- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
En başından beri düz yatiriyorum sadece kafasının altına havlu koyuyorum üstüne de yastık kılıfı o da çok az eğim katsın diye ve baya burnundan kusmuk geldiği de oldu baya kustu kisacasi bir şey olmadı çok şükürYa kızlar bugün bebeğim yatağında bir huzur bulamadı. Gaz sancısı var diye bizim yatağa aldım kıpırdamadan rahat rahat yattı. Ben de reflü yatağını kaldırıp yatağına koydum önce bir şaşırdı yatağı garip geldi ama sonra kolunu bacağını rahat bir şekilde yayarak uyudu. Yatağında reflü yatağı gibi delikler falan var kusma durumuna karşı ama reflü yatağı gibi de eğimli değil biraz da endişeliyim açıkçası. Uyuyunca da ellemeyelim artık dedik bugün çok zor daldı çünkü. Dümdüz yatağında yatıran var mı bebisini, herkes eğimli mi yatırıyor
Kız bir daha sunnetcide bulamadık bu gidişle sen benAhahahaha gidersen bana da söyle dicektim ben de
Evet ya minnoşlar buyuduler de ellerini falan emiyorlar şapir şupurGözümün önüne getirdim de ay çok tatlı yaaa
Evet o durum bizde de var ya kucakta duracak dik duracak etrafı görecek keşifte beyfendibelki müzikal zeka oluşuyordur olsun öyle olunca öğrendiklerinin kalıcılığı da fazla olur hem kendini de iyi ifade eder
Ayyzayif duruyosun ama82,5-83 civarı
Şu an kafasının altinda bir şey yok dümdüz yatakta yatıyor bir sey olmaz herhaldeEn başından beri düz yatiriyorum sadece kafasının altına havlu koyuyorum üstüne de yastık kılıfı o da çok az eğim katsın diye ve baya burnundan kusmuk geldiği de oldu baya kustu kisacasi bir şey olmadı çok şükür
Bi sünnet organizasyonu yapalım ertesi hafta da lazer organizasyonu sonrasında da bi saç bakımı patlatirizKız bir daha sunnetcide bulamadık bu gidişle sen benMavi070707 toplu sünnet onda çatlak çıktıysa el ele lazerciye gitcez heralde yoksa biz ohooo
Çocuğuma nemrutun kizini açtım başladı ağlamayaYa başta Mozart falan aciyordum onunla da uyuyor ama bir sure sonra o da işlemediben de değişik değişik tarzlarda dinletmeye başladım. Melike Şahin dinlerken ağladı Rammstein dinlerken mutluydu sonra eskilerden İrem dinlerken işte rahatlayip uyuduğunu fark ettim her şeye bakmak görmek istiyor ama benim pertim çıktığı için işitsel hafızaya yönlendirdim cocugu çoğu şeyi bana benziyor eğer bu durum da benzerse ben de okula gitmeden okuma yazma biliyodum oyle bir çocuk olur
Olmaz canım yan yattığı sürece zaten emmeye kalsın o zaman koyarsınŞu an kafasının altinda bir şey yok dümdüz yatakta yatıyor bir sey olmaz herhalde
Bana günde teke düşür dedi bebek doktorumuz, 4850 kusr kilosu. 3350 doğmuştu iyi mi sizce2 aylık için 90 dedi bana doktor. Ben de 120 verdim birkaç kez içti ama benimki çok kusuyordu zaten onu da kusmuştu. Fazla olduğunu anlamıyor heralde bazı bebekler. Ben de sabah akşam 90 veriyorum doktor tavsiyesi ile.
