- 27 Şubat 2023
- 60
- 50
- 31
Eczaneden aldim.Solgari hangi siteden aldın, sipariş vericem de orjinal mi karar veremedim.Yorumlarina baktım süt arttırıcı özelliği ile ilgili olumlu çok yorum var,denemeye değer...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eczaneden aldim.Solgari hangi siteden aldın, sipariş vericem de orjinal mi karar veremedim.Yorumlarina baktım süt arttırıcı özelliği ile ilgili olumlu çok yorum var,denemeye değer...
Vazgeçme vazgeçme mama ihtimalini aklından çıkart sütüm var yetiyor deDeneyeyim kuzum ama yoruldum artık vazgeçmek üzereyim
İnşallah kuzum o kadar uğraştım ki emsin süt artsın diye yoruldum artık başımıza gelmeyende kalmadı kan uyuşmazlığından uzamış sarılık , kabızlık , kolik , makat çatlağı, süt alerjisi şimdide meme reddi olacak diye çok korkuyorum bunaldımVazgeçme vazgeçme mama ihtimalini aklından çıkart sütüm var yetiyor de
Geçirdik canım şükürler olsun bebeğim çok iyiİlk 24 saati geçirdiyseniz bundan sonra sıkıntı olmaz inşallah canım
Sultişim nerdesin kız P Pembepilates
Solgar neymişBu Solgar yorumlarina biraz baktım da herkes çok memnun kalmiş, süt artırma konusunda..valla alicam doktora danişmadan...
Vitamin,Sitede bir arkadaşa doktor tavsiye etmiş,süt artırması için,bende yorumlarına baktım da çoğu insan memnun gerçekten..Solgar neymiş
Kullandın mı hiç canım nasılBende bunu aldim canim.turk ureticiAcura AC-3030 Giyilebilir Göğüs Pompası Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Acura AC-3030 Giyilebilir Göğüs Pompası yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ohhh ne güzel sallan bakam bende napam bücürükle ugraşıyorum seninki nerde akıllandımı benimki atak haftasına geçti diye isyanları oynuyorumEki Görüntüle 3447072
Kendime ayaklarımı uzatmışım sallanıyorum sen ne yapıyorsun melek
Mama verebilirsin tok tuttugu icin uzun uyuyorlar.ben simdi mama azaltip mama yerin sagdigim sutu veriyorum daha sik uyaniyorKızlar geceleri uyku süresi saatte 1 veya 2 saate bir kalkıyor.. Ben bu sürenin 4 saate veya en azından 3 saate çıkmasını istiyorum ne yapabilirim?
Gece uykusuna geçtigini biliyorsan mama ver yatır canım 4 saat kesin uyur saatte bir kalkıyorsa açıkıyordur çünkü bildigim kadarıyla bebegin çok yaramaz degilKızlar geceleri uyku süresi saatte 1 veya 2 saate bir kalkıyor.. Ben bu sürenin 4 saate veya en azından 3 saate çıkmasını istiyorum ne yapabilirim?
Yok cnm bugun siparis verdim.yazarim sana kullandiktan sonra...Kullandın mı hiç canım nasıl
Senin kız nasıl canım kilosu toparlandımıYok cnm bugun siparis verdim.yazarim sana kullandiktan sonra...
Mama verebilirsin tok tuttugu icin uzun uyuyorlar.ben simdi mama azaltip mama yerin sagdigim sutu veriyorum daha sik uyaniyor
Tam obur benimki mama 4 saat uyutuyorsa aşırı iyiymis aklımı celiyorsunuz medusaaGece uykusuna geçtigini biliyorsan mama ver yatır canım 4 saat kesin uyur saatte bir kalkıyorsa açıkıyordur çünkü bildigim kadarıyla bebegin çok yaramaz degil
Tamam canım bende ona göre alırımYok cnm bugun siparis verdim.yazarim sana kullandiktan sonra...
Benimkisi mama içiyor ama 2 saati geçmiyorGece uykusuna geçtigini biliyorsan mama ver yatır canım 4 saat kesin uyur saatte bir kalkıyorsa açıkıyordur çünkü bildigim kadarıyla bebegin çok yaramaz degil
Niye kız uyanınca birdaha mı istiyor yoksa yaramaz mıBenimkisi mama içiyor ama 2 saati geçmiyor
Sadece gece verebilirsin canım rahat etmek için 120 çünkü benim kızdan biliyorum gece bir defa mama veriyorum sabaha dogru hep emiyor saatte bir uyanıyor mız mız kıpır kıpır oda sütün geliyor eskisi gibi degil yutma sesini duyuyorum yinede doymuyorTam obur benimki mama 4 saat uyutuyorsa aşırı iyiymis aklımı celiyorsunuz medusaa