- 3 Temmuz 2023
- 899
- 900
- 34
Cnm sen ne okumuştun ?Arabayı yeni aldık o da olmaz haklısın o konuda valla
Benimde doğum hediyem arada kaynadı gitti bak iyi hatirlattin
Kızlar doğum hediyesi ne alındı sizlere???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm sen ne okumuştun ?Arabayı yeni aldık o da olmaz haklısın o konuda valla
Bi ikimiz kalmişiz tatile gitmeyenBiz de akşamları hep dışarıdayız 20.00-00.00 arası ama tatile cesaret edemiyorum ya iki çocuk var bende tabi öyle olunca eşimle ikiye bölünmek zorunda kalıcaz bilmiyorum nasıl olur. Bi de hava çok sıcak biz gündüz hiç çıkmıyoruz akşam çıkıyoruz ama tatile gidince gündüz de çıkmak gerekecek. Eylülde gitmek mantıklı ama bizim büyüğün okulu açılacak. Bu sene havuzla idare edecek gibiyiz günü birlik havuza gidelim bari diyorum ona bile cesaret edemiyoruz
Bizde durumlar daha komik.birbirimize birsey almayi biraktik cunku o kadar tarzimiz farkli kisonra onu niye takmiyon bunu niye giymedine dondu iş.simdi o begeniyor diyorum dur ben sana bunu hediye alayim.oda bana ayni sekilde.ama hic hediyelesmis gibi de hissettirmiyor haliylezaten butceye ben bakiyorum(finansci olmanin dezavanraji) tek kredi karti kullaniyoruz.supriz gibi bir durumda olamiyor haliyleoldugu gibi kabullendim hahahahahAraba aldır cnm çitayı yüksek tut bu devırde çok isteyen kiymetli anacım bizimki saha doğum hedıyesı almadı şaka gıbı
Ben de varım ben deBi ikimiz kalmişiz tatile gitmeyen
Öğretmen canım da ne oldu bolumumu yazmıyim çok ifşa olmiyimCnm sen ne okumuştun ?
2 tane yirmişer gram bilezik. Bende bilezik sevmem de altın altındır diyip sustum doğum günümde de alyansımı değiştirdiArabayı yeni aldık o da olmaz haklısın o konuda valla
Yaa bende öğretmenim aynen kalsin bölümÖğretmen canım da ne oldu bolumumu yazmıyim çok ifşa olmiyim
Gitmeyi düşünüyor musun :)Ben de varım ben de
Benimki daha kötü desem benimki sadece siyah tişört siyah bi pantolon ve belli bir ayakkabi giyor . Ve aynissi olmazsa giymiyor . Gel buna sürpriz yap şimdi.Bizde durumlar daha komik.birbirimize birsey almayi biraktik cunku o kadar tarzimiz farkli kisonra onu niye takmiyon bunu niye giymedine dondu iş.simdi o begeniyor diyorum dur ben sana bunu hediye alayim.oda bana ayni sekilde.ama hic hediyelesmis gibi de hissettirmiyor haliylezaten butceye ben bakiyorum(finansci olmanin dezavanraji) tek kredi karti kullaniyoruz.supriz gibi bir durumda olamiyor haliyleoldugu gibi kabullendim hahahahah
Düşünüyorum da sadece düşünüyorum faaliyet yok henüzGitmeyi düşünüyor musun :)
Kız niye sordun merak ettimYaa bende öğretmenim aynen kalsin bölüm
Hay maşallah kız2 tane yirmişer gram bilezik. Bende bilezik sevmem de altın altındır diyip sustum doğum günümde de alyansımı değiştirdi
Seni de bilgisayarci (Online çalişan ) diye hatirliyordum . Öyleysen bi yurt dişi tatili yaptirt diyecektim .Kız niye sordun merak ettim
Hiç hesapla kitapla uğraşmam gelir gideri de bilmem elektrik faturası filan e fatura ya onu bile bilmem. Geçen burda konuşulmuştu ozaman merak edip sordum artık iş güç te yok ya hepten sadece harcama kısmındayım. Bunlara rağmen bizde pek hediyeleşmeyiz tarzlarımız tutmuyor. Geçen geldi heyecanla alyans görmüş çok beğenmiş onu alalım gel diye gittik kuyumcuya. Asla ama asla tarzım değil ben sadelerin kadınıyım. Ama hadi heveslenmiş kırk yılın başında diyip sustum cafcaflı değişik bi alyans kullanıyorum şuan ah dur hakkını yemeyeyim bide cross almış tabanlı kalınlardan kafam kadar ayağımda taşıyamıyorum ama yine sustum hediye almış adam kaç sene sonra bunlar haricinde tamamen siz gibiyiz bak beğen alalım moduBizde durumlar daha komik.birbirimize birsey almayi biraktik cunku o kadar tarzimiz farkli kisonra onu niye takmiyon bunu niye giymedine dondu iş.simdi o begeniyor diyorum dur ben sana bunu hediye alayim.oda bana ayni sekilde.ama hic hediyelesmis gibi de hissettirmiyor haliylezaten butceye ben bakiyorum(finansci olmanin dezavanraji) tek kredi karti kullaniyoruz.supriz gibi bir durumda olamiyor haliyleoldugu gibi kabullendim hahahahah
Biz önce bi turkiyeyi bitirebilsek açılcaz da daha gitmediğimiz çok yer var ama güzel fikir gerçekten ilerleyen zamanda aklımızda varSeni de bilgisayarci (Online çalişan ) diye hatirliyordum . Öyleysen bi yurt dişi tatili yaptirt diyecektim .
Kızzz aynı aynı vallahi bi ayakkabısı değişiyor. Ayakkabı takıntısı var kolay beğenmiyor. Aldığı siyah pantolondan 8-10 tane alıyor yıkıyorum yıkıyorum giyiyor aynı tişörtten de yine 8-10 tane. Bacısı ben lohusayken ütü yaptı da evde içim karardı kendimi tekstilde hissettim hep aynı pantolon hep aynı tişörtü ütülüyomuşum gibi diyorBenimki daha kötü desem benimki sadece siyah tişört siyah bi pantolon ve belli bir ayakkabi giyor . Ve aynissi olmazsa giymiyor . Gel buna sürpriz yap şimdi.
Doğum hediyesi adı altında yatırım yapıyo kız anlamadın mı yoksa nerde benim kelepçeler tam turlarHay maşallah kız
Telefon ihtiyacım vardı onu aldıArabayı yeni aldık o da olmaz haklısın o konuda valla