Benim bebemde anne diyor şaka mııııığAay evet bizimki de annee diyoremmek ya da emzik isteyince de immee
Sen yaptırdın mı canım A grubu ya da yapacak mısın. Fiyatları nedir acaba. Madem delinme filan yok bende bundan yaptırırm oğluma belkiKeşke rota aşısını ikinci ay yapsalardı ağızdan verilen bi aşı o canı acımıyor delinmiyor iğne yok. Nimenrix A grubu sıkıntısız bi aşı ateş huysuzluk yapmaz. Bunların içinde tek sıkıntılı olan bexero. B grubu aşı bacaktan yapılıyor ağrı ateş huysuzluk yapıyor
Benimkide çok kusuyor yaAy o yönü kötüymüş bende odanın şeklini değiştirince olmuyomu dicektim
Benimkinde de bol bol kusmuk kokusu varkanma kanma yapma bunu kendine dur nefes al
Ay hadi Rabbim hepimize o günleri de göstersin sağlıkla
Ebe aradı canım 11 temmuzda işim var ertesi gün geleyim dedim olmaz aşı 15 günde bir perşembe günleri açılıyor dedi. Önce neden verem savaşa gidiyorsunuz? Biz kızımda gittik 3 ay kuvezde kalınca aşı zamanı geçti tabi. Deri altına bişey enjekte edip kalemle o bölgeyi işaretledi 48 saat yıkanmıcak silinmicek dokunulmucak dedi. Cuma yaptırdık pazartesi tam aynı saatte gittik baktı kağıt verdi o kağıtla sağlıklcağına gidip aşıyı yaptırdık. Ama sizin daha geçmedi ki süre niye test istiyor
Ben bugün başladım bizim son bir haftadır var ıkınma canım. bu gece belli olur bizim damlanın olumlu etkisi olursa ıkınma bakarım.Acaba bu ikinma ihhhh ihhh sesi bende çok uzadı nurse mi yapiyo ya
HahHhHPazar günü nişan var bil bakalım nişanı kim karşılıyor
evet bize de öyle dedi hiç iz olmaya da bilir dedi, ben 3-4 kaşık verdim yarısını dökmesine rağmen çok güzel etki ettiNe kadar hızlı etki etmiş iğne ya... rezene ve anasonu kaçar kasik verdin
Bizede öyle dedi 3 gün banyo tok dedi konuda 1 sene sonrada kizarabilir sisebilir vs vs endiselenme dedi ama 2 ay sonra kabuk bağlayacak falan dedi
Hahahahhaha Konyalı değilim ama Konya’da oturuyorumAramızda Konyalı varsa kusura bakmasın ama konyalı tam yani
Mekan neresi kız yemekliyse bebeğimi alayım yemek yemeye geleyim hahshshhsEvet kızı tepeden tırnağa hazırladılar onu ödediler damadın kıyafetine ayakkabısına kadar aldılar nişan yüzükleri de erkek tarafı kız tarafı sadece alınanları alıp mekana gelecek
ohaaasBende kardeşim bende düğünde mesela erkek tarafının yaşadığı şehirde olur dimi biz kız tarafında yapıyoruz çünkü altından onun ki
bendim
ay nasıl ya abisiz mi gidecek olur muAma şöyle hani bu 0 TL ile gün geçirdim videoları var ya internette bunlarda 0 TL ile nişan yapıyorlarama eşim akıllandı biz gitmiyoruz nişana
yok kız yalan onlar, gamzeli olsun diye kilolarca ayva yedim ayvayı yemekle kalmışızEee kızlar hamileyken ayva yiyenler nerde?
Bugün kızıma biberon verirken sol yanakta gamzesini farkettim
Canım ben yeğenlerimden biliyorum her bebekli evde calpol muhakkak oluyor , bana ebe de söyledi al diye sağlık ocağındaki doktoruma da selam vereyim dedim direk yazdı aşıya geldim dediğimdeAyy inşallah vallahi pazartesi günü gidicem ama kaç gündür onun stresi var napıcam diye.
Peki calpol al diye sana sağlık ocağından söylediler mi, burada kızlar calpol verdik falan dediya bildikleri için tecrübelerinden mi yoksa aşıdan sonra hemşiler alın diyormu merak ettim.
