Canım sen Ankaradaydın demi? Dikişliye mi karar verdinz? Biz vedat ali beye yaptırdık kampanya vardı 3500 tldi.Maşallah, hayırlı olsun. Özelde mi yaptırdın?
Bir yerle görüştüm sünnet için 7 500 tl dedi çarşamba gününe randevu verdi. Fazla mı iyi mi ücret anlamadım ben.
Benım doktorum su en zararsız sey dedı. Mamayı suyla yapıyosun suyu vermekten cekınıyosun havalar cok sıcak dedı o ıcecegı mıktarı bilir dedı. Mıdeyı doldurmaz bencede bardak bardak vermıyoruz ya. Bogazı kurumasın.Bende aynıyım aklıma geldikçe teklif ediyorum içerse. Hiç ölçüde bakmadım zaten beslenme sonrası verdiğimden öyle mideyi su doldurmaz tokluk hissi vermez yani. Anne sütü tamam ama mama yeterli su ihtiyacını karşılamıyor. Çoğu doktor mama içiyorsa su teklif et diyor
Hayırlı olsun canım çabucak iyileşsin inşallahKızlar sünnet ettirdik bugün
Evet dikisliye karar verdik. Ali akkaya var ondan randevu aldik. Doktor dikisliyi önerdi. Sağol cnmCanım sen Ankaradaydın demi? Dikişliye mi karar verdinz? Biz vedat ali beye yaptırdık kampanya vardı 3500 tldi.
Şuan 4000 yada 4500 klips. İşinin ehli baya tavsiye ederim
4-5 saatte bir, bir çay kaşığı vermişim ben tatlı kaşığı diye hatırladım eşim yok artık dediKaç ml verdin calpol? Bizimki mahvetti kendini ya ağlamaktan
ay hiç içme öyle bir etkisi varsa
berbat geçti şimdi sustu çocuk kendini ağlamaktan mahvetti aklın varsa klipsli sünnet ettir mosmor oldu anestezi etkisi geçince. Mal gibiyim ben de onla beraber ağla ağla bir hal oldum
normal canım benim ki de öyleydi
ay ne güzel ua bizim doktor bardak felan demedi hiç sadece thilliocine yazdı onu sürüyoruz birde calpol verdim . Anestolü verseymiş mantıklı olurmuş bak
lactamil bana hiç fayda etmedi
Evet insan ne yapacağını şaşırıyorÖyle oluyor ağız suyu boynuna akıyor süt akıyor kusuyor halbuki gözümün önünde o an farketmiyorum yakasından anlayıp hemen boynunu kuruluyorum zaten sıcak ter bi yandan klima full açık en azından sabahları biraz ev hava alsın diyip kapatıyorum o arada bile aşırı terliyor ay napcağımı şaşırdım bende. Valla çok kızarıksa günde bir yeterli olmuyor bir iki gün günde 2-3 kez sür kızarıklık hafifleyince günde bir e düşür tamamen geçince kızardıkça sürersin. Bugün kızarıklık yoktu yarın bakcam yine kızarırsa sürerim kızarıklık yoksa kontrollü giderim
Çok şükür düne göre daha iyi, pansuman yapacağız ama ben korkuyorum namussuz kocama dedim yap diye onu da görmek istemiyorum4-5 saatte bir, bir çay kaşığı vermişim ben tatlı kaşığı diye hatırladım eşim yok artık dedişimdi nasıl oldu canım
Amin canım benim teşekkür ederimHayırlı olsun canım çabucak iyileşsin inşallah
Evet ben sormuştum canım çok teşekkür ederim alı olduk çok huzursuzdu bebeğim giremedim hiç burayaBaşka bir arkadaş yazmıştı haber et diye canım ama bende kullandığımı yazmış , önermiştim. Bestlak ve solgarı öneririm sütü az olan varsa. Sevindim işe yaramasına M melikebyhn12 sormuş olabilir
Kız korkma korkma canları acımıyo pansuman yaparkenÇok şükür düne göre daha iyi, pansuman yapacağız ama ben korkuyorum namussuz kocama dedim yap diye onu da görmek istemiyorum
Çok geçmiş olsun canım aynı zamanda hayırlı uğurlu olsun inşallahÇok şükür düne göre daha iyi, pansuman yapacağız ama ben korkuyorum namussuz kocama dedim yap diye onu da görmek istemiyorum
Amin canım benim teşekkür ederimHayırlı olsun canım çabucak iyileşsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim bugün iyi oldu çok şükürÇok geçmiş olsun canım aynı zamanda hayırlı uğurlu olsun inşallah
Biz 2 aylık olmadan yaptırdık normal yöntemle Allaha şükür hiç ağrısı sızısı olmamıştı. Doktorumuz bir antibiyotik krem vermişti 8 saatte bir onu sürdük sadece. Fitil de vermişti çok ağrısı olursa diye gerek kalmadı hiç kullanmadık. İnşallah hemencecik toparlar yavrucak kıyamam
Senin sürecin nasıl geçti canımCanım sen Ankaradaydın demi? Dikişliye mi karar verdinz? Biz vedat ali beye yaptırdık kampanya vardı 3500 tldi.
