- 4 Mayıs 2021
- 9.485
- 12.503
Onun çoğu ödem önümüzdeki hafta bukadar olmayabilirKız gulumsebebek bir haftada 3 kilo maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun çoğu ödem önümüzdeki hafta bukadar olmayabilirKız gulumsebebek bir haftada 3 kilo maşallah
Abur cubur kestim ağzına dahi sürmedim bol tarçınlı su akşam 7 den sonra bişey yemedim sadece sıvı alımı yaptımBravoo,çok iyi bir hafta için..neler yaptın ki
Şaşırdım çünkü 6 ay olana kadar onerilmiyo diye biliyordum..Kontrolümüz vardı bugün rota aşısı ilk doz yapıldı. Ağustosta ikinci doz yapılınca eylülde denize girebilir dedi doktor
Ne kadara yaptırdın canım aşıyıKontrolümüz vardı bugün rota aşısı ilk doz yapıldı. Ağustosta ikinci doz yapılınca eylülde denize girebilir dedi doktor
Valla bende şaşırdım rota denizden kapabileceği enfeksiyonu engelliyor en azından minimuma düşürüyor sanırımŞaşırdım çünkü 6 ay olana kadar onerilmiyo diye biliyordum..
Rota sayesinde öyle bir şey varsa bende yaptiririm
1500 aşı 5000 muayene muayene parasının boku çıktı kızımda ilk gitmeye başladığımızda 2500 dü. Neyse zaten şurda 10 ay daha her ay gider ilk sene bitince kontrol azalıyorNe kadara yaptırdın canım aşıyı
Satıcısı çocukistan mıydı sizin aldığınızın ?bende var o marka ,tavsiye ederim kablolularla ayni sagimi yapiyor. once bir tane alip denedim , daha sonra ikincisini aldim hepsiburadadan
İmkansız hiç öyle bişey yaşamadım ben. Ya meme de uyuyor ki. Çoğunluk öyle ya da beşikte sallıyorum oda böyle çok uykusu gelirse anca dalıyor.Kızlar sizin bebişleri bıraktığınız yerde kendi kendine uyuyor mu illa pışpışlıyor musunuz.
Bende mi sıkıntı var anlamadım gelen herkes bırak sen uyusun yok sallama yok kucağına alma beşiğe koy uyusun diyip duruyor bu kadar küçük bebekler desteksiz uyuyabiliyorda ben mi bişeyi yanlış yapıyorum. Ben uykusu olan çocuğu bile uyutabilmek için saatlerce uğraşıyorum
Yuh 5k muayene mi olur1500 aşı 5000 muayene muayene parasının boku çıktı kızımda ilk gitmeye başladığımızda 2500 dü. Neyse zaten şurda 10 ay daha her ay gider ilk sene bitince kontrol azalıyor
Kendim çıkıyorum dışarıya ama bebeği çıkarmamıştım yavaş yavaş başlıyım o zaman akşamları hava serinlediğindeçocuğa temiz hava da lazım sana da lazım zaten lohusalıktan böyle bi değişik halde oluyoruz bide eve kapanırsan mentalin düşer
Benim bebeğimi yere bile bırakamıyorum asla yatmıyor yere koyduğum an ağlamaya başlıyor. Göğsümde uyuyor birtek. Bana da aynı şeyleri söylüyorlar 2 ay sonra işe başlıycam. Yapcak birşey yok bu zamanları birdaha gelmiycek. Bi şekilde büyüdükçe de düzen değişcek zaten. Takmayın benceKızlar sizin bebişleri bıraktığınız yerde kendi kendine uyuyor mu illa pışpışlıyor musunuz.
Bende mi sıkıntı var anlamadım gelen herkes bırak sen uyusun yok sallama yok kucağına alma beşiğe koy uyusun diyip duruyor bu kadar küçük bebekler desteksiz uyuyabiliyorda ben mi bişeyi yanlış yapıyorum. Ben uykusu olan çocuğu bile uyutabilmek için saatlerce uğraşıyorum
Ortam şartları uygunsa desteksiz uyuyorKızlar sizin bebişleri bıraktığınız yerde kendi kendine uyuyor mu illa pışpışlıyor musunuz.
Kız 10 ay 5000 mi verecennnn? Yazık günah ya boyuna kilosuna bakıyo bi aynısını sağlık ocağıda yapıyo1500 aşı 5000 muayene muayene parasının boku çıktı kızımda ilk gitmeye başladığımızda 2500 dü. Neyse zaten şurda 10 ay daha her ay gider ilk sene bitince kontrol azalıyor
Sana inandık, güvendik, sen motivesin yaparsın dedik. Oy verdik. Neden duygularımızla oynadın zalımBaşlangıç 92.8
Bu gün 92.0
Fark 0.800 gr
Yüzde %0,869
İtiraf ediyorum ilk iki gün güzel dikkat ettim ama sonra çok edemedim
Herkes aynı şeyi söylüyor kendimi sorguluyorum artık benimkide pışpışlamasam asla uyumazİmkansız hiç öyle bişey yaşamadım ben. Ya meme de uyuyor ki. Çoğunluk öyle ya da beşikte sallıyorum oda böyle çok uykusu gelirse anca dalıyor.
Öyle akıl verenlerin teorileri pratikle aynı olmuyor maalesef. Yani her çocuk farklı. Memeue düşkün olan bebekler bence hiç öyle koyunca uyumaz gibime geliyor anne kokusuna bağımlı gibiler.
Göğsümde memede kucaktaBenim bebeğimi yere bile bırakamıyorum asla yatmıyor yere koyduğum an ağlamaya başlıyor. Göğsümde uyuyor birtek. Bana da aynı şeyleri söylüyorlar 2 ay sonra işe başlıycam. Yapcak birşey yok bu zamanları birdaha gelmiycek. Bi şekilde büyüdükçe de düzen değişcek zaten. Takmayın bence
Kızz sen şanslılardansın demekki maşallahOrtam şartları uygunsa desteksiz uyuyor
300 lira kod uygulanıyor aslında bugün mü indirdin1500 TL lik ürünlere 490 gümrük çıktı,kod da uygulanmıyor...yani Türkiye ile çok fiyat farkı olan ürünler için ideal bir site yinede...
Canım bende bebeğimin emerken doyduğundan emin değilim çünkğ benim bebeğim emip memeyi bırakmıyor hiç . Hani doyan bebek memeyi kendi bırakırmış ya bizim emzirme 1 saatten fazla da sürse bırakmıyor ben doymadığını düşünüyorum artık. Geçen ay günde 2 mama+meme ile 1 kilo almıstı bu ay sadece 750 gram almış. Ekstra bebeğim memede huysuzlanıyor umarım değildir ama sanki red başlangıcı. Mama sayısını mı arttırsam yoksa sağma yöntemine mi başlasam yoksaa eds sistemi mi yapsam çok kararsızımHiç doyuracak kadar olmadı sütüm en iyi günde bile 30 çıkmıştı bilmiyorum mamayı bırakamıcaz galiba. Sen hep mama veriyo musun o zaman
Sana inandık, güvendik, sen motivesin yaparsın dedik. Oy verdik. Neden duygularımızla oynadın zalım