Allah iyiliğini versinDonla fotoğraf paylaşıyoruz diye anlamam peki
Ay ben varım vallahi başka türlü motive olamıcam. 1 hafta sonunda alacaksakta vareceksekte birlikte1 hafta sonunda kilo almamız şoku ahsjsjsjsjgulumsebebek
Taş gibi kadınsın maşallahBebek çok yaramaz olunca kendiliginden gitti olanda hatta fazlasıda gidecek gibi saçlarımıda güncelledim psikolojim düzeldi @sulti tutticesursavasci
Toz kimyonu ılıtıp 3 kerede gömdüm birinde öğürdümEvde toz kimyon vardı bi içeyim dedim kızlar yapıyorsunuz diye ayy normalde kimyona bayılırım ekmek arası çiğ bile yerim bi icemedim iğrenç oldu gözümde nasıl iciyorsunuz bende ekmek arası çiğ yedim
Bizde aynı şekildeAaah ahh güzel yemek sofralarına hasret kaldım eşim işten gelince menemendi sandviçti anca öyle doyuruyoruz karnımızı
Anaaa valla pazartesi sanıyorum
Kızzz kilolarımızda aynı hadi senle bi kapışalımAçken 92 tokken kapanış 94
Ozaman pazartesi aç karna donla tartılıp fotoları paylaşıyoruz
Bu kapışmayı kim kazanır anketi de yapacam taraftar toplayalım bizi gaza getirsinler
O kadar olmuyorsa bak oluyordur yine bir şeyler benim gibi kimyona ekmek banın çok güzelToz kimyonu ılıtıp 3 kerede gömdüm birinde öğürdümama tane kimyonda okadar olmuyor valla bak
Yaparsın yaparsınn
Canım sana bi sorum olacak benim bebek 120 cc. Mama içiyor 1 numarası emziğin sanki yetersiz geliyor bugün 8 haftalık olduk sen bi üst numaraya geçtin mi biberonda çünkü 3 ay sonrası yazıyorBen varim
Canım biz klips yöntemi ile yaptırdık bi aparat takıp deri kesiliyo ve o aparat ile sıkıştırmış oluyor et kendi kendine kaynıyor. İnternetten araştırabilirsin nasıl bişe olduğuna. Rahat geçti bir sıkıntı yaşamadık anestezi vurulduğunda ağladı yapılırken birşey hissetmedi 10 dk sürmedi işlem.Begonya2 canım oğlunu sünnet ettirmiştin ya nasıl memnun kaldınız mı, tavsiye eder misin sünnet yaptirdigin yeri? Biraz bahsedebilir misin?
Çok şükür canım iyiler en azından torunlarını çok sevıyorlar sevıncede haliyle bakıyorlarda bende birazcık oturmus dinlenmiş oluyorum on gun kendi evime geçip sonrada ayın sonuna kadar kvdemde kalıcam en azından bebişi onlara bırakıp 1 2 saat bıyerlere gidebiliyorumValla gidebilecek imkanın varsa hiç durm git kuzum en güzelii. Benim kv ile iletişimim yok .annemin evi de kalmama uygun değil hemde aşırı sıcak klima yok. Kendi evimdeyim ama yardım eden yok maalesef. İlk 40 gün bile doğru düzgün yardım görmedim. Çok kısa bi süre annem yardım etti ama bizde kalmadı hiç. Eşim de akşamları perti çıkmış halde geliyor. Yemek yapıp bulaşığı toplayan varsa o bile yetiyor . İmkanı olan gitsiiin annesine kv sine :) kv si iyi olan gitsin tabikafayı yedirtecek cinstense gitmemek daha doğru
Allahımmm nolur bebeğimin de bir bugu olsunBebeğimin bug’ını buldum asansöre bindiğimiz an uyuyor o yüzden karnını doyurup hemen çıkarıyorım 2 gündür hem biz dolanıyoruz işlerimizi hallediyoruz hem o uyuyor
Gectim canim 2 haftadir 3+ basliktayim.cocukta rahat etti bizdeCanım sana bi sorum olacak benim bebek 120 cc. Mama içiyor 1 numarası emziğin sanki yetersiz geliyor bugün 8 haftalık olduk sen bi üst numaraya geçtin mi biberonda çünkü 3 ay sonrası yazıyor
SÜT ARTTIRICI KOMPOSTO TARİFİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?