- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
Ay sesli gülüyorum ya çok haklısın bu nedir arkadaş 2.cocugum olursa jnsallah kız olur o zamana sünnete 100k vermek istememAynen erken yaptırmak için bir sebep daha çıktı bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sesli gülüyorum ya çok haklısın bu nedir arkadaş 2.cocugum olursa jnsallah kız olur o zamana sünnete 100k vermek istememAynen erken yaptırmak için bir sebep daha çıktı bak
Aay valla kız anaları bu konuda çok şanslıAy sesli gülüyorum ya çok haklısın bu nedir arkadaş 2.cocugum olursa jnsallah kız olur o zamana sünnete 100k vermek istemem
Hip çok kilo aldırmıyor mu? Aptamil nasıl peki kilo aldırımı için bilgin varmı? Ben şuan aptamil kullanıyorum eğer gerçekten hip mamanın daha az kilo aldırma durumu varsa onu deneyeyim bi. Şimdi iyi hoş tatlı geliyolar da ilerde çok kilolu olur diye korkuyorum bendeBenim kızım 2 ay bitince kontrole gittigimizde 4100 kilo idi. 3 hafta önceki kontrolde 3100 kilo idi . Doktor obez olur dedi.4100 kilo bence çok değil 2 ay icin.Zaten prematüre doğdu 2350 gr di
Önce anne sütü ile beraber hip mama verdim sonra kilo alsın diye sma mamaya geçmiştik.
Sma kilo aldırdı toparladı.
Doktor obez olur deyince sma yi biraktim anne sütü ve hip mama ile devam ediyoruz
Hip organik oldugundan çok kilo aldırmıyor.
İki memeyi aynı anda sağdım 20 dk yakın toplam 140 cc çıktıVay harika peki kaç dakika sağıyorsuuunn?
Atak olabilir canım. Bizimki de baya gülücükler saçardı bugün ya ağlıyor ya beş karış suratla etrafı izliyor. Sanki anasına küfür etmişimBebişim kucakta uykuya dalan bir bebek ama bu aralar uykusu gelince kucağımda direniyor gazi varmış gibi davranıyor, memede mi uyumak istiyor anlamıyorum normalde kucağımda ninni söylerim ağlamadan dalar bu şekilde ağlayarak uykuya geçmesi beni çok üzüyor. Zaten gündüz uykularımız bu hafta çok bozuldu nedenini de bulamadım uyanınca gülücükler saçar bi 40 dk ağlamadan vakit geçiriyoruz sonra ağlamaya başlıyor normal mi bu bebisimden çok şey mi bekliyorum acaba ya 2.5 aylık hayatında
Normalde de kusan bi bebek miEki Görüntüle 3457604 Kızlar kızım bu şekilde kustu ilk defa neden böyle oldu başına gelen var mı sadece anne sütü alıyor
Evet ama beyaz kusuyordu kesme gibi ilk defa böyle geldi dün geceden beri de kaka yapmıyorNormalde de kusan bi bebek mi
Üşüttümü acaba o sarı sarı gözükenler ney öyle ilk defa mı böyle kustuEki Görüntüle 3457604 Kızlar kızım bu şekilde kustu ilk defa neden böyle oldu başına gelen var mı sadece anne sütü alıyor
Beyaz kusmuğun sarısı geldi canım balgam gibi değil pütürlüÜşüttümü acaba o sarı sarı gözükenler ney öyle ilk defa mı böyle kustu
İlk defa oldu korktum açıkcasıÜşüttümü acaba o sarı sarı gözükenler ney öyle ilk defa mı böyle kustu
2 aydır bız o durumdayız gaz diyorlarBebişim kucakta uykuya dalan bir bebek ama bu aralar uykusu gelince kucağımda direniyor gazi varmış gibi davranıyor, memede mi uyumak istiyor anlamıyorum normalde kucağımda ninni söylerim ağlamadan dalar bu şekilde ağlayarak uykuya geçmesi beni çok üzüyor. Zaten gündüz uykularımız bu hafta çok bozuldu nedenini de bulamadım uyanınca gülücükler saçar bi 40 dk ağlamadan vakit geçiriyoruz sonra ağlamaya başlıyor normal mi bu bebisimden çok şey mi bekliyorum acaba ya 2.5 aylık hayatında
Bilemedim ki canım bebekte bi rahatsızlık yoksa korkma bekle bakim birdaha kusacak mı o şekilİlk defa oldu korktum açıkcası
Keyfi yerinde sadece dün geceden beti kaka yapmadı normalde çok sık yapar internetten baktım bağırsak tıkanıklığından olabilir yazıyorduBilemedim ki canım bebekte bi rahatsızlık yoksa korkma bekle bakim birdaha kusacak mı o şekil
Üşütmüş olabilir mi acabaEvet ama beyaz kusuyordu kesme gibi ilk defa böyle geldi dün geceden beri de kaka yapmıyor
Hiç bilmiyorum 3 aydır klimalı odada yatıyor hep de oda 24 25 derecede üstünü açıyor diye gece ayaklı tulum ile yatıyor sanmıyorumÜşütmüş olabilir mi acaba
Takip et huzursuz değilse sorun yoktur. Belki siz üşüttüyseniz sütünüz etkilenmiştirHiç bilmiyorum 3 aydır klimalı odada yatıyor hep de oda 24 25 derecede üstünü açıyor diye gece ayaklı tulum ile yatıyor sanmıyorum
Aptamili bilmiyorumHip çok kilo aldırmıyor mu? Aptamil nasıl peki kilo aldırımı için bilgin varmı? Ben şuan aptamil kullanıyorum eğer gerçekten hip mamanın daha az kilo aldırma durumu varsa onu deneyeyim bi. Şimdi iyi hoş tatlı geliyolar da ilerde çok kilolu olur diye korkuyorum bende
Bence de doktor abarttıCnm 3 haftada 1 kilo aldı diye obez mu olurmuş. Çoğu arkadaşın bebeği bu şekilde ilerledi ki senin ki prematüre. Başka bir doktorla da görüş bence.
Benim bebeğim ayda 2 kilo alıyor neredeyse doktor ona obez olur demedi. 36+6da doğdu.