Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba hanımlar bende gebeligimi adete 4 gün kala dün idrar testinde öğrendim. En son 4 ağustos adet olmuştum. Bugün kan verdim bakalım. İnsallah sizlerinkide sağlıkla ilerler
Deger onemli degil.onemli olan 2 gunde bir min ÷66 lik artis yakalamaniz.2 gun sonra tekrar olcum yapin.benimde gecen hafta sali olcumum 73 idi.tam 1 hafta sonra 1870
Arkadaşlar iyi günler ovulasyon testi iki çizgi net gördüm değerlendirdik ertesi gün kasıklarımda çok ağrı oldu akıntım da var sizce bu yumurtanın çatlağını anlamına mı geliyor peki şimdi bir daha deneme yapmalı mıyız yoksa ertesi gün olduğu için sperm döllenme yapmış mıdır gerek yok mu ? Yani o ağrı döllenme belirtisi de olabilir mi ?
Arkadaşlar iyi günler ovulasyon testi iki çizgi net gördüm değerlendirdik ertesi gün kasıklarımda çok ağrı oldu akıntım da var sizce bu yumurtanın çatlağını anlamına mı geliyor peki şimdi bir daha deneme yapmalı mıyız yoksa ertesi gün olduğu için sperm döllenme yapmış mıdır gerek yok mu ? Yani o ağrı döllenme belirtisi de olabilir mi ?