Bide bile bile lades demiş şuna bakKalorisini biliyorum ama gaz yaptığını bilmiyordum
Ben ilk zamanlar gibi dikkat etmiyorum kuzum elhamdulillah çok etkilemiyor artık bu tarzlar
İlk önce doğru şıkkı isaretleyipKilolar
K kelebekimsi = 73.25 -71.55 fark -1.7kg
Begonya = 92.8 - 92.0 fark -0.800 gr
gulumsebebek = 93.7 - 90.3 fark -3.4 kg
M melikebyhn12 = 80.20
medusaa = 67.75
V vedayagmuru = 88.05
C Chen31 = 78.25
İlk önce doğru şıkkı isaretleyipgulumsebebek sonra yanlış şıkkı isaretlemisim gibi hissediyorum kendimi
Heh bizimki de aynı uykusu var uyuyamıyor ağlıyor bende kucağımda pış pış dolanıyorum uykuya dalsın diyeBenimki hayatta uyumaz uykusu olup uyuyamadıkça ağlıyor hatta kucağımda uyuyor yanına felan yatıyorum öyle uyuyot
Evet evet sütüm yok diye memeden çekme memeden süt gelmediğinde o sinirden ağlamaya başlıyor zatenSağımda az çıkmasına rağmen bebeği doyurmaya yetiyo demek ki sevindim bunu duyduğuma bol bol emzirmeye çalışayım çok almıyo memeyi ama olsun
Ohh şükürBaşlangıcın 73.25 miş kuzum maşaAllah 1.7 kg vermişsin
Ay susam da mı gaz yapıyormuş ne yicez biz yaİlk önce doğru şıkkı isaretleyipgulumsebebek sonra yanlış şıkkı isaretlemisim gibi hissediyorum kendimi
KızKilolar
M melikebyhn12 = 80.20
medusaa = 67.75
V vedayagmuru = 88.05
C Chen31 = 78.25
Ya normal acma poğaça üstündeki yapmazda simitte çok varya yaparAy susam da mı gaz yapıyormuş ne yicez biz ya
sicramiyor mu? moro dan dolayi uyku bir dert bizde, onun da gecmesi icin gun sayiyorumYok canım ne kundağı ben gece yatarken üstüne müslin atayım diyorum ayaklarıyla onunla cebelleşiyor kaldırıyorum uyumaya devam ediyor, asla kundak yapamadım
Bravoo,çok iyi bir hafta için..neler yaptın kiBegonya2 başlangıç kilom 93.7 güncel kilom 90.3. Yine üst baş kıyafetle tartıldım. Bunun hesaplamasını nasıl yapıyorduk
Benim başlangıç kilom 88,05Kızlar yüzde hesaplama
İlk kilonuz - bu günkü kilonuz
Sonuç x 100
Çıkan sonuç / bu günkü kilonuz
Benimki ile göstereyim
92.8 - 92 = 0,800
0,800 x 100 = 80
80 / 92 = % 0,869565217391304
Sonuçlara beni etiketleyin kızlar
gulumsebebek K kelebekimsi M melikebyhn12 medusaa V vedayagmuru C Chen31 @catloverk
Sen yine benden iyi vermişsinBaşlangıç 92.8
Bu gün 92.0
Fark 0.800 gr
Yüzde %0,869
İtiraf ediyorum ilk iki gün güzel dikkat ettim ama sonra çok edemedim
1500 TL lik ürünlere 490 gümrük çıktı,kod da uygulanmıyor...yani Türkiye ile çok fiyat farkı olan ürünler için ideal bir site yinede...Canım bunların hepsini bi kutuya koyuyorlarmış çok gümrük vergi falan çıkmıyor
Sitesinden bi bak istersen
Sıçrıyor canım bende bitmesini bekliyorum vallahi uyanıyor hep, maalesef bizimki de kundağa asla izin vermiyor, rahat olucak illasicramiyor mu? moro dan dolayi uyku bir dert bizde, onun da gecmesi icin gun sayiyorumkundak tek care ama istemiyor, elleri baglamaya calisiyoruz bir sekilde
En son 67.5 idim cumartesi.burda tartilamiyorumm.Kilolar
M melikebyhn12 = 80.20
medusaa = 67.75
V vedayagmuru = 88.05
C Chen31 = 78.25
Yok canım nerde kendi kendine uyuyan bebegim olmadı benim sen millete bakmaKızlar sizin bebişleri bıraktığınız yerde kendi kendine uyuyor mu illa pışpışlıyor musunuz.
Bende mi sıkıntı var anlamadım gelen herkes bırak sen uyusun yok sallama yok kucağına alma beşiğe koy uyusun diyip duruyorbu kadar küçük bebekler desteksiz uyuyabiliyorda ben mi bişeyi yanlış yapıyorum. Ben uykusu olan çocuğu bile uyutabilmek için saatlerce uğraşıyorum
Ekmek mi ne ekmeği yiyorsun benim sabah akşam 2 kepek ekmeği hakkım varHayyyy maşaAlllaaaahhhhBravo vallaaaa şimdi ekmek almaya gidiyorum dönünce bakim hesaplamaya kuzum ama birinci sensin belli
çocuğa temiz hava da lazım sana da lazım zaten lohusalıktan böyle bi değişik halde oluyoruz bide eve kapanırsan mentalin düşerHastahane sağlık ocağı vs götürüyorum ama dışarda hiç dolaştırmadım
Ben 1 haftayı iyi geçirdim alıştım da oldukça da dikkatliydim. Pazar günü dibine kadar yiyip pazartesi bıçak gibi kestim abur cubur vs. Hala da yemedim bazen yanımda yiyorlar içim gidiyorBaşlangıç 92.8
Bu gün 92.0
Fark 0.800 gr
Yüzde %0,869
İtiraf ediyorum ilk iki gün güzel dikkat ettim ama sonra çok edemedim
Hala silince zift gibi bişeyler geliyor arada.Suanlik gelmedi senin geldi mi
Begonya ahhh ahhhh...
Yemedim ot yedim tarçınlı su içtim abur cubur ne varsa kestim. Bide günde bi kere tarçınlı limonlu Türk kahvesi içtim
Hahahah buna cidden sesli güldümİlk önce doğru şıkkı isaretleyipgulumsebebek sonra yanlış şıkkı isaretlemisim gibi hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?