Bizim sağlık ocağındaki de perşembe dedi bana 2.ay aşısına 18 temmuza gün verdi seninki niye 11 temmuz geç olmuyo mu size 2.ay aşısı içinKız bu bizim sağlıkocağındaki karı bana perşembeden perşembeye açılıyor bu aşı filan dedi acaba illere veya bölgelere göre günü değişiyor mu yoksa bu karı keyfine göre mi ayarladı işim vardı 11 temmuzda aşı var diye iptal ettim
Bu ataklarda oluyor heralde pazartesi salı öldüm sandım şimdi bu bebe aynı bebe değil resmenMaşallah dilini ısır. Biz sabah 5 ten beri ayaktayız hala uyumadı
Valla o anne diye ağlayınca ben dört köşe oldu bütün yorgunluğumda gittiGeçen kızım ağlıyor anne anne diye o sıra oğlum da başladı ağlamaya oda anne diyor eşim döndü Buda başladı anne anne diye evde herkes anne diye geziyor diyo
Aklıma benim kvmi getirdinBen de en az 2 sene aynı odada yatırıcam canım chicco next to me anne yanı beşik var yatağa sıfırladım orada yatar diye düşünüyorum şimdilik ya üzerimde ya aramızda yatıyor ama 3 aydan sonra düzelir heralde. 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum ayrı oda olursa gece git gel zor olur.
Çok güzel oluyo kız mis gibi kokusunu içine çeke çeke uyumak biliyorsunuz ya oğlumla 6 sene beraber uyudukbunda o kadar abartmam heralde ama ben seviyorum gerçekten ileride oğlumla yatamıcam mesela her şey zamanında güzel
Aaaaa hiç duymadım ben öyle bir şeyKız bu bizim sağlıkocağındaki karı bana perşembeden perşembeye açılıyor bu aşı filan dedi acaba illere veya bölgelere göre günü değişiyor mu yoksa bu karı keyfine göre mi ayarladı işim vardı 11 temmuzda aşı var diye iptal ettim
Harbiden neden geç o kadar seninBizim sağlık ocağındaki de perşembe dedi bana 2.ay aşısına 18 temmuza gün verdi seninki niye 11 temmuz geç olmuyo mu size 2.ay aşısı için
Ayy ben de kayınvaliden gibi olur muyum ki kınamayayımAklıma benim kvmi getirdineşim(30) evlenmemize 3 ay var daha birlikte yatamadik demişti yanımda izne gelmişti o dönem memlekete 6 senede yatsan demek ki doyulmuyor 30 yaşındaki adama dediği laftan anlasildigi uzere bende 2 sene emzircem ama 1 yaşında gece emzirmeyi bıraktırmaya çalışcam olmazsada yapacak bir şey yok
Başından beri bu şekilde bizimde yatağın dibine yanaştırılıp perdeyi açıyoruz çok rahat yatıyor hem o hem biz. Ama bu tarz yataklar özelliğine göre bebek hareketlendikçe pek kullanışlı olmuyor bilginiz olsun çocuk kendini kaldırmaya başladıkça devrilme riski oluyor park yatak tarzı değilse.Ben aramizda uyumasını istemiyorum.. kendimde artık koltukta yatmak istemiyorum.. Anne yanı yatağı var hani yatağımın dibine koyarım ara bölmeyi açarım yine benim olduğumu bilir ama yan yana olmayalim kafasındayım.. dediklerinde çok haklısın ama ne yapacağımı da bilmiyorum ya
Allah korusunAyy ben de kayınvaliden gibi olur muyum ki kınamayayım
Park yatak sadece perde kısmı var arada açılıyor anne yanı olarak geçtiği için sanırım ismi yanlış hatirlamiyorsam öyle yazdimBaşından beri bu şekilde bizimde yatağın dibine yanaştırılıp perdeyi açıyoruz çok rahat yatıyor hem o hem biz. Ama bu tarz yataklar özelliğine göre bebek hareketlendikçe pek kullanışlı olmuyor bilginiz olsun çocuk kendini kaldırmaya başladıkça devrilme riski oluyor park yatak tarzı değilse.
