- 28 Mart 2023
- 11.314
- 12.897
- 218
Doğum kilolarinin çoğunu vermişsin ama89 la hamile kaldım 101 le doğuma gittim 92dim tatil dönüşü 93 olmuşum tokken 94 okka geliyorumkiloları alma istikrarım keşke verirkende olsa
Ahahah ben de varımAy ben varım vallahi başka türlü motive olamıcam. 1 hafta sonunda alacaksakta vareceksekte birlikte
Ben kimyonla ekmek yiyince kokoreç yiyo hissiyatına kapılıyorumO kadar olmuyorsa bak oluyordur yine bir şeyler benim gibi kimyona ekmek banın çok güzel
Bugün mü başlıcaz e ben kavurmalı pilavları gömdümgulumsebebek o zaman senide baslatalim.beraber gaza geliriz grubuda motive ederiz isteyen hazir olunca dahil olur bugun baslariz.her pztesi kilolari revize ederiz
Ay hadi inşallahYaparsın yaparsınnaramıza bekliyoruz seni de
çocuğunu verdim ama zaten kiloluydum ve kilo vermeye çalışırken hamile kaldım oyüzden benim yolum daha uzunDoğum kilolarinin çoğunu vermişsin amabenim de doğumdan 2 kilo kaldı veremiyorum
İkisini de. Her yol mübah zayıflamadaAhahah ben de varımnapıyoruz spor mu ? Diyet mii ??
Benim ilk hafta çok kötüydü oturamıyodum kalkamıyodum özellikle yataktan tek ayağımı yere atıp kalkarken beynime vuruyodu ikinci hafta hafifledi o haftanın sonunda bittiNormal doğum yapanlar dikiş ağrılarınız oldu mu veya ne zaman geçti acaba. Benim ilk hafta hiç ağrım yoktu. 10 günden sonra özellikle akşamları otururken ve ayaktayken ağrılarım oluyor. Emzirme yastığına oturabiliyorum ayakta duramıyorum fazla. Acile gittim dikişlerin güzel iyileşmiş dinlenmen gerekiyor dedi. Mevbur ev işi oluyor birde bebeğim uyanık olduğunda kucak istiyor ve oturmadan ayakta dolaşmak istiyor. Mecbur yoruluyorum. 19 günlük olduk. Yavaş yavaş azalır mı acaba
Bende ağrılarım yok diye fazla yüklendim galiba kendimeBenim ilk hafta çok kötüydü oturamıyodum kalkamıyodum özellikle yataktan tek ayağımı yere atıp kalkarken beynime vuruyodu ikinci hafta hafifledi o haftanın sonunda bitti
Bugun adini koyariz grup kim kim vs.pazartesi baslarizBen kimyonla ekmek yiyince kokoreç yiyo hissiyatına kapılıyorumayrıca biz düelloya çıkıyoruz lütfen bize ekmekli şeyler önerme
Bugün mü başlıcaz e ben kavurmalı pilavları gömdümben hazırım motiveyim (çünkü karnım tok) neyse sen ben begonya özge. Varmı arttıran
Arabayla gezdirmeyi denedin mi kendi bebek arabasıyla yürüyüşe çıktığımda da uyuyor normal arabayla çıktığımızda daAllahımmm nolur bebeğimin de bir bugu olsunyok ben bulamıyorum öyle de olmuyor böyle de olmuyor
Erken başlayınca haksız rekabet olurBugun adini koyariz grup kim kim vs.pazartesi baslarizisteyen erken baslasin
Daha bugün eşime söyledim fark ettin mi diye. Bi gözü düz bakarken diğer göz bebeği daha içeri doğru duruyo anlatabildim mi bilmiyorum tek gözü şaşı gibi sanki sende de mi öyleKızlar sizin bebelerde de yalancı göz kayması varmı kızımda da vardı geçti ama arada oğlumda biri farkedip sorunca yine de bi geriliyorum
