- 16 Ocak 2020
- 582
- 566
- 27
Bende korkuyorum 2. Ayda 4 aşı olcak nasıl dayancakGenelde 3. Ayda başlatmışlar ya bize niye böyle yazdı anlamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende korkuyorum 2. Ayda 4 aşı olcak nasıl dayancakGenelde 3. Ayda başlatmışlar ya bize niye böyle yazdı anlamadım
At bakiyim ona göre bende yaparım aynıysaHafif kabızlık dedi bize doktorumuz 2-3 çay kaşığı su ver mamasına da sabah akşam zeytinyağı damlat dedi yazmıştım hatta buraya da. Bizimkinin fotoğrafını atayım istersen özelden iğrenmezsen karşılaştırırsın
Her gün yapıyor günde 5 6 kereHergün yaptı mı canım bizimki birkaç gün yapmayınca yeşil oluyor
Araba koltuklarinin uretim tarihlerinden sonra 6 senelik son kullanma tarihleri var sonrasinda malzemesi eskimeye basladigi icin tehlikeli olabiliyorlar ve kullanilmasi onerilmiyor. Ona bir bakabilirsiniz kullanmadan onceKIZLAR ben size bir şey sorcam acaba yanlış mı düşünüyorum.. şu doğumdan sonra ne düşündüğümü bilmiyorum neyse.. Allah razı olsun gorumcemden bana puset verdi mama sandalyesi verdi hepsi çocuklarından kalma 2 çocuk büyütmüş şeyler bunlar 11-12 yillik şeyler şimdi de otokoltuk verecekmiş hep saklamış sagolsun çok ince bi düşünce.. ama benimde hevesim var ilk çocuğum bende sıfır şeyler almak kullanmak istiyorum çocuğumun bi sıfır şeyi kıyafetleri bencilce mi düşünüyorum bu devirde bilmiyorum ama ilk şeylerini alamamak hevesimi kırıyor moralim bozuluyor eşime söyledim kötüyse kullanmayiz iyiyse kullanırız dedi de gorumcem kötü mal vermez ama hep içimde ukteler kaliyo işte... siz ne düşünürdunuz melegim can @gulumsebebek golden-snitch @kelebekimsi @sulti tutti @ozgeeeee1 @genc-anne ve diğer anneler
Evet sagidigimda daha az süt gidiyor tazyikli ama daha az sagmazsam yoğun oluyor. Sen de bir dene inşallah işe yararSağınca tazyik azalıyor mu? Ben de sağıp deneyeyim o zaman. Benim hep öyle düşün. Hep savaşarak emiyo yazık sonra da hepsini kusuyo
Bizim Dr 2. Ayda yaptırabilirsiniz ama çok asi olur derseniz 3te yaptırın dedi. 2de de oluyo demek ki2. Ayda değildir dedi ordaki aile hekimşne sordu 3-6-12 dedi o da herkes farklı diyor
Onu hatırlamıyorum canım söyledi de 4. Ay kontrolunde sorayım yineDiğer dozlar ne zaman dedi
Çok emdiginde bağırsaklarda sindirilmeden çıkan süt yeşil olur diye biliyorumKızlar 3 gündür bebegimjn kakasi yeşil normal bi durum mu
Aaaa öyle mi teşekkür ederimmm elime ulasinca bi bakiyimAraba koltuklarinin uretim tarihlerinden sonra 6 senelik son kullanma tarihleri var sonrasinda malzemesi eskimeye basladigi icin tehlikeli olabiliyorlar ve kullanilmasi onerilmiyor. Ona bir bakabilirsiniz kullanmadan once
3 gündür aynı emiyoÇok emdiginde bağırsaklarda sindirilmeden çıkan süt yeşil olur diye biliyorum
Bence yok dun bu konuyu eşimle konuştuk o çocuk emeklemeye başlasın kucağında tutamicaksin birde benim bebis artık kucak istemiyo ki ben hep başlarda kucağımda uyuturdumKızlarrrr size birşey danışacagim özellikle deneyimli annelere bebişim 2.5 aylık ve doğduğundan beri yanımda annem veya kv var ve sürekli kokuna alışmış kucağa alıştırma vs diyorlar. Alerjik bir bebişim olduğu için uyku problemi yaşadığımız zamanlar oluyordu ve kucağımda uyutuyordum ama sürekli bunları duyduğum için kucağımda uyutma olayını minimuma çektim. Ama bazen bebişim gündüz 30 dk da bir uyanıyor ve zor uykuya geçiyor o zamanlar kucağımda uyutmak istiyorum kokusunu almak istiyorum hemde o dinlensin istiyorum. Sizce kucağa alışma diye birşey var mı? Bu arada alışsın tabiki herşeyim onun ama çalışmaya başlayınca sorun olur diye soruyorumm
