3. Ayda azalıyor muymuş pekiiCanım benim bebeğimde öyle , hep kucakta ayakta onu gezdireyim istiyor. Ana kucaginda felanda hiç durmuyor. Bende bu istek şuan 2 aylık olmasından kaynaklı 2-3 aya azalacak diye motive olmaya çalışıyorum
Şimdi nasıl pekii hayatımm geçti mi ağlamalar ?Yok canım fitil vermedi bizim doktor
60.5cm bizimkiKızlar 2.ayda bebişlerinizin boyu kaç cm’di
Benim de bileklerim ağrıyo sanırım ters bi hareket yaptım dinlendiremiyorum da ağrı geçmiyor bi türlüUuf ya bu kucakta gezme işini nasıl cozcem bilmiyorum
Bizimki 52 cm doğdu 2.ay kontrolünde 57 idi kısa mı acaba60.5cm bizimki
Bizimki geçtiğimiz haftalarda da istiyordu ama bu sefer hiç durmuyorCanım benim bebeğimde öyle , hep kucakta ayakta onu gezdireyim istiyor. Ana kucaginda felanda hiç durmuyor. Bende bu istek şuan 2 aylık olmasından kaynaklı 2-3 aya azalacak diye motive olmaya çalışıyorum
Benim bileğim en baştan beri sıkıntılı gibiydi agirlastikca daha da kötü oldu bileğinin içine doğru elektrikler çarpıyor sankiBenim de bileklerim ağrıyo sanırım ters bi hareket yaptım dinlendiremiyorum da ağrı geçmiyor bi türlü
Ben omzuma atıyorum çocugu biraz öyle geziyorum. Ama sağ omzum da ağrıyor Biz de daha kanguruyu kullanamadık bekliyorum azıcık daha büyüsün
Yoksa zamanla kilo aldıkça daha da zorlaşacak
56cmdiKızlar 2.ayda bebişlerinizin boyu kaç cm’di
İki emzigi de kullanıyoruz ama bugün benim de o aklıma geldi ne zaman değişmeli diye. Degisimli kullandigimiz için hiç yıpranmadi dahaKızlar emzik değişimi ne kadar sürede bir yapılıyor bizimki avent
Bebek başını tutmaya basladikca dönecek ve sürekli bunu tekrar etmek isteyecekmis o yüzden kucak ihtiywci azalıp emeklemeye hazırlık yapacaklar. 3. Ay değil de 4-5-6. Aylarda azaliyomus kucak ihtiyacı. Tabi her bebek kendine özel3. Ayda azalıyor muymuş pekii
Yok canım değilBizimki 52 cm doğdu 2.ay kontrolünde 57 idi kısa mı acaba
Yaa ben çok heveslenmiştim kanguruya umarım kullanırızBenim bileğim en baştan beri sıkıntılı gibiydi agirlastikca daha da kötü oldu bileğinin içine doğru elektrikler çarpıyor sankikanguruyu bugün taktım hiç rahat edemedi. Erkek bebeklerde daha dikkatli olmak gerekiyor deniyor ya acaba testisleri mi rahatsız oldu dedim çıkarttım zaten daha önce orada uyumuştu ben cozesiye uyandı onun da öyle bir sıkıntısı var
Benimki de 57 idi canımBizimki 52 cm doğdu 2.ay kontrolünde 57 idi kısa mı acaba
Aynından var bende de yaz bebekleri için kullanması imkansız bisey. Oğlum sevmedi içinde pişiyor. Kış bebeği olsa güzel olurdu ama çıkarması takması da uğraştırıyor ben sevemedimSling çok iğrenç bir şey çocuk icerde pişiyor birde bizimkiler çok ağır şahsen benimki artık ona olmuyo ben ille bi elimde tutmak zorunda kalıyorum.
En azindan böyle alma ben bunu aldım 1 kere bile kullanmadim
Ayy sorma dr un bebek için yazdığı ateş düşürücüyüde kafasına göre veriyordu ki çemkirdim aynı şeyi bana da yaptınız diye. Ben doktorum ne yazıyorsa onu versinler istiyorum bizim böyle bi hakkımız var diyoFeramat kullanmaya başladım bu gün canım. Sabah aç karna bide Pekmez limon içiyorum 1 yemek kaşığı umarım iyi gelirilaç içmeyi de hiç sevmem ama enerjiye ihtiyacım var mecbur içiyorum eczacı niye kafasına göre veriyor saçmalık ya
Canım hayırlı olsun damatlığını da görün inşallahKızlar sünnet ettirdik bugün
Amin canım Rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin ara ara uğra buraya :)Amin inşallah canımen yakın zamanda tekrar gidicem bakalım çocuk düşünebilirsiniz derse denemeye başlıcaz hayırlısı ile bu sefer kucağımıza alırız inşallah
Canım kusura bakma gec gördüm neyseki gülümse yardımcı olmuş. Nasıl şimdi daha iyi mi?Kızlar bu fito kremi ne kadarda bir surmeliyim? Diğer krem alçı gibi kalintili oluyorhala kızarık boynunun altı ne kadar sürede geçer sizce gulumsebebek genc-anne
kıyamam yaa mahvoluyor bebeler, şimdi nasıl?? Sen meme+mama şeklinde mi besliyodun? Sütün ne kadar çıkıyorduEvet ben sormuştum canım çok teşekkür ederim alı olduk çok huzursuzdu bebeğim giremedim hiç buraya
56cmdi
Sağolun bebekler, rahatladım şimdiBenimki de 57 idi canım
Canım avent sitesi her ay değiştirilmesi gerektiğini, doktorlarsa en fazla 3 ayda bir yıpranmasa da değiştirilmesi gerektiği söyleniyor. Çünkü dıştan bakınca tertemiz görünebiliyor ama bazen kaynattığımız için filan o emziğin meme kısmı değilde kulplu kısmında kötü birikinti oluşabiliyor. Ben geçen emziğin birini kaybettim tek emzikle de ne olur ne olmaz diye bi kutu daha aldım. Manayla emziklerde yenilenmiş olduKızlar emzik değişimi ne kadar sürede bir yapılıyor bizimki avent
1 ay yazıyor canım kullanma kılavuzundaKızlar emzik değişimi ne kadar sürede bir yapılıyor bizimki avent
Mor renkli olan canım i Mom latteCanım kutu kahverengi mi mor mu? Bende kahverengi var o olur mu acaba kullanıma
Canım bize doktorumuz 6 aydan önce tavsiye etmedi o yüzden beklemedeyiz yaptırmadık.
İnşallah geceyi filan rahat geçirir ağrısı diner. Diğer yaptıran kızlarda da bukadar oldu mu acaba
Evet canım oİmom latte dimi instagramda da çok gördüm onu simge duman da kullanıyormuş
Onu bilmiyorum canım bi arkadaşıma benim dediğimi vermiş doktor sütü artsın diyeKızlar maalesef süt için bende bulantı ilacı aldım motilium alacaktım yoktu muadili motis i aldım ama kullanmadım reçetede anne sütüne geçtiği ve bebeklerde kalp işe ilgili sıkıntılara yol açabileceği yazıyordu vazgeçtim gönlüm el vermedi
50 doğdu 2. ayda 58 diKızlar 2.ayda bebişlerinizin boyu kaç cm’di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?