Aiiyyy teşekkür ederizzzHahahakdkfkdkdkj
Ben rengini bilmem ama saçlara bittim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aiiyyy teşekkür ederizzzHahahakdkfkdkdkj
Ben rengini bilmem ama saçlara bittim
ikisi de şu anki saçı güneşte sarıNasıl fark kız o sarı saç koyumu oldu
O zaman güneşte zengin gölgede fasfakirsiniz maşallah çok tatlı saçlar güneştekine bayıldım yakışıklı damadım benimikisi de şu anki saçı güneşte sarı
Aay gerçekten güneşte zengin cocuukk maşallah minnosunaaEşimin anne tarafı sarı, o taraftan gelecek tek güzel şey baksana farka
Hahahahah teşekkür ederiz canımsınO zaman güneşte zengin gölgede fasfakirsiniz maşallah çok tatlı saçlar güneştekine bayıldım yakışıklı damadım benim
Ay size de maşallah çok benziyo bizim sarı kafaların bu muallaklı durumuAay gerçekten güneşte zengin cocuukk maşallah minnosunaa
Tam güneş fotisi bulamadim da evde böyle görünüyor işaretledigim yerde de zengin sarısı kalmış
1 yaşına geldiklerinde tekrar bi konuşalım bu saç mevzusunuAy size de maşallah çok benziyo bizim sarı kafaların bu muallaklı durumu
Kimdi acaba canimCanım bi arkadaşın daha vardı öyle ellerden tutup kaldırınca kafa geri düşüyormuş
Bizim bebekte daha kafasını tutamiyor,ellerinden tutup kaldırdığında kafası geriye düşüyor ama yüzüstü yatirdigimda başını kaldirabiliyor başka tarafa çevirebiliyor,başı omuzumdayken de kaldirabiliyor.. internet ten baktığımda 2.ayda bu durumun normal olduğu yazıyor,biz de daha 3.ayimiza girmedik...Kimdi acaba canim
hahahah düşünsene başka bi ailenin çocuğu kaynanan da pamuk gibi seni el üstünde tutuyor bi baktırsamı acaba heveslendim ben bileAmin canım inşallah solak olanların aslında daha pratik zekaya sahip oldugunu duymuştum kızım solak olunca biraz araştırma yapmıştım aslında solak olanlar beynin her iki tarafınıda kullanabilirmiş matematik zekası o yüzden baskın olabilir maşallah doktorunuzda çok ilgiliymiş güzel bilgiler vermiş. Bu arada eşime dedim ki sen acaba hastanede karıştın mı dedim kanın ayrı hemde solaksın dedim bi
Dna testi mi versen dedim hani benim için sorun degil benim kocam zaten ama belki bu ailenin çocugu degildir düşünsene anneside kaynanam olmaz
Bana sıcaklar gibi geldi canım, ben zıbın şort ya da sadece zıbın giydiriyorum. Sahile bazen yürüyüşe gidiyoruz bacaklarına güneş kremi sürüyorum. Bir de çantamda hep şapkası var
Ayy bende hep zıbın giydiriyorum normalde sahile falan inince, ama güneşte yanarmı bacakları diye korktum.Giydir bitek zıbın geç ya. Zaten güneşlendirmicen ya çocuğu arada vurursa güneş oda doğal d vitamini işte. Uzun giydirip pişircenmi çocuğu
Bu saatten sonra başkasının çocugu olsam nolacak diyor bilmiyorki benim için çok önemli belki zengin bir ailenin çocuguhahahah düşünsene başka bi ailenin çocuğu kaynanan da pamuk gibi seni el üstünde tutuyor bi baktırsamı acaba heveslendim ben bile
Çocuğu kendine sovdurme durup dururken isin şakası bj yana terler bu seferde ağlar durur zibinla gölgede bir şey olmazAyy bende hep zıbın giydiriyorum normalde sahile falan inince, ama güneşte yanarmı bacakları diye korktum.
Uzun giydirip çocuğu güneşten korurken isilik yapmaya gerek yok diyorsunuz
O zaman zıbın devam artık gölgelerde takılırız
Ben de vermek istiyorum ama yatakta başka bi şey olmasın diyorlarKızlar uyku arkadaşına alıştırmak istiyorum minnoşumu. Yatagindayken verin sadece uykuya geçeceğini anlasın diyor da gün içinde anakucaginda yatırıyorum. Aslında amaç sadece yatak değil ne zaman uykuya gececekse o zaman vermek dimi?
Cnm Merhaba! bizimde halen iki elinden tutup çekince başi geriye düşüyor . Dün doktora gittik 3 aylik oldu . Doktor gelişimi herseyi önde gidiyor bi sıkıntı yok dedi .Kimdi acaba canim