Olabildiğince dinlen canım zor biliyorum ama en azından emzirirken ayaklarını uzatmayı dene hep kalçanın üstüne oturunca çok zor olmuştu banaBende ağrılarım yok diye fazla yüklendim galiba kendime
Evet canım göz temasında daha belli oluyor bi göz düz bakıyor diğeri içe doğru. Kızımda da öyleydi doktora söyledim yalancı göz kayması o bişey olmaz dedi ki düzeldi de burun kemiği göz aralığı yakın olduğundan öyle görünüyormuş yüz kemikleri bi tık oturdukça normale dönüyormuş. Biliyorum ama sorduklarında da ne bileyim bi şüpheye düşüyorumDaha bugün eşime söyledim fark ettin mi diye. Bi gözü düz bakarken diğer göz bebeği daha içeri doğru duruyo anlatabildim mi bilmiyorum tek gözü şaşı gibi sanki sende de mi öyle
Kız ben yeni doldurdum dolabı diyorum sen beni dahil ediyon ajsjsjs neyse ben de bilgilerimi yazıym kalsın şurda belki hasbelkader yanlışlıkla kilo veririmErken başlayınca haksız rekabet olurama sende şimdi hali hazırda diyettesin yarın boz ptesi yine başla demekte olmaz şimdilik sen ben begonya özge catloverk olduk 5 kişi bakalım daha çıkar dahil olacak olan
Bi 3 saat once bende dus aldiracakken ayni seye dikkat ettim.benimkinde de oluyor nadiren.Evet canım göz temasında daha belli oluyor bi göz düz bakıyor diğeri içe doğru. Kızımda da öyleydi doktora söyledim yalancı göz kayması o bişey olmaz dedi ki düzeldi de burun kemiği göz aralığı yakın olduğundan öyle görünüyormuş yüz kemikleri bi tık oturdukça normale dönüyormuş. Biliyorum ama sorduklarında da ne bileyim bi şüpheye düşüyorum
Aaa demek ki gayet normal iki çocuğunda da benimkinde de olduğuna göre. Eşim de benden önce fark edip araştırmış geçici olduğunu öğrenmişEvet canım göz temasında daha belli oluyor bi göz düz bakıyor diğeri içe doğru. Kızımda da öyleydi doktora söyledim yalancı göz kayması o bişey olmaz dedi ki düzeldi de burun kemiği göz aralığı yakın olduğundan öyle görünüyormuş yüz kemikleri bi tık oturdukça normale dönüyormuş. Biliyorum ama sorduklarında da ne bileyim bi şüpheye düşüyorum
En büyük irade budur dolap doluyken yememek hadi inanıyoruz sanaKız ben yeni doldurdum dolabı diyorum sen beni dahil ediyon ajsjsjs neyse ben de bilgilerimi yazıym kalsın şurda belki hasbelkader yanlışlıkla kilo veririm
76 ile hamile kaldım 93le doğuma gittim
Şu an 82.5 geliyorum
Bi kaç ay sonra hafifler diye düşünüyorum benimki daha sık oluyorBi 3 saat once bende dus aldiracakken ayni seye dikkat ettim.benimkinde de oluyor nadiren.
Aynen canım yine bi 6 ay 1 civarı göz kontrolüne götürürüm rutin. Ama geçici kızımda da geçtiAaa demek ki gayet normal iki çocuğunda da benimkinde de olduğuna göre. Eşim de benden önce fark edip araştırmış geçici olduğunu öğrenmiş
doğumda sonra kilo alan tek benim heraldeVarmısınız 1 haftada kim daha çok kilo verecek yarışmasınayarın pazartesi başlamak için harika bir günnn
Ayy bende başlarım vermem gerek çok kilo vargulumsebebek o zaman senide baslatalim.beraber gaza geliriz grubuda motive ederiz isteyen hazir olunca dahil olur bugun baslariz.her pztesi kilolari revize ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?