Dr'a bir sor istersen canım bilemedim üşütme falan yok dimi3 gündür aynı emiyo
Bana kucağına alıştırma diyen herkese bu bebiş yeni doğdu ve dış dünyaya adapte olamıyor. Kucağa da alisirsa alışsın ben yaşayacağım sonuçlarını gayette memnunum kucakta olmasından dedim. Başlarda gece uykuya dalamadiginda kucağımda dalardi. Şimdi büyüdüğü için kucağımda o kadar nadir uyuyor ki. O anların tadını çıkartıyorum çünkü bir kaç aya hiç uyumayacak belki de kucağımda. Bebislerimizin bugunlerini bir daha goremicez her anın tadını çıkart bence emekleyince yürüyünce kucağında asla durmak istemicek zatenKızlarrrr size birşey danışacagim özellikle deneyimli annelere bebişim 2.5 aylık ve doğduğundan beri yanımda annem veya kv var ve sürekli kokuna alışmış kucağa alıştırma vs diyorlar. Alerjik bir bebişim olduğu için uyku problemi yaşadığımız zamanlar oluyordu ve kucağımda uyutuyordum ama sürekli bunları duyduğum için kucağımda uyutma olayını minimuma çektim. Ama bazen bebişim gündüz 30 dk da bir uyanıyor ve zor uykuya geçiyor o zamanlar kucağımda uyutmak istiyorum kokusunu almak istiyorum hemde o dinlensin istiyorum. Sizce kucağa alışma diye birşey var mı? Bu arada alışsın tabiki herşeyim onun ama çalışmaya başlayınca sorun olur diye soruyorumm
Gece hep kalktığımda 23 derece oluyo oda klimayı 28 ayarlayıp nasip 23 oluyo aklım almıyor gercektenDr'a bir sor istersen canım bilemedim üşütme falan yok dimi
karsima bu cikti, kolun altta kalmasi normal galibaYok canım düz yatırıyorum kendi yan dönüyor.uyanınca da kendini yüzüstü çeviriyo kolu altında mücadele veriyo
Bence kucağa alıştırma diye bir şey yok. Bebekler bilmedikleri bi dünyaya geliyorlar yani tabi ki sıcaklık ten teması isteyecekler bu çok normal. İlk 3 ay yapışık olmamız gerekiyor zaten. Benim 7 yaşında bi oğlum var bu ikinci çocuğum, oğlumu da hep koynumda uyuttum kokusunu içime çeke çeke büyüttüm, 6.5 aylıkken işe başladım sorun olmadı babaannesi baktı. Kucağa bağımlı değildi yani.Kızlarrrr size birşey danışacagim özellikle deneyimli annelere bebişim 2.5 aylık ve doğduğundan beri yanımda annem veya kv var ve sürekli kokuna alışmış kucağa alıştırma vs diyorlar. Alerjik bir bebişim olduğu için uyku problemi yaşadığımız zamanlar oluyordu ve kucağımda uyutuyordum ama sürekli bunları duyduğum için kucağımda uyutma olayını minimuma çektim. Ama bazen bebişim gündüz 30 dk da bir uyanıyor ve zor uykuya geçiyor o zamanlar kucağımda uyutmak istiyorum kokusunu almak istiyorum hemde o dinlensin istiyorum. Sizce kucağa alışma diye birşey var mı? Bu arada alışsın tabiki herşeyim onun ama çalışmaya başlayınca sorun olur diye soruyorumm
Benimki gece 2 saat gündüz saat başı emiyo hala yenidoğan gibi dışarıdaysak bebek arabasındaysa 1 saat fazla duruyor bazenKizlar benim bebis 80 gunluk artik geceleri uyandirmiyorum kendisi acikinca ihliyor bir kere emip sabaha kadar uyuyor sabaha karsida gaz sancisi cekiyor hep ayni yani rutinimiz. Geceleri okey uyanir acikinca dediler ama gunduz ne kadar emzirmek gerekir hala iki saatte bir mi emziriyorsunuz nasil yapiyosunuz
Kabus gibi bir başlangıç tünaydın sabah baskınını kv yedik şimdi görümcem geliyormuş kızlar
bizde ilk hafta olmustu , kayinvalidem usutmussun ayaklarini sicak tut demisti ama doktora sordugumda alakasi yok dedi, anne cok fazla yesil yaprakli sebze yerse yesil olur ya da bebek kisa kisa emerse, önsut alip sonsut almazsa yesil olur dediKızlar 3 gündür bebegimjn kakasi yeşil normal bi durum mu