Yeni hafta yeni heyecan sen bana gel
Amaaan canından kıymetlimi eve gelince bi haftada asıl kilona dönersin. Bukadar kafaya taktım kilo kesin vercem diyorum artık ama bugün tatile gideyim bugün diyeti keserim umrumda olmaz tatilin tadını çıkarcam diye
Rutin kontrol olunca bugün bi bunu hissetmedim desem yalan olur
eşime söyledim canları sağolsun çocukların diyor sesi çıkmaz tabi zamanında çok söylenmişti
bize mesela kalça çıkığı ultrasonuna gerek yok dedi yaptırmıcam
Yok kız seni destekledim aslında. Rutin kontrol olunca insana gerçekten çok geliyor. Hastalıkta mesela kızımı götürmüştük ateşlendi ve asla düşmedi acemiyiz de bide prematüre. Bu doktorun olduğu üniversite hastanesine götürdük evet adını filan duyunca bekletmeden aldılar tamam oraya kadar sıkıntı yok kan idrar almaya çalıştılar çocuğun sesi gitti ağlamaktan yok damarı bulamıyorlar el ayak heryerini deldiler idrar almaya çalışıyorlar sondayı sokamıyor eşim kızdı yükseldi yaptırmıyoruz verin çocuğu diye. Bide diyoki ordaki doktor Mete hoca kızar idrarı da alalım. Şaka gibiler hani Mete hoca dicekki bi idrarı alamıyomusunuz filan. Vermedik döndük eve sabah kendi doktoruna gittik niye kan almaya çalıştılar diyo eşimde siz sorun sizin doktorlarınız dedi. İnfluenza olmuş. 3 dakikada bi sürüntü testi ciğer vs teşhisledi yoğunbakıma geri alınma riski vardı.
Bide aynı dönem arkadaşımın 3 yaşındaki kızı 4 doktor gezdirdiler biri devlet üçü özel. Yanlış teşhis antibiyotik falan filan çocuğu daha kötü ettiler oda influenza çıktı. Ben 4 doktor gezdirecek kadar vakit kaybetseydim benimki kesin yatardı çünkü hem çok küçük hem prematüreydi. Bide meğer influenzada antibiyotik kullanılmazmış çok çektirdiler o çocuğa da
işte o gün bugündür vazgeçmiyorum o doktordan hem yaşıcak olduklarımızı önden anlatıyor hem mümkün olduğunca ilaca karşı ilaçsız çözmeye çalışıyor vs vs işte