2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
Bizimki de seviyor dusu aslında ama ağlamaklı haldeyken duşa sokarsam daha çok ağlıyor. Karnı tok olcak uykusu olmayacak duş onun için miis. Dün biraz uykulu gibiydi dışarıdan geldik rahatlasın çok kişi de sevdi diye dus aldirmak istedim uyku da olunca ağladı tabii ama o duş sayesinde 5 saat uyudu bizimki de çok gazlı. Aslında çıkartıyor da ama Dr. Cikartamadigindan değil sizin bebek çok gaz ürettiği için böyle dedi. Bizimki kakasını 3-4 güne bir yaparsa ne uyur ne beslenir. Her gün kesin yapması lazım yoksa acayip huzursuz oluyor sürekli ikin ikin ne memede duruyor ne uykuya dalabiliyor ağlıyor sonra. 4-5 saat gaz sancısı çekiyor sonra bir yapıyor ondan mutlusu yok gülücükler saçıyor etrafa resmen

Benimki de iki gundur bir yeri kesilmis gibi delice agliyor saatlerce ne yapacagimi sasiriyorum dus aldiriyorum artik cok yorulup uykuya zorla daliyor.
Vallahi ne duş fayda ediyor ne hoplayıp zıplamak bugün 1den beri daha şimdi yatırabildim. Tektim birde bugün bağıra ağladık ikimizde
Ben bunu 2 aylık gelişimde okumuştum ağlaması degisecek diye. Bizim de asidan sonra geldi o güncelleme. Farklı ağlıyor artık
Daha bugün kırkımız yeni çıktı demekki 2.ay gelişiminde başımıza neler gelecek

Ya atak haftalarına inanamamaya başladım zaten bazen beni zorluyor heh diyorum atak haftası geldi. Sonra bir kaç gün zorlamıyor her şey güzel aaa diyorum evet güneşli günler geldi demek ki. Sonra tekrar 2 gün önceki haline dönüyor yani sanki gazına göre hareket ediyor bizimki cikarttiysa iyi, rahat. Cikartamadiysa bittik

Hiç uyumayan bebem 3 saattir uyuyor uyandırsam mı acaba kızlar
Dr'a 5 saat aç kaldı dedim. 1 saat uykuya direnio 4 saat uyumuştu. Kalsın kalsın sıkıntı yok uyandırma demişti zaman geçtikçe uyku süreleri artıyor. Bizimki dün dışarıda epeyi temiz hava aldı üstüne bir de banyo yaptırdık. Gece 4 saat uyudu, Dr uyandırma diyince uyandırmıyorum ben de

Çocuğum gündüz uyumuyor. Asla uyumuyor. Büyük adam gibi gece uykusunu alıp gündüz tat vermiyor. Birlikte kalkıp birlikte uyuyoruz onun uyuduğu saatte artık ben de bittiğim için hiçbir şey yapamıyorum. Bu saat oldu daha yemek yapmanın yanına yaklaşamadık. Nereye gitsek rezil etti bizi eşim fırından ekmek alıp gelene kadar 10 dk bile durmadı arabada artık ağlamasını fırın sırasındakiler duydu da eşime sıralarını vermişler. Ne yapıcam ben gelişimi için de iyi değil sanırım bu

Gündüz uykusu için farklı farklı şeyler deniyorum. Bizimki de sizinki gibi gece uyuyor ama gündüz zor dalıyor. Şunu fark ettim ev kalabaliksa bağırış cigiris gibi degil de normal sohbet konuşması varsa uyuyor o seste. Diğer türlü ev çok sessiz olunca en ufak çit sesine uyanıyor. Elektrikli anakucagi benim kurtaricim oldu. Müziğini de açıyorum ki benim yaptığım sesi duymasın diye. Her zaman ona koymuyorum boynu iki büklüm oluyor. Manuel anakucaginda sallayıp pis pis açıyorum. Uyanıklık süresi artti o surede sohbet edip kitaptaki görselleri gösteriyorum o şekilde gözleri de yoruluyor herhalde dalıyor. Hiç dalamadiysa direkt duş

Vayy be bizde gün yüzü görebilecek miyiz bugün 44 günlük oldu 41. Gün 16 saat uyumadı uyumadıklarını uyuyor herhalde

Kıyamam be burunları tıkandı mi içim gidiyo bende temizleme aşamasını hiç sevmiyorum böyle üzülüyorum ama işte yapacak bir şey yok.. o memeye saldirislari aşırı komik oluyo gözlerini de böyle en sonunda yukarı doğru kaydiriyo ya beni benden alıyor aha doydu diyorum memeyi ağzından atiyo

Sizin duş sıcaklığı nasıl oluyo acaba benim bebegimin daha çok uykusu açılıyor acaba biraz soğuk mu su yapıyorum ya

Ay maşallah maşallah dilini ısır bebeğinin popisini kaşı kimseyede uyuyo deme ben ne zaman uyuyo desem cocuk uyumaz oluyo
Benim ki kolik kuzum bu bizim için mucize yani alnıma yazasım var 3 buçuk saat uyudu diye ama kimseye demem kem gözlü kv ye hiç demem

Aynısı bende de gaz damlası da işe yaramıyor sürekli ıkınıyor çatlayacak gibi kıpkırmızı oluyor çıkaramıyor çok üzülüyorum bir çare de bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…