- 19 Aralık 2007
- 2.060
- 3.386
Hayirli olsun Mayis annesi:)Kızlar bugün kan testiyle de kesinleştirmiş olduk 358 çıktı değerim, katlanarak artsın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun Mayis annesi:)Kızlar bugün kan testiyle de kesinleştirmiş olduk 358 çıktı değerim, katlanarak artsın inşallah
Teşekkür ederimmHayirli olsun Mayis annesi:)
Çok teşekkür ederim. Geçen aylarda çok stres yaptım ama bu ay sakinim. Akıntıyı da takip ettim. Ovulasyon testi de yaptım bu ay. Artık sabırla beklemek kaldı.umarım gönlüne olur herşeyin bir vakti var, 2 ay çok normal bir süreç, kendine zaman tanı rahat ol bence,küçük bir tiyo yumurtlama günlerinde yapışkan saydam bir sıvı gelir, onu takip edebilirsin.
bu harika bir haber, tebrik ederimKızlar bugün kan testiyle de kesinleştirmiş olduk 358 çıktı değerim, katlanarak artsın inşallah
hayırlı olsunbence 2400 falan çıkarMerhaba hepinize benim de sat 27 Temmuz Cuma günü beta 155di. Doktorum tekrarlayalım dedi. Bugün tekrar kan tahlili verdim bakalım ne çıkacak çok heyecanlıyım
Cikti mi sonuccc?Merhaba hepinize benim de sat 27 Temmuz Cuma günü beta 155di. Doktorum tekrarlayalım dedi. Bugün tekrar kan tahlili verdim bakalım ne çıkacak çok heyecanlıyım
Ben baslamistim.gebelikten 15 gun once doktor yazmisti.Merhaba kızlar sat 1 Ağustos doktora gidemedim henüz.Sizler folik asit kullanmaya başladınız mı
Bende öyleydim şimdi kan testine bile gitmedim halaE tecrubeee:) benim ilk diye ölecegim endiseden
Vallahi ben tatildeyim suan sozde.zehir ettim kendime havuz suyu dokunurmu, denize girebilirmiyim, yuzsem nolur....araba salliyor bise olurmu? Sicaktan kaç, soguktan kaç...Surekli ic camasir kontrolu.delirmeme az kaldi..Bende öyleydim şimdi kan testine bile gitmedim hala
Olsun onunda heyecanı başka ama doğup şöyle bi yaşını geçince ne evham yapmışım ne gerek varmış herşey zaten olacağına varıyo diyo insan ben şimdi diyorum bi ikili teste bi detaylı ultrasona bi de doğurmaya giderim diyorum bi tık abartmış olabilirim ama yine de asla 3 gafta da bi gitmem doktor hep üç haftada bi çağırmıştı o zamanVallahi ben tatildeyim suan sozde.zehir ettim kendime havuz suyu dokunurmu, denize girebilirmiyim, yuzsem nolur....araba salliyor bise olurmu? Sicaktan kaç, soguktan kaç...Surekli ic camasir kontrolu.delirmeme az kaldi..
Ya beni bu kadinlar klubu biraz paranoyak yapti..onceden cahildim bu konuda.2 ay once hamile kalsam heralde oyle olurdum.burda basliklari okudukca bi haller oldj bana..evhamli birine donustum..ne bilirdim yoksa ovulasyon , beta hgc falanOlsun onunda heyecanı başka ama doğup şöyle bi yaşını geçince ne evham yapmışım ne gerek varmış herşey zaten olacağına varıyo diyo insan ben şimdi diyorum bi ikili teste bi detaylı ultrasona bi de doğurmaya giderim diyorum bi tık abartmış olabilirim ama yine de asla 3 gafta da bi gitmem doktor hep üç haftada bi çağırmıştı o zaman
Ben onları yapmadım da planlı olduğu için insan merak ediyo ben adetime 4 gün kala testi yapıp öğrenmiştim o zaman vakit geçmedi tabi sürekli meraktan oldu olmadı diye diye. Şimdi adetim bir gün geçmişti bir kere korunmamıştık ne olur ne olmaz diye yapayım test dedim aslında hala düzensiz adetim emziriyorum zaten bi kere de de denk gelmiş işte kısmetYa beni bu kadinlar klubu biraz paranoyak yapti..onceden cahildim bu konuda.2 ay once hamile kalsam heralde oyle olurdum.burda basliklari okudukca bi haller oldj bana..evhamli birine donustum..ne bilirdim yoksa ovulasyon , beta hgc falan
Ay emziriyormusun...ikinci plansiz allah yardimcin olsunBen onları yapmadım da planlı olduğu için insan merak ediyo ben adetime 4 gün kala testi yapıp öğrenmiştim o zaman vakit geçmedi tabi sürekli meraktan oldu olmadı diye diye. Şimdi adetim bir gün geçmişti bir kere korunmamıştık ne olur ne olmaz diye yapayım test dedim aslında hala düzensiz adetim emziriyorum zaten bi kere de de denk gelmiş işte kısmet
Amin valla 23 aylık oldu sıpa bırakmıyor ki çok seviyo saldım bende mecbur bırakcak bi yerdeAy emziriyormusun...ikinci plansiz allah yardimcin olsun
evet, ben bebek planlamaya başladığımdan beridir kullanıyorum. önemliymiş gelişimi için. ceviz ve hurma da folik asit açısından zengin sanırım.Merhaba kızlar sat 1 Ağustos doktora gidemedim henüz.Sizler folik asit kullanmaya başladınız mı
Tebrik ederimm sat kaçtı acaba. Ben iki gün önce 35 değerini görmüştüm. Yarın yükselmeyi takip etmek için yeniden kan vereceğim inşallah benimki de yükselirKızlar bugün kan testiyle de kesinleştirmiş olduk 358 çıktı değerim, katlanarak artsın inşallah
Benimki planlı bir gebelik olduğu için gebelik öncesinde kullanmaya başlamıştımMerhaba kızlar sat 1 Ağustos doktora gidemedim henüz.Sizler folik asit kullanmaya başladınız mı
27 Ağustos, sizinTebrik ederimm sat kaçtı acaba. Ben iki gün önce 35 değerini görmüştüm. Yarın yükselmeyi takip etmek için yeniden kan vereceğim inşallah benimki de yükselir