2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Kızlar bebeğiniz uykuda yüzüstü dönüyor mu erken değil mi tek koluda altında kalıyor
Sağa sola dönüyor şu an sadece o da kafa olarak 😅 ben yan yatirirsam düzeliyor, yüzüstü koyarsam yana doğru devrilip dönmeye çalışıyor. Donmeyle ilgili bu kadar ilerledi seninki maşallah hızlı😍🧿

2. Ay kontrolunde dilerseniz rotayı menenjit şimdi yaptırabilirsiniz ya da 3. Ayda aşısı yok o zaman yapilabilir dedi. 2. Ay zaten bir sürü asi oldu madem 3. Ay olsun dedi 2 menenjit 1 rota 3. Ay kontrolunde oldu
Herkes garklı olmuş ya bilemedim şimdi eve de öyle diyince zaten 2. Ayda bir sürü aşı var

Yan mı yatırıyorsun öyle mi dönüyor ben yan yatırınca düz yatıyor dönmüyor kafasını başka uere çeviriyor sadece
Yok canım düz yatırıyorum kendi yan dönüyor.uyanınca da kendini yüzüstü çeviriyo kolu altında mücadele veriyo😅

Sağa sola dönüyor şu an sadece o da kafa olarak 😅 ben yan yatirirsam düzeliyor, yüzüstü koyarsam yana doğru devrilip dönmeye çalışıyor. Donmeyle ilgili bu kadar ilerledi seninki maşallah hızlı😍🧿
Ayına göre normal seninki canım bizimki yaramaz olcak heralde😂

Evet canım kötü mal vermez ama 12 senelik olunca bende yeni olsun istiyorum birde 2 çocuk büyütmüş eşyalar heves işte bendeki 🙈 her şeyi yeni kendi zevkime göre alıp başka çocuğum olursa ona kalsın isterdim de malesef çoğu esnasında bu istegim olmadı bu saatten sonra alicam ama her istediğimi
Evet canım al gönlüne göre sonuçta ilk bebeğin 😍

rotanın bi yan etkisi olmuyor biz sağlık ocağı aşılarıyla aynı anda yaptırdık zaten ağızdan içirdikleri için ekstra iğne de girmiyo vücuduna
Menenjiti mi sonraya bıraksam ben de internette de böyle diyoe ay kararsız kaldım napsam bilmiyorum niye her doktor farklı şey söylüyor kş ya

Eklentiler

• IMG_8894.png
    IMG_8894.png
    172,2 KB · Görüntüleme: 29
X