gulumsebebek size kim bilgi verdi aşı şu gün açılacak diye? Bize bişey diyen olmadı ebe 9 temmuzda aşınız var dedi tam 60. Gün olduğu için. Önce verem savaşa gideceksiniz dedi. Bizim her daim açık mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah şifa versin canım şuan nasıl? Ateş düşünce üstünün örtülmesi lazımdı ama bazen insan takip edemiyor. Durumj iyi mi şimdiBenim bebeğim aşı sonrası ateşi olunca 2 gün askılı zıbınla üstü açık yatırdım şimdi hastanede yatıyoruz üşütmüş
2. Ay kontrolünde yaptırabilirsiniz demişti ama o zaman 3 aşısı olduğu için yaptirmadik. 3. Ay boş olduğu için 3. Ay kontrolünde yaptırmayı düşünüyoruz
Aynı gün 3 aşı çok zor olucakRotayi ya 3-5 ya 2-4 dedi doktorumuz iki doz olandan alicaz. Ikinci ay asisi cok oldugu icin 3. Ay yaptirmayi dusunuyorum ben
Evet bi defa ince tulum giydirdim sonrasında örtüsünün fazla kısımlarını yatağın yanlarına sıkıştırdım acamıyor. Kundak seviyor ama onu da ben yapmak istemiyorum biraZ çünkü ensesi terliyo vücudu fazla ısınıyoçok geçmiş olsun.Benim kız da üstünü hep açar o yüzden geceleri ince bir tulum giydirip gündüzleri çıkartıyorum. Kundakta yaptırmıyor
Geçmiş olsun. Geceleri üstünü açıyorsa ince tulum giydirmeyi deneyin
Benim de 25 inde bitiyor yıllık izin ve iki ay ücretsiz alıcam 5-5, 5 aylık olunca başlıcam
Askim ben almıştım. Karnı açken güzelce içti mamasını sonra hemen işedi . Koştur koştur yetiştirdim paşazademin çişşceğiziniGeçen grupta idrar tahlili alan kimse helal olsun bizimki işemedi bizde 2 saatlik çaba sonucunda bu sıcakta vazgectik çıkarttık poşeti çocuk işedi söyleyeceklerim bu kadar....
Cemre de öyle ya damlaya başladım bugün bakayım gece olacak mı yine ıkınma şeklinde bizimki ama sesi acayip yüksek çıkıyor hem de uyuyor. bizi uyutmuyor amaBen girmez oldum kimse girmeyincesabaha kadar ihlayip tisladi kafayı yicem az kaldi
Gece soğuk mu alıyor acaba gaz birikiyorrYa kızlar bebenin gece bişeyi yok sabah olunca sürekli ağliyor yani anlamıyorum gece de besliyorum sabahta. Sabah gaz yapan nedir ki
Evet canım bende çok yattım 2. Bebek gelmeden mecbur büyük kızı odasına alıştırdım ama küçük dogdugunda onla yatarken onun odada yatması beni çok üzdüYaa ilk kez benim gibi uzun süre çocuğuyla yatan duydum ama gerçekten fark ediyor bence, bana hep kendine bağımlı yapacaksın çocuğu derlerdi aksine gayet bağımsız özgüvenli bir çocuk oldu maşallah. Kızlar yine gelir kendini sevdirir de oğlanlar kızı bulunca pabucumuzu dama atarlar o yüzden fırsat varken sevmek lazım
Onu bende çözemedim gün boyunca gazdan uyuyamıyor gece rahat sabah akşam başlıyor bu gazın saatleri mi var anlamadımYa kızlar bebenin gece bişeyi yok sabah olunca sürekli ağliyor yani anlamıyorum gece de besliyorum sabahta. Sabah gaz yapan nedir ki
Kullandım ben de 3 günde geçti artmadan damlatın. Söylemeyin herşeyi de bilmesin kaynanalar Allahım yaKızlar merhaba 45 günlük bebisim var doğduğundan bu yana gözü capaklaniyor doktora götürdüm damla verdi netira ama kaynanam bebek küçük damla söyle yapar böyle yapar diye kafamı bulandırdı acaba aranızda kullanan var mi
Aaa kız herkes neden erkenden oldu ya ben 6 ay rahat ederim diyordum korkutuyorsunuz beniAdaya veda edenlerde bugün genc annee
Kızlar sanırım bende adet oldum. Wc de peçeteye biraz kan geldi. Sütümde normalden az gibii bende niye diyodum .
İlk çocuk 43. Gün
İkinci cocuk 70. Gün olmus oldu
Ben kullandım canım 1 haftalıkken kaynamış soğumuş suyla sildim sütümle sildim geçmedi mecburen kullandım gözleri zor açılıyordu çapaktan kullanınca düzeldiKızlar merhaba 45 günlük bebisim var doğduğundan bu yana gözü capaklaniyor doktora götürdüm damla verdi netira ama kaynanam bebek küçük damla söyle yapar böyle yapar diye kafamı bulandırdı acaba aranızda kullanan var mi
Canım ilden ile değişiyor eşimin memleketindeyken aşı günü sağlık ocağına gittik onlar da aylık yapıyormuş ayda bir gün belirlemişler o tarihte aşıyı açıyorlarmış o tarihte toplu çağırıyorlarmış bebekleriKız bu bizim sağlıkocağındaki karı bana perşembeden perşembeye açılıyor bu aşı filan dedi acaba illere veya bölgelere göre günü değişiyor mu yoksa bu karı keyfine göre mi ayarladı işim vardı 11 temmuzda aşı var diye iptal ettim
Teşekkür ederim kullaniyim hemenKullandım ben de 3 günde geçti artmadan damlatın. Söylemeyin herşeyi de bilmesin kaynanalar Allahım ya
Teşekkür ederim canım bende kullaniyimBen kullandım canım 1 haftalıkken kaynamış soğumuş suyla sildim sütümle sildim geçmedi mecburen kullandım gözleri zor açılıyordu çapaktan kullanınca düzeldi
ANAYIM BEN ANADaha büyüsünde anne diye dolansın ozaman gör annemmm diye ağzını doldura doldura söylüyor bazen kızım. Ozaman anneyim dimi ben yaaaa moduna girip eriyorum