- 22 Ağustos 2016
- 2.752
- 2.474
- 27
Onneymiş ki ya çok geçmiş olsun kuzucuk inşallah geçer hemen toparlarKizlar norovirus mus.sanirim bikac gun daha burdayiz doktor oyle dedi.ishal ve ates 4_5 gun surermis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onneymiş ki ya çok geçmiş olsun kuzucuk inşallah geçer hemen toparlarKizlar norovirus mus.sanirim bikac gun daha burdayiz doktor oyle dedi.ishal ve ates 4_5 gun surermis.
Sağa sola dönüyor şu an sadece o da kafa olarak ben yan yatirirsam düzeliyor, yüzüstü koyarsam yana doğru devrilip dönmeye çalışıyor. Donmeyle ilgili bu kadar ilerledi seninki maşallah hızlıKızlar bebeğiniz uykuda yüzüstü dönüyor mu erken değil mi tek koluda altında kalıyor
İkisini de mi 3te yaptırdınız3 de olduk
Bizde yeni ogrendikOnneymiş ki ya çok geçmiş olsun kuzucuk inşallah geçer hemen toparlar
evet canimİkisini de mi 3te yaptırdınız
Herkes garklı olmuş ya bilemedim şimdi eve de öyle diyince zaten 2. Ayda bir sürü aşı var2. Ay kontrolunde dilerseniz rotayı menenjit şimdi yaptırabilirsiniz ya da 3. Ayda aşısı yok o zaman yapilabilir dedi. 2. Ay zaten bir sürü asi oldu madem 3. Ay olsun dedi 2 menenjit 1 rota 3. Ay kontrolunde oldu
Diğer dozları ne zaman peki söyledi miBizde yeni ogrendik
evet canim
Yan mı yatırıyorsun öyle mi dönüyor ben yan yatırınca düz yatıyor dönmüyor kafasını başka uere çeviriyor sadeceKızlar bebeğiniz uykuda yüzüstü dönüyor mu erken değil mi tek koluda altında kalıyor
Menenjiti bilmiyorum da rota 2 doz değil mi ya 2 ve 4.aylarda ya da 3 ve 5.aylarda yapılabiliyormuş doktorun neden 2-4-5 yazmış acabaBize böyle verdi ama ebe de böyle olmaz felan dedi
Valla bilmiyorum ya anlamadım ben ya başka bir doktora da sorayım olmadıMenenjiti bilmiyorum da rota 2 doz değil mi ya 2 ve 4.aylarda ya da 3 ve 5.aylarda yapılabiliyormuş doktorun neden 2-4-5 yazmış acaba
Damla olan 3 doz yazıyor internette ama 2. Ayda bu kadar aşıyı da zor kaldırır çocuk yaMenenjiti bilmiyorum da rota 2 doz değil mi ya 2 ve 4.aylarda ya da 3 ve 5.aylarda yapılabiliyormuş doktorun neden 2-4-5 yazmış acaba
rotanın bi yan etkisi olmuyor biz sağlık ocağı aşılarıyla aynı anda yaptırdık zaten ağızdan içirdikleri için ekstra iğne de girmiyo vücudunaDamla olan 3 doz yazıyor internette ama 2. Ayda bu kadar aşıyı da zor kaldırır çocuk ya
Yok canım düz yatırıyorum kendi yan dönüyor.uyanınca da kendini yüzüstü çeviriyo kolu altında mücadele veriyoYan mı yatırıyorsun öyle mi dönüyor ben yan yatırınca düz yatıyor dönmüyor kafasını başka uere çeviriyor sadece
Ayına göre normal seninki canım bizimki yaramaz olcak heraldeSağa sola dönüyor şu an sadece o da kafa olarak ben yan yatirirsam düzeliyor, yüzüstü koyarsam yana doğru devrilip dönmeye çalışıyor. Donmeyle ilgili bu kadar ilerledi seninki maşallah hızlı
Evet canım al gönlüne göre sonuçta ilk bebeğinEvet canım kötü mal vermez ama 12 senelik olunca bende yeni olsun istiyorum birde 2 çocuk büyütmüş eşyalar heves işte bendeki her şeyi yeni kendi zevkime göre alıp başka çocuğum olursa ona kalsın isterdim de malesef çoğu esnasında bu istegim olmadı bu saatten sonra alicam ama her istediğimi
Evet canım ben de eşime inanılmaz sinirliyim ondan dolayı da böyle oluyor bence sütümüzden geçiyorAnnenin stresi bebege direk geçiyor canım benim bebegimde 3 gündür ondan böyle olabilir çünkü eşime çok sinirliyim uyuz oluyorum
Menenjiti mi sonraya bıraksam ben de internette de böyle diyoe ay kararsız kaldım napsam bilmiyorum niye her doktor farklı şey söylüyor kş yarotanın bi yan etkisi olmuyor biz sağlık ocağı aşılarıyla aynı anda yaptırdık zaten ağızdan içirdikleri için ekstra iğne de girmiyo vücuduna
Çok geçmiş olsun canımKizlar norovirus mus.sanirim bikac gun daha burdayiz doktor oyle dedi.ishal ve ates 4_5 gun surermis.
Gazdan yapıyor onu canım benimki de üstten gazını hiç çıkaramıyor hep dediğin gibi yapıyor en son kusuyor rahatlıyor öyle emiyor
Ben hala konuşmuyorum evde ha var ha yokEvet canım ben de eşime inanılmaz sinirliyim ondan dolayı da böyle oluyor bence sütümüzden geçiyor
Ben antrenman yaptırdım hep yüzüstü dönüyor 3 gündür2. Ayında basladı bizim kuş aceleci peki mudahale etmeli miyim baya caba gösteriyo