- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
En azından illa kalcaz diye tutturan eşin yokYok da daha kalmaya gitcez bakalım bizi nasıl bi ortam bekliyor olumsuz ise kalmıcaz
Bunu sürme canım bu pisikler için. Boynuna poposuna falan sürülür de yüze olmaz bu, yüz için ayrı bir krem yapmışlar işte o attigimBu canım
Bizimki de seviyor dusu aslında ama ağlamaklı haldeyken duşa sokarsam daha çok ağlıyor. Karnı tok olcak uykusu olmayacak duş onun için miis. Dün biraz uykulu gibiydi dışarıdan geldik rahatlasın çok kişi de sevdi diye dus aldirmak istedim uyku da olunca ağladı tabii ama o duş sayesinde 5 saat uyuduCok sukur bizimki dusu seviyor ve bence rahatliyor da. Kuvetini su doldurup icine koyuyorum biraz oyle icinde kaliyor sonra kovayla dokup cikariyorum demekki karni o surede rahatliyor. Ya bebegim asiri gazli gercekten cok zorlaniyorum artik. Bir bebegin gazi hic mi bitmez. Kakasini uc dort gunde bir yapıyor normalde yaptiktan sonra en azindan bir gun daha rahatti ama dun yapmasina ragmen daha kotuydu ikinmaktan bacaklarini birbirine vurmaktan bir hal oldu cocuk
3.5 saatle rekor uyudu açıkmış ambulans gibi kalktı amaAklından bile geçirme 4 saati geçince hafif öpmeye başla
Vallahi ne duş fayda ediyor ne hoplayıp zıplamak bugün 1den beri daha şimdi yatırabildim. Tektim birde bugün bağıra ağladık ikimizdeBenimki de iki gundur bir yeri kesilmis gibi delice agliyor saatlerce ne yapacagimi sasiriyorum dus aldiriyorum artik cok yorulup uykuya zorla daliyor.
Daha bugün kırkımız yeni çıktı demekki 2.ay gelişiminde başımıza neler gelecekBen bunu 2 aylık gelişimde okumuştum ağlaması degisecek diye. Bizim de asidan sonra geldi o güncelleme. Farklı ağlıyor artık
Çok şükür canimEn azından illa kalcaz diye tutturan eşin yok
3.5 saatle rekor uyudu açıkmış ambulans gibi kalktı ama
Ya atak haftalarına inanamamaya başladım zatenVallahi ne duş fayda ediyor ne hoplayıp zıplamak bugün 1den beri daha şimdi yatırabildim. Tektim birde bugün bağıra ağladık ikimizde
Daha bugün kırkımız yeni çıktı demekki 2.ay gelişiminde başımıza neler gelecek
Dr'a 5 saat aç kaldı dedim. 1 saat uykuya direnio 4 saat uyumuştu. Kalsın kalsın sıkıntı yok uyandırma demiştiHiç uyumayan bebem 3 saattir uyuyor uyandırsam mı acaba kızlar
Aay yavrum dün 4 saat uyudu, uyanınca burnu tıkanmış ememiyornasıl saldiriyordur şimdi emmek için
Gündüz uykusu için farklı farklı şeyler deniyorum. Bizimki de sizinki gibi gece uyuyor ama gündüz zor dalıyor. Şunu fark ettim ev kalabaliksa bağırış cigiris gibi degil de normal sohbet konuşması varsa uyuyor o seste. Diğer türlü ev çok sessiz olunca en ufak çit sesine uyanıyor. Elektrikli anakucagi benim kurtaricim oldu. Müziğini de açıyorum ki benim yaptığım sesi duymasın diye. Her zaman ona koymuyorum boynu iki büklüm oluyor. Manuel anakucaginda sallayıp pis pis açıyorum. Uyanıklık süresi artti o surede sohbet edip kitaptaki görselleri gösteriyorum o şekilde gözleri de yoruluyor herhalde dalıyor. Hiç dalamadiysa direkt duşÇocuğum gündüz uyumuyor. Asla uyumuyor. Büyük adam gibi gece uykusunu alıp gündüz tat vermiyor. Birlikte kalkıp birlikte uyuyoruz onun uyuduğu saatte artık ben de bittiğim için hiçbir şey yapamıyorum. Bu saat oldu daha yemek yapmanın yanına yaklaşamadık. Nereye gitsek rezil etti bizi eşim fırından ekmek alıp gelene kadar 10 dk bile durmadı arabada artık ağlamasını fırın sırasındakiler duydu da eşime sıralarını vermişler. Ne yapıcam ben gelişimi için de iyi değil sanırım bu