Şuan 4000 yada 4500 klips. İşinin ehli baya tavsiye ederim
Canım biz klips yöntemi ile yaptırdık bi aparat takıp deri kesiliyo ve o aparat ile sıkıştırmış oluyor et kendi kendine kaynıyor. İnternetten araştırabilirsin nasıl bişe olduğuna. Rahat geçti bir sıkıntı yaşamadık anestezi vurulduğunda ağladı yapılırken birşey hissetmedi 10 dk sürmedi işlem.Senin sürecin nasıl geçti canım
Dikişliyi iyi ki yapmamışsın dün oğlum ilaçlara rağmen gece 12 ye kadar ağla ağla helak oldu ben ağladım o ağladı mosmor oldu mahvolduk sünnet ettirdiğime bin pişman oldum, çok şükür şu an iyi uyuyor ama ağlamaktan yorulduğu için uyuyakaldı yavrum. Kesinlikle dikişliyi önermiyorumCanım biz klips yöntemi ile yaptırdık bi aparat takıp deri kesiliyo ve o aparat ile sıkıştırmış oluyor et kendi kendine kaynıyor. İnternetten araştırabilirsin nasıl bişe olduğuna. Rahat geçti bir sıkıntı yaşamadık anestezi vurulduğunda ağladı yapılırken birşey hissetmedi 10 dk sürmedi işlem.
Eve geldiğimizde anestezi etkisi geçince bi 20 dk çok huzursuzdu ağladı ama sonra ilaçlar etki edince hiç sıkıntısı kalmadı. 3 gün aparat orda kalıyor sonra çıkınca bi merhem veriyo 1 hafta kullanılıyor. Bebeğim ağrı vs yaşamadı rahattı açıkcası ama beni tek rahatsız eden aparatın 3 gün kalmasıydı bebek rahattı ama ne bilim orda aparatı gördükçe ben daraldım eşime dedim dikişli mi yaptrsaydık vs ama eşim dikişlinin ayrı zorlukları oluyor bence bu rahat oldu dedi.
Dikişlinin iyileşme süresi daha kısa sürüyor bu daha uzun ama küçük bebekler daha hızlı iyileşiyor. Şöyle söliyim dikişlide 3 günden sonra rahatlıyor. Bunda 3. Gün aparat çıkınca 1 hafta daha krem vs kullanılıyo. Ama o süreçte de ağrı vs olmadı yine rahattı oğlum.
Canım ben dikişli yaptım benim oğlum kaka yapmadı , ama gazını çok rahat çıkarıyorSünnet yaptıran anneler kaka nasıl oluyor gaz çıkarırken acısı oluyor mu klipsliyle dikişlinin farkı ne sonucu ne bilgi verebilir misiniz
Oy yavrumDikişliyi iyi ki yapmamışsın dün oğlum ilaçlara rağmen gece 12 ye kadar ağla ağla helak oldu ben ağladım o ağladı mosmor oldu mahvolduk sünnet ettirdiğime bin pişman oldum, çok şükür şu an iyi uyuyor ama ağlamaktan yorulduğu için uyuyakaldı yavrum. Kesinlikle dikişliyi önermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?