3. 4. Aydan sonra bebekler kendi alanlarında yatmak istiyormuş sanırımm o zamanı bekliyorum benBenimkinde de oluyo Özge, ben zaten kucağımda yatırıyorum o ara pış pış yapıyorum sırtını ovuyorum geri uyuyor
Ya biz de öyle uyuyoruz ama artık zor gelmeye başladı evde bi çocuk daha var ona yetişemiyorum nasıl yatağa alıştırıcam acaba
Çok geçmiş olsun
Canım benim çok geçmiş olsun yaa :/Vbizimde kusma yok burun bogaz aşırı sekresyonlu. Cigere inmemis şükür ama crp 7 cikti antibiyotik tedavisi aliyor suan kuzum
Kuzum benim ya çok geçmiş olsun canımVbizimde kusma yok burun bogaz aşırı sekresyonlu. Cigere inmemis şükür ama crp 7 cikti antibiyotik tedavisi aliyor suan kuzum
Merhaba normal memeyi tutmuyor mu bebeğinizBen silikon baslikla devam.hic icmemesindense silikon baslikla icsin.sen denedinmi?
Bazen tutuyor bazen agliyor istemiyor.Merhaba normal memeyi tutmuyor mu bebeğiniz
Bize de hemen başla dedi doktor. 7. Gün başlamıştım sağlık ocağının verdiği damlayı. 3-4 gün kullandım ve çok gaz yaptı sabaha kadar uyumadı süt içmedi tuvaletini yapmadı sabah acile gittik lagman yapıldı öyle düzeldi. Sonrasında bıraktım 2-3 gündür vermiyorum şuna için iyi. Pazartesi doktora götürcem belki başka marka önerir. Siz sağlık ocağının verdiği damlayı mı kullanıyorsunuzSağlık ocağınız vermedi mi? Sağlık bakanlığı d vitamini veriyor. 15 gün sonra başlayın dedi ebe ama doktorumuz hemen başlattı bu bıngıldağın zamanında kapanması için felan gerekli bildiğim kadarıyla d vitamini. Yani kaç günlüksünüz bilmiyorum ama biz hastaneden çıktıgımızdan beri kullanıyoruz
Hahaha valla bu ben ve rutin günlük söylenmelerim
Pierre cardin bizimki çok pratik güzelSelam kızlar
Bebek arabası markanız nedir?
Memnun musunuz?
Eşimin kardesi çocuğunun Bebek arabasını verdi, çok büyük, araba koltuğuna monte eden kısmı kullandık bir kaç kez o da hastahaneye giderken tasiması zor oluyor.
Arabayı katlamayı da beceremedik bagaja koymak için.
Bugün milletin arabalara baktim minicik güzeldi.
Bir tane alayım söyle çok ağır büyük olmayan, katlayıp bagaja koyması pratik olan araba arıyorum.
Benim doğduğundan beri sadece 2 defa tuttu o da sanırım yanlışlıklaBazen tutuyor bazen agliyor istemiyor.
Emziren anneler yaptıramıyomuşKızlar daha önce mezoterapi yaptıran yada bilgisi olan varmı? Göbeğe yaptırsak etkili olur mu
Kraft kenya bizimki. Çok memnunum gayet hafif ve az yer kaplıyorSelam kızlar
Bebek arabası markanız nedir?
Memnun musunuz?
Eşimin kardesi çocuğunun Bebek arabasını verdi, çok büyük, araba koltuğuna monte eden kısmı kullandık bir kaç kez o da hastahaneye giderken tasiması zor oluyor.
Arabayı katlamayı da beceremedik bagaja koymak için.
Bugün milletin arabalara baktim minicik güzeldi.
Bir tane alayım söyle çok ağır büyük olmayan, katlayıp bagaja koyması pratik olan araba arıyorum.
Ben sorarım ben cevaplarımEmziren anneler yaptıramıyomuş
Benim hiçKızlar daha önce mezoterapi yaptıran yada bilgisi olan varmı? Göbeğe yaptırsak etkili olur mu
Sikma canini..iciyor sonucta bir aparat ile bile olsaBenim doğduğundan beri sadece 2 defa tuttu o da sanırım yanlışlıklagöğüs ucu olmadan içmiyor
Sizde dr browns biberon kullanıyordunuz geniş ağız mı dar ağız mı kullanıyorsunuzBazen tutuyor bazen agliyor istemiyor.
Benim de dün akşam geldiKizlaar sanirim ben regl oluyorum.cook hafif bi kanama geldi sabah.simdide adet oncesi olan o sancidan var belimde ve rahimde...aranizda olan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?