- 22 Ağustos 2016
- 2.752
- 2.474
- 133
- 27
Bizde de durum aynı 2 aylık olcaz şurda 10 gün sonra ama hala 2 saatte bir kalkıp emiyor. Zaten bikaç kereden sonra sütte yetmiyor doymuyor daha fazla ağlıyor ozaman mama veriyorum. Uyusun diye de mama verdim yine 2 saatte kalktı
Bizimki de cok cikariyor hem de cok fazla cikariyor ama asla bitmek bilmiyor surekli ikinmakla mesgul. Acaba bizimki hergun kaka yapamadigi icin de mi bu kadar huzursuz ya ben doktora soyledigimde kulak cubuguyla uyarin dedi o an akil edip soramadim hergun mu uyarayim diye. Ben her defasinda uyarmak da istemiyorum cunkuBizimki de seviyor dusu aslında ama ağlamaklı haldeyken duşa sokarsam daha çok ağlıyor. Karnı tok olcak uykusu olmayacak duş onun için miis. Dün biraz uykulu gibiydi dışarıdan geldik rahatlasın çok kişi de sevdi diye dus aldirmak istedim uyku da olunca ağladı tabii ama o duş sayesinde 5 saat uyudubizimki de çok gazlı. Aslında çıkartıyor da ama Dr. Cikartamadigindan değil sizin bebek çok gaz ürettiği için böyle dedi. Bizimki kakasını 3-4 güne bir yaparsa ne uyur ne beslenir. Her gün kesin yapması lazım yoksa acayip huzursuz oluyor sürekli ikin ikin ne memede duruyor ne uykuya dalabiliyor ağlıyor sonra. 4-5 saat gaz sancısı çekiyor sonra bir yapıyor ondan mutlusu yok gülücükler saçıyor etrafa resmen
Ne yedin dün bugün çok önemli bunlar mutlaka not alBenim ki kolik kuzum bu bizim için mucize yani alnıma yazasım var 3 buçuk saat uyudu diyeama kimseye demem kem gözlü kv ye hiç demem
Benimki de dun ve onceki gun oyleydi allah yardimcimiz olsun gercekten oyle anlar cok zorluyorVallahi ne duş fayda ediyor ne hoplayıp zıplamak bugün 1den beri daha şimdi yatırabildim. Tektim birde bugün bağıra ağladık ikimizde
Daha bugün kırkımız yeni çıktı demekki 2.ay gelişiminde başımıza neler gelecek
Şu tummy time kartlarını gösterip gözlerini yorma olayını ben de yapabilirim ama yarın yapıcam bugün hiçbi şeye halim kalmadı ve hala uyumadı o mesajı yazdığımdan beriGündüz uykusu için farklı farklı şeyler deniyorum. Bizimki de sizinki gibi gece uyuyor ama gündüz zor dalıyor. Şunu fark ettim ev kalabaliksa bağırış cigiris gibi degil de normal sohbet konuşması varsa uyuyor o seste. Diğer türlü ev çok sessiz olunca en ufak çit sesine uyanıyor. Elektrikli anakucagi benim kurtaricim oldu. Müziğini de açıyorum ki benim yaptığım sesi duymasın diye. Her zaman ona koymuyorum boynu iki büklüm oluyor. Manuel anakucaginda sallayıp pis pis açıyorum. Uyanıklık süresi artti o surede sohbet edip kitaptaki görselleri gösteriyorum o şekilde gözleri de yoruluyor herhalde dalıyor. Hiç dalamadiysa direkt duş
Ya tam düzene girdi diyemiyorumVayy be bizde gün yüzü görebilecek miyizbugün 44 günlük oldu 41. Gün 16 saat uyumadı uyumadıklarını uyuyor herhalde
Bizimki gaz damlasindan once kendisi cikaramiyordu simdi cikariyor da ise yaramiyorki asla bitmiyor ikinmasi malesef biz de bir cozum bulamadik. Cevremde gazli bebegi olan herkes 3 aydan sonra hafifler diyor sanirim her turlu o zamana kadar cekecegizAynısı bende de gaz damlası da işe yaramıyor sürekli ıkınıyor çatlayacak gibi kıpkırmızı oluyor çıkaramıyor çok üzülüyorum bir çare de bulamadım
Süt bayilmasi diyorum ben onaKıyamam beburunları tıkandı mi içim gidiyo bende temizleme aşamasını hiç sevmiyorum böyle üzülüyorum ama işte yapacak bir şey yok.. o memeye saldirislari aşırı komik oluyo gözlerini de böyle en sonunda yukarı doğru kaydiriyo ya beni benden alıyor aha doydu diyorum memeyi ağzından atiyo
35-36-37. 37yi nadir yapıyorum artık da genelde 35-36 falanSizin duş sıcaklığı nasıl oluyo acaba benim bebegimin daha çok uykusu açılıyor acaba biraz soğuk mu su yapıyorum ya