Ben Rammstein açtığımda aglamasinin durmasına çok sasirdim bildiğin bateriler gitarlar epeyi sesÇocuğuma nemrutun kizini açtım başladı ağlamayaoysa eglenecektik hayallerimde bende a ram Ram Ram var onu açıyorum egleniyoz
Bedeni düz kafası yan olmadı gece koyarim tekrar dediğin gibi duruma göre de yarın sabah yatağına eğim veririzOlmaz canım yan yattığı sürece zaten emmeye kalsın o zaman koyarsın
Biz reflü yatağını bırakalı baya oldu sevmiyor bide yan korumalıkları aşıp devriliyorYa kızlar bugün bebeğim yatağında bir huzur bulamadı. Gaz sancısı var diye bizim yatağa aldım kıpırdamadan rahat rahat yattı. Ben de reflü yatağını kaldırıp yatağına koydum önce bir şaşırdı yatağı garip geldi ama sonra kolunu bacağını rahat bir şekilde yayarak uyudu. Yatağında reflü yatağı gibi delikler falan var kusma durumuna karşı ama reflü yatağı gibi de eğimli değil biraz da endişeliyim açıkçası. Uyuyunca da ellemeyelim artık dedik bugün çok zor daldı çünkü. Dümdüz yatağında yatıran var mı bebisini, herkes eğimli mi yatırıyor
Ayy onu bende isterdim ama çevremdekiler tam tersi daha onlar bana soruyorbenimde zor bak zayif olmak iyi degillll
Çıkarda onu araştır bunu araştır yıldım artikkeşke Antalya'daki canım annelerim bana direkt mekan ismi bilip soylese
O faltasi gibi açıyor ya o anı görmek için bazen ben bilerek yapıyorum oyle şeyler kendimde eğlenmem lazımBen Rammstein açtığımda aglamasinin durmasına çok sasirdim bildiğin bateriler gitarlar epeyi sesbir ara şarkı yavaşladı sonra bateri girdi yavrumun gözleri faltaşı zıpladı kıyamam korkmaa diye sevdim hemen gülmeye başladı
Yarın sabah 2 ay aşimiz varr önerilere acigizAay evet bizimki emzikten de vazgeçemiyor emzik yarım ağzında bir taraftan da elini sokmaya çalışıyor
2 ay aşısı önerilere açığız, ates vs.yapiyomusBiz reflü yatağını bırakalı baya oldu sevmiyor bide yan korumalıkları aşıp devriliyorbenimde içim dümdüz yatırınca rahat etmedi çok ince yastık kullanıyorum sadece boynunu değil sırt kısmını da yastığa koyuyorum böylelikle omurilik eğriliğinden korumuş olmayı umuyorum. Bazen yastıktan kayıyor ama.
Ayy onu bende isterdim ama çevremdekiler tam tersi daha onlar bana soruyor
Stres yapma aşı yerlerine dokunma birde ateşi çıkarsa carpol verYarın sabah 2 ay aşimiz varr önerilere acigiz
Uzun zamandır yatağında yatırıyorum ben canım reflü yatağını sadece en başta kullandık. Sonra benim gögsümde uyumaya başladı şimdi yatağındaYa kızlar bugün bebeğim yatağında bir huzur bulamadı. Gaz sancısı var diye bizim yatağa aldım kıpırdamadan rahat rahat yattı. Ben de reflü yatağını kaldırıp yatağına koydum önce bir şaşırdı yatağı garip geldi ama sonra kolunu bacağını rahat bir şekilde yayarak uyudu. Yatağında reflü yatağı gibi delikler falan var kusma durumuna karşı ama reflü yatağı gibi de eğimli değil biraz da endişeliyim açıkçası. Uyuyunca da ellemeyelim artık dedik bugün çok zor daldı çünkü. Dümdüz yatağında yatıran var mı bebisini, herkes eğimli mi yatırıyor
Bizde birbirimize soruyoz kimsede hayır yok suanlikBiz reflü yatağını bırakalı baya oldu sevmiyor bide yan korumalıkları aşıp devriliyorbenimde içim dümdüz yatırınca rahat etmedi çok ince yastık kullanıyorum sadece boynunu değil sırt kısmını da yastığa koyuyorum böylelikle omurilik eğriliğinden korumuş olmayı umuyorum. Bazen yastıktan kayıyor ama.
Karakter zeka doğuştan kodlanıyor onlara zaten farkındaysan aslında onlar bizi yönlendiriyor neyi sevip neyi sevmediğini şarkıdan tutuş pozisyonundan uyuyuşuna kendileri belirliyor biz deneme yanılmayla ona uygunu bulmaya çalışıyoruz o yüzden o öğle seviyorsa yaptığın doğrudurEvet ya minnoşlar buyuduler de ellerini falan emiyorlar şapir şupur
Durması için tüm tuşlara basiyormusum gibi hissediyorumbı yerden bı şekilde hoşuna gideni yakalayıp oradan yürüyorum bakalım inşallah doğru yapıyorumdur
Reflü yatağının kenar cırtlarini yikamistim takarken fark ettim çok sert, carşaf örttüm o da kaymış sabah kolu ciziktiBiz reflü yatağını bırakalı baya oldu sevmiyor bide yan korumalıkları aşıp devriliyorbenimde içim dümdüz yatırınca rahat etmedi çok ince yastık kullanıyorum sadece boynunu değil sırt kısmını da yastığa koyuyorum böylelikle omurilik eğriliğinden korumuş olmayı umuyorum. Bazen yastıktan kayıyor ama.