Tamam canım başla alim o zaman sagolBunu sürme canım bu pisikler için. Boynuna poposuna falan sürülür de yüze olmaz bu, yüz için ayrı bir krem yapmışlar işte o attigim
Emdi geri uyudu bebem düzeliyor mu kız acabanasıl saldiriyordur şimdi emmek için
Vayy be bizde gün yüzü görebilecek miyizDr'a 5 saat aç kaldı dedim. 1 saat uykuya direnio 4 saat uyumuştu. Kalsın kalsın sıkıntı yok uyandırma demiştizaman geçtikçe uyku süreleri artıyor. Bizimki dün dışarıda epeyi temiz hava aldı üstüne bir de banyo yaptırdık. Gece 4 saat uyudu, Dr uyandırma diyince uyandırmıyorum ben de
Kıyamam beAay yavrum dün 4 saat uyudu, uyanınca burnu tıkanmış ememiyorzaten çok aç haykirarak ağladı gece, burnunu temizlemeye çalıştım o bagirislari arasında bı de kabus gibiydi sonra zaten memeye gelince kendinden geçti dediğin gibi saldırdı
Ay maşallah maşallah dilini ısır bebeğinin popisini kaşı kimseyede uyuyo deme ben ne zaman uyuyo desem cocuk uyumaz oluyoEmdi geri uyudu bebem düzeliyor mu kız acaba
Sizin duş sıcaklığı nasıl oluyo acaba benim bebegimin daha çok uykusu açılıyor acaba biraz soğuk mu su yapıyorum yaGündüz uykusu için farklı farklı şeyler deniyorum. Bizimki de sizinki gibi gece uyuyor ama gündüz zor dalıyor. Şunu fark ettim ev kalabaliksa bağırış cigiris gibi degil de normal sohbet konuşması varsa uyuyor o seste. Diğer türlü ev çok sessiz olunca en ufak çit sesine uyanıyor. Elektrikli anakucagi benim kurtaricim oldu. Müziğini de açıyorum ki benim yaptığım sesi duymasın diye. Her zaman ona koymuyorum boynu iki büklüm oluyor. Manuel anakucaginda sallayıp pis pis açıyorum. Uyanıklık süresi artti o surede sohbet edip kitaptaki görselleri gösteriyorum o şekilde gözleri de yoruluyor herhalde dalıyor. Hiç dalamadiysa direkt duş
Benim ki kolik kuzum bu bizim için mucize yani alnıma yazasım var 3 buçuk saat uyudu diyeAy maşallah maşallah dilini ısır bebeğinin popisini kaşı kimseyede uyuyo deme ben ne zaman uyuyo desem cocuk uyumaz oluyo
Aynısı bende de gaz damlası da işe yaramıyor sürekli ıkınıyor çatlayacak gibi kıpkırmızı oluyor çıkaramıyor çok üzülüyorum bir çare de bulamadımCok sukur bizimki dusu seviyor ve bence rahatliyor da. Kuvetini su doldurup icine koyuyorum biraz oyle icinde kaliyor sonra kovayla dokup cikariyorum demekki karni o surede rahatliyor. Ya bebegim asiri gazli gercekten cok zorlaniyorum artik. Bir bebegin gazi hic mi bitmez. Kakasini uc dort gunde bir yapıyor normalde yaptiktan sonra en azindan bir gun daha rahatti ama dun yapmasina ragmen daha kotuydu ikinmaktan bacaklarini birbirine vurmaktan bir hal oldu cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?