Yok 25 temmuzda da yaptırabilirmişim tabi 25 Temmuz son. Onuda geçerse verem savaştan önce test yaptırıp o kağıtla gitmek gerekiyor. Kızımda prematüre olduğu ve kuvezde canlı aşı yapılmadığı için taburculuktan sonra verem savaşa gidip test yaptırıp aşıyı öyle yaptırmıştık. Ben şimdi 11 temmuzda yaptırcam.Bizim sağlık ocağındaki de perşembe dedi bana 2.ay aşısına 18 temmuza gün verdi seninki niye 11 temmuz geç olmuyo mu size 2.ay aşısı için
Bi bitmedi atakları. Baktım sözde güneşli günlerdeymişiz nasıl güneşli günse buBu ataklarda oluyor heralde pazartesi salı öldüm sandım şimdi bu bebe aynı bebe değil resmen
Eee o zaman ben çok sansliyim tam 63 günlük hadi 2 ay oldu aşısı oldu 3ude oldu da ben ilk defa duyuyorum böyle aşıların günü olduğunu.. Bana ozeldeki doktor 5 günü geçirme bütün aşıların günü kayar yoksa demistiYok 25 temmuzda da yaptırabilirmişim tabi 25 Temmuz son. Onuda geçerse verem savaştan önce test yaptırıp o kağıtla gitmek gerekiyor. Kızımda prematüre olduğu ve kuvezde canlı aşı yapılmadığı için taburculuktan sonra verem savaşa gidip test yaptırıp aşıyı öyle yaptırmıştık. Ben şimdi 11 temmuzda yaptırcam.
Aşılar 15 günde bir perşembe günleri açılıyormuş yani son açıldığında 2 ayı doldurmamıştı bu haftada aşı açılmadı haftaya açılacak o yüzden haftaya olacak.
Daha büyüsünde anne diye dolansın ozaman gör annemmm diye ağzını doldura doldura söylüyor bazen kızım. Ozaman anneyim dimi ben yaaaa moduna girip eriyorumValla o anne diye ağlayınca ben dört köşe oldu bütün yorgunluğumda gitti
O güneşi görebilecek miyiz anca ben gökyüzünde görüyorumBi bitmedi atakları. Baktım sözde güneşli günlerdeymişiz nasıl güneşli günse bu
Aynen seninki tam isabet gelmiş canım. Tüm aşılarda değil sadece verem aşısında var. O gün aynı ay aralığındaki tüm bebekleri çağırıyorlar. Canlı aşı olduğundan açılınca 2 saat içinde yapılması gerekiyor arka arkaya tüm bebeklere yapıyolar. 9 da açıp 11 de bitiriyorlar.Eee o zaman ben çok sansliyim tam 63 günlük hadi 2 ay oldu aşısı oldu 3ude oldu da ben ilk defa duyuyorum böyle aşıların günü olduğunu.. Bana ozeldeki doktor 5 günü geçirme bütün aşıların günü kayar yoksa demisti
Al benden de okadar hatta dünden beri oda yok yağmur yağıyorO güneşi görebilecek miyiz anca ben gökyüzünde görüyorum
Benim dünle bugün güneşli hadi hayırlı uğurlu olsunBi bitmedi atakları. Baktım sözde güneşli günlerdeymişiz nasıl güneşli günse bu
Kız birlikte mi uyuyorsunuz aynı odada mı? Bizimki aynı odada anne yanı beşiğinde uyuyor. Dip dibeyiz ama kendi yatağında. Şu nefes alan ayıcık uyku arkadaşı vardı bi ara ona baktım ben ama almadım.Kızlar biliyorsunuz bebisler 3 aydan sonra artık bizi bilecekler bizimle uyuduğunu ben yavaştan yatağına artık alıştırmak istiyorum bu yüzden de uyku arkadaşı almak istiyorum ne alsam bilmiyorum.. ama 4.ay geldiğinde inşallah yatağında olsun istiyorum.. yoksa çevremden duyuyorum bebek annesiz uyuyamiyormus ben böyle bir durum yaşamak istemiyorum . Tavsiyesi bi fikri olan yardımcı olmak isteyen varsa her öneriye acigim
İnşallah ya çok hızlı büyüyorlarDaha büyüsünde anne diye dolansın ozaman gör annemmm diye ağzını doldura doldura söylüyor bazen kızım. Ozaman anneyim dimi ben yaaaa moduna girip eriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?