Bende de ecowell var canım konaklari için kaslarına surmustum ama zeytinyağı daha etkili gelmişti ecowell sanki pek yüze surulmuyor gibi geldi bana. Evet öyle yazıyordu zaten Dr kurumus cildi diye önerdi kremigolden-snitch dediğin mustelanın kremi kuru ciltler için mi yüzü çok kuru derisi kalkıyor yavrumun iki kez de ecowellin losyonundan sürdüm ama yüze sürüküyor mu emin olamadım fayda da etmedi zaten eğer bu krem kuru ciltler içinse alayım bundan
Büyükler de zeytinyağı sürün diyor da ben bununla ilgili bir şey okudum o yuzden uyarmadim hiç. Bebekler uyararak alisirsa artık kakasını hep o şekilde yaparmis. O yüzden hiç uyarmadim anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal deniyor zatenBizimki de cok cikariyor hem de cok fazla cikariyor ama asla bitmek bilmiyor surekli ikinmakla mesgul. Acaba bizimki hergun kaka yapamadigi icin de mi bu kadar huzursuz ya ben doktora soyledigimde kulak cubuguyla uyarin dedi o an akil edip soramadim hergun mu uyarayim diye. Ben her defasinda uyarmak da istemiyorum cunku
Bence uykusuna hiç karışma. Çünkü daha çok küçükler uyku düzeni diye bir şeyleri yok. Gece uykusu da büyümesi için çok önemli. Özellikle akşam 10da derin uykuda olmalilarmis en çok o zaman salgilaniyormus büyüme hormonuŞu tummy time kartlarını gösterip gözlerini yorma olayını ben de yapabilirim ama yarın yapıcam bugün hiçbi şeye halim kalmadı ve hala uyumadı o mesajı yazdığımdan beriacaba diyorum gece deliksiz uyumasına izin vermeyip uykusunu bölsem gündüze de uyku bırakabilir miyim ben zorla uyudu bari gece uyusun diyip rüya beslemesi yapıyorum çünkü
Sende derece var o zaman bende yok ben dirsegime göre karar veriyorum35-36-37. 37yi nadir yapıyorum artık da genelde 35-36 falan
Bende süt sarhoşu oldu oğlum yine diyorumSüt bayilmasi diyorum ben onadoyunca boynu arkaya düşüyor uyuyor sapsik
Evet evet dereceyle yapıyorum ama hava sıcakken iliklastiriyorum suyuSende derece var o zaman bende yok ben dirsegime göre karar veriyorum
Bende süt sarhoşu oldu oğlum yine diyorumahh ahh aynılar hep çok tatlilar
Ay iyi bari bişzmki de 5 saate kayıyor bazen kilosu da iyi diye önemsemiyorum uyku da önemliDr'a 5 saat aç kaldı dedim. 1 saat uykuya direnio 4 saat uyumuştu. Kalsın kalsın sıkıntı yok uyandırma demiştizaman geçtikçe uyku süreleri artıyor. Bizimki dün dışarıda epeyi temiz hava aldı üstüne bir de banyo yaptırdık. Gece 4 saat uyudu, Dr uyandırma diyince uyandırmıyorum ben de
Ben de iste nereye kadar biz uyaracagiz bu cocuk oyle alisir bu sefer kendisi yapmaz diye bekliyorum birkac kez son care uyardim ama uyarmak istemiyorum artik bakalim 2.ay kontrolune gittigimizde doktora birdaha bu sorunlari soylerim.Büyükler de zeytinyağı sürün diyor da ben bununla ilgili bir şey okudum o yuzden uyarmadim hiç. Bebekler uyararak alisirsa artık kakasını hep o şekilde yaparmis. O yüzden hiç uyarmadim anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal deniyor zaten
Senin bebegin de sadece anne sutu aliyor ve gazi cok ama kakasini yapabiliyor her gun. Sen gaz damlasi ve probiyotik olarak ne kullaniyordun? Ben maflor kullandim sanki biraz koyu kivamli oldu hani normal kakadan daha kati.Büyükler de zeytinyağı sürün diyor da ben bununla ilgili bir şey okudum o yuzden uyarmadim hiç. Bebekler uyararak alisirsa artık kakasını hep o şekilde yaparmis. O yüzden hiç uyarmadim anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal deniyor zaten
Hadi yaa öyle mi diyosun tamam karışmayayım o zaman perşembe günü kontrolümüz var bi de doktora sorarım. 15 dk önce uyudu daha yeniBence uykusuna hiç karışma. Çünkü daha çok küçükler uyku düzeni diye bir şeyleri yok. Gece uykusu da büyümesi için çok önemli. Özellikle akşam 10da derin uykuda olmalilarmis en çok o zaman salgilaniyormus büyüme hormonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?