- 22 Ağustos 2016
- 2.752
- 2.474
- 27
Allah Allah ya inşallah düzelir hiç dert yok gibi bir de bunu dert edindim yaOrtası turuncu kahve içi dışı mavi bizimde bilemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah Allah ya inşallah düzelir hiç dert yok gibi bir de bunu dert edindim yaOrtası turuncu kahve içi dışı mavi bizimde bilemiyorum
Ben de içmiyorum canım şerbet, akşam yemeğinde tavuk et falan olunca özellikle sağ göğüs çok fena oluyorBenim sütte tazyikliydi ben şerbeti falan bıraktım sütümun tazyigi gitti biliyp musun normal akıyor şok oluyorum
Ortası kahve kenar yuvarlağı koyu mavi-yeşil gibiOrtası turuncu kahve içi dışı mavi bizimde bilemiyorum
Niye dert edindin ki anormal durum değil 6-9.ayda netlesecekAllah Allah ya inşallah düzelir hiç dert yok gibi bir de bunu dert edindim ya
Tek çocukla iyi de 2 cocukla zor bu işler. Bende sevmiyorum tv ye yapışan çocuğu. Doğum yaptığım zaman 1 hafta hastanede kalınca hep açtılar tv bıraktırmak, azaltmak epey zor oldu.Evet sizin kreşe gitme yönü iyi. Bizde müzikte çalsa tv ye bakıyor oğlan. Kız bakmıyor o bakıyor bende sevmiyorum tv ye telefona yapışan çocuk. Daha çok oyun oynasın sokakta olsunlar istiyorum bizim zamanlarımızdaki gibi. Böyle giderse tv delisi olacak. Yan yatırınca da boş duvara bakıyormuş gibi oluyor. Bi çözüm benimde üretmem lazım
6. Ayda renk oturur dedi doktorAllah Allah ya inşallah düzelir hiç dert yok gibi bir de bunu dert edindim ya
Öyle mi dersin ne bileyim ya 1.5 aydır ne ilerliyor ne geriliyor yarısı kahve yarısı yeşilNiye dert edindin ki anormal durum değil 6-9.ayda netlesecek
Yaa iyi bari değişir inşallah bizim de düzelir6. Ayda renk oturur dedi doktor
Bende indirmedim x ve kk yetiyor bana çokta olmazsa olmazım değilmişVpnyi yüklemek istemiyorum telefona instagrama girememek çok şey goturdu benden
Evet zapt edemeyince mecbur açmışlardır kolaylık oluyor bu doğru ama izledikçe izlemek istiyor oda sinir bozucu oluyor az izleyince abartmıyor en azındanTek çocukla iyi de 2 cocukla zor bu işler. Bende sevmiyorum tv ye yapışan çocuğu. Doğum yaptığım zaman 1 hafta hastanede kalınca hep açtılar tv bıraktırmak, azaltmak epey zor oldu.
Oyle kalmaz canım dert etmeÖyle mi dersin ne bileyim ya 1.5 aydır ne ilerliyor ne geriliyor yarısı kahve yarısı yeşil
Ben bebekle alakalı çok şey öğreniyordum nasıl üzüldüm anlatamam ya güldüğüme bakma sinirlerim bozuk ahahabBende indirmedim x ve kk yetiyor bana çokta olmazsa olmazım değilmiş
El alışkanlığı oluyor birşey bakmasak bile elimiz gidiyor illaBen bebekle alakalı çok şey öğreniyordum nasıl üzüldüm anlatamam ya güldüğüme bakma sinirlerim bozuk ahahab
Nası bir şerbet bu acaba bizimle de paylaşırmısınBenim sütte tazyikliydi ben şerbeti falan bıraktım sütümun tazyigi gitti biliyp musun normal akıyor şok oluyorum
Kız kac seferdir yazıyorum buraya kaçırmışsınNası bir şerbet bu acaba bizimle de paylaşırmısın
Bizde hep oluyo özellikle uykusu gelince eli yüzünden gelmiyo hatta ordan anlıyorum uykusu geldiğiniKızlar benim bebeğim yeni huy çıkardı uyumadan önce sürekli ellerini hareket ettiriyo yüzüne falan getiriyo sizinkiler yapıyor mu
Ay ben de kaçırmışım bunu kilo yaptı mı canım? Önceki doğumumda doğum sonrası çok kilo aldım korkulu rüyam olduKız kac seferdir yazıyorum buraya kaçırmışsın