Akrep komşun hayırlı olsuna geldi mi kız bebeğeBenim bebemde anne diyor şaka mııııığher defasında kızım çığlık atıyor ‘ anne dedii kardeşim annee dedii.’ veee dikkat ettim yanında değilsem anne diyo. Yanındayken hiç söylemedi. bu kadarı tesadüf olamaz dimii daha dün yımırtaydılar büyüdüler konuşmaya başladılar bilee sıpalar
Allah diyen tavuk videosu gibi bir şey sandım izlemeden önceKızlar bakın nasıl anne diyor
Benimkide aynen canım bilinçsiz aglarken çıkıyor ama bu baya anne demişAllah diyen tavuk videosu gibi bir şey sandım izlemeden öncebenim de bir iki defa böyle ağladı ama bilinçli değil bence.
Kız adanaya ne olmuş öyle her gün bir cinayet haberi vallahi sokağa çıkmaya korkar olduk takip ediyor musun instagramda görüyorum benBenimkide aynen canım bilinçsiz aglarken çıkıyor ama bu baya anne demiş
Atak haftaları canımm ya benimki çok rahattı geçen hafta güzel çıkarıyor demiştim gazını 4 gündür yine ıkınıyor aglıyor alttan gaz sorunu bitmiyor ben şuan hiç bir damla kullanmıyorum birde d vitamini kullanan varsa akşam yatmadan vermeyin uykusuzluk ve huysuzluk yapıyormuşAcaba bu ikinma ihhhh ihhh sesi bende çok uzadı nurse mi yapiyo ya
Benimki kart degilde ilk kitabım gibi bişe çok dikkatini çekiyor tek tek sayıyorum isimlerini renklerede baya bir bakıyor elini uzatıyor tutabilse poşet gibi ses çıkarıyor daha çok dikkatini çekiyorŞu zeka kartlarını oğlanın önüne koyjyorum bak burda araba var hınnnnn hınnnn diyorum yok, ilgisini çekmiyor bakmıyoro kadar para verdik şu kartlara bakması gerekiyor tummy time için bir ton şey aldım çığlık atıyor istemiyor tüm param çöp oldu oyun halılarım felan
Evet canım berbat havaalanı arka tarafları hemen hemen her gün cinayet gülbahçesi tarafı alalhtan bize çok uzak biz baraj yolu tarafına yakınızKız adanaya ne olmuş öyle her gün bir cinayet haberi vallahi sokağa çıkmaya korkar olduk takip ediyor musun instagramda görüyorum ben
Biz oğlanı vereceğiz bokunu yiyecekler o kadar hevesliyizHahHhHtabiki siz karşılıyorsunuz onların karşılayacak hali yok hahahahah
Normalde kız tarafı karşılıyor
evet bize de öyle dedi hiç iz olmaya da bilir dedi, ben 3-4 kaşık verdim yarısını dökmesine rağmen çok güzel etki etti
Hahahahhaha Konyalı değilim ama Konya’da oturuyorum
Mekan neresi kız yemekliyse bebeğimi alayım yemek yemeye geleyim hahshshhs
ohaaas
bendim
ay nasıl ya abisiz mi gidecek olur mutartışma mı oldu abi kardeş
yok kız yalan onlar, gamzeli olsun diye kilolarca ayva yedim ayvayı yemekle kalmışız
Ay benimkinin dikkatini çekmiyor şimdiden kitaplara alışsın istiyorum yeni nesil tablet çocuğu olsun istemiyorum hatta beraberimde çalıştırmayı düşünüyorum benimle çalışsın benimle gidip gelsin evde tabletle oynamasın diye düşünüyorum kedi boku bile temizlettireceğim ona hayatın kolay olmadığını her istediğine her zaman ulaşamayacağını bilsin bakalım planlarım o yöndeBenimki kart degilde ilk kitabım gibi bişe çok dikkatini çekiyor tek tek sayıyorum isimlerini renklerede baya bir bakıyor elini uzatıyor tutabilse poşet gibi ses çıkarıyor daha çok dikkatini çekiyor
Gülbahçesinde geçen hafta ne olaylar oldu gördün mü adam herkesi vurmuş bebeği alıp kaçmış, ay ben bir hafta kendime gelemedim o haberi görünce maalesef videosu denk geldi Instagram daEvet canım berbat havaalanı arka tarafları hemen hemen her gün cinayet gülbahçesi tarafı alalhtan bize çok uzak biz baraj yolu tarafına yakınız
Aaa ağır mi gelirYapmazlar ikisini aynı anda en azından bexero yu yapmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?