2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    251
Buraya basıl girebiliyorsunuz hayranım valla bir çocuk uyanıkken hiç sağa sola bakmaz mı yok illa ağlayacak gaz bitirdi bizi çıkaramıyor da uykusundan uyandırıyor bazen gece de uykum kaçmasın diye giremiyorum buraya

golden-snitch dediğin mustelanın kremi kuru ciltler için mi yüzü çok kuru derisi kalkıyor yavrumun iki kez de ecowellin losyonundan sürdüm ama yüze sürüküyor mu emin olamadım fayda da etmedi zaten eğer bu krem kuru ciltler içinse alayım bundan

Hangi marka mama kullanıyorsun canım birde kaç cc veriyorsun

Bizimki de cok cikariyor hem de cok fazla cikariyor ama asla bitmek bilmiyor surekli ikinmakla mesgul. Acaba bizimki hergun kaka yapamadigi icin de mi bu kadar huzursuz ya ben doktora soyledigimde kulak cubuguyla uyarin dedi o an akil edip soramadim hergun mu uyarayim diye. Ben her defasinda uyarmak da istemiyorum cunku

Benimki de dun ve onceki gun oyleydi allah yardimcimiz olsun gercekten oyle anlar cok zorluyor

Şu tummy time kartlarını gösterip gözlerini yorma olayını ben de yapabilirim ama yarın yapıcam bugün hiçbi şeye halim kalmadı ve hala uyumadı o mesajı yazdığımdan beri acaba diyorum gece deliksiz uyumasına izin vermeyip uykusunu bölsem gündüze de uyku bırakabilir miyim ben zorla uyudu bari gece uyusun diyip rüya beslemesi yapıyorum çünkü

Vayy be bizde gün yüzü görebilecek miyiz bugün 44 günlük oldu 41. Gün 16 saat uyumadı uyumadıklarını uyuyor herhalde
Ya tam düzene girdi diyemiyorum son 4-5 gündür uykuya direniyor mesela öğlen uykularında. Gözleri kapanıyor hemen açmaya çalışıyor uyumamaya çalışıyor resmen. Daha da büyüyünce düzene girer herhalde

Aynısı bende de gaz damlası da işe yaramıyor sürekli ıkınıyor çatlayacak gibi kıpkırmızı oluyor çıkaramıyor çok üzülüyorum bir çare de bulamadım
Bizimki gaz damlasindan once kendisi cikaramiyordu simdi cikariyor da ise yaramiyorki asla bitmiyor ikinmasi malesef biz de bir cozum bulamadik. Cevremde gazli bebegi olan herkes 3 aydan sonra hafifler diyor sanirim her turlu o zamana kadar cekecegiz

Süt bayilmasi diyorum ben ona doyunca boynu arkaya düşüyor uyuyor sapsik

Bende de ecowell var canım konaklari için kaslarına surmustum ama zeytinyağı daha etkili gelmişti ecowell sanki pek yüze surulmuyor gibi geldi bana. Evet öyle yazıyordu zaten Dr kurumus cildi diye önerdi kremi

Büyükler de zeytinyağı sürün diyor da ben bununla ilgili bir şey okudum o yuzden uyarmadim hiç. Bebekler uyararak alisirsa artık kakasını hep o şekilde yaparmis. O yüzden hiç uyarmadim anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal deniyor zaten

Bence uykusuna hiç karışma. Çünkü daha çok küçükler uyku düzeni diye bir şeyleri yok. Gece uykusu da büyümesi için çok önemli. Özellikle akşam 10da derin uykuda olmalilarmis en çok o zaman salgilaniyormus büyüme hormonu

Ay iyi bari bişzmki de 5 saate kayıyor bazen kilosu da iyi diye önemsemiyorum uyku da önemli

Ben de iste nereye kadar biz uyaracagiz bu cocuk oyle alisir bu sefer kendisi yapmaz diye bekliyorum birkac kez son care uyardim ama uyarmak istemiyorum artik bakalim 2.ay kontrolune gittigimizde doktora birdaha bu sorunlari soylerim.

Senin bebegin de sadece anne sutu aliyor ve gazi cok ama kakasini yapabiliyor her gun. Sen gaz damlasi ve probiyotik olarak ne kullaniyordun? Ben maflor kullandim sanki biraz koyu kivamli oldu hani normal kakadan daha kati.

Hadi yaa öyle mi diyosun tamam karışmayayım o zaman perşembe günü kontrolümüz var bi de doktora sorarım. 15 dk önce uyudu daha yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…