• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Geceyi nasıl geçirdi huysuzmuydu ağrısı varmıydı

Bende serum fizyolojik le çekiyodum doktor elleme çocuğun burnunu dedi 🤨 damla verdi yakasına damlatıyorum o açıyor
Gece biraz huysuzlandi kundak yaptım 3 saat uyumuş çocukta yorulmuş beni de dinlendirdi çok şükür yakma işlemi de tamamlandi🥰

Heriften kaçarak korunuyorum. Basımda bir dert var cesur, kv yatak odama destursuz giriyor. On gündür bebek ınga dedi mi zıplayarak giriyor içeri, dün çıplaktım giyinmeden bebeği emzireyim dedim bir baktım odaya hop girdi. Utandım arkamı döndüm. Hala gelmiş saçımı çekiyor geriye atıyor saçımı bebeğe bakıyor bebek emerken. Yapma girme diyorum anlamıyor asla. Surat yapıyorum anlamıyor , daha doğrusu anlamamazlığa vuruyor. Eşim de çok rahatsız dün o da iç çamaşırıyla uyuyordu kadın odaya sabahın köründe girdi bebek ınga dedi diye. Eşim hemen üstünü örttü rahatsız oldu. Eşim de ben ne yapayım yapma diyoruz yapıyor diyor. Yani bizim korunma yöntemimiz kayınvalide canım. Kayınvalide koruyor bizi
Ohaaaaaaa canım peki kapıda kilit olsa kitlerdiniz zaten diye düşünüyorum ayyy bu kadın favorimdi sagolsun çıktı favorimden ayıp denen bir şey var... siz ilişki yaşarken bebek ağlasa girse ne olacak hayır birde ciplaksin gözünü çevirmesi gerekiyor desem evli çiftin odasına lönk diye girenden ne beklicen

Niye durmuyor kucak mı istiyor huysuz mu. Benimkide öyle asla susmuyor kaç gündür hastalık geçti huysuzluğu kaldı kucak istiyor hep. Dün sabah aşırı sinirlendim bağırdım el kadar bebeğe. Tahammülüm kalmadı.
Evet canım kucak istiyor kesinlikle koyamıyorum bişe olmuş gibi aglıyor karnı tok 5 dak durmaz mı gazını çıkartmak için alıyorum bırakamıyorum geri kucakta bütün evi geziyoruz öyle bile mızırsanıyor gazı çok damlada veriyorum nurse veriyorum ek olarak bio vermişti dün onu verdim daha huysuz oldu sanki anlamadım bugün vermicem bakalım sanki golden-snitch golden-snitch de huzursuz oldu demişti

Gece yemesi için uyandırma sinir olur diyorlar da mizaç olarak bizimki hep sinirli 😅
Yaa :KK43: gazı mi var acaba, dün emerken kakasını yaptı emmeyi falan bırakıp suratıma gülücükler saçtı resmen. Kakasını yapınca çok mutlu
Kendi uyanmazsa uyandırmıyorum canım hatta bugün gece sadece emdi bir sefer mamada vermedim

Kızlar bana yazdıklarınıza evde cevap vericem şuan dışarıdayım mutluluktan yazmak istedim size haber etmek istedim.. Ben özele gidiyordum ya dedi ki doktor bu zamana kadar niye size söylemedi dedi çocuk cerrahi böyle bir şey yapilacagindan dedi kadında sinir oldu sonra açtı göbeği icerde granül var dedi yakalım onu dedi 1 uygulama yeterli gözüküyor yetmezse haftaya gelin ama dedi doğru bayram dedi bayramdan sonra gelin ama gerek duymayiz büyük ihtimal dedi yakti😍😍😍Allah razı olsun şehir hastanesinden ozeller bitmiş.. bittide benim için
Ay çok şükür yaaa ufacık işlem için ne çektinizz

Evet canım kucak istiyor kesinlikle koyamıyorum bişe olmuş gibi aglıyor karnı tok 5 dak durmaz mı gazını çıkartmak için alıyorum bırakamıyorum geri kucakta bütün evi geziyoruz öyle bile mızırsanıyor gazı çok damlada veriyorum nurse veriyorum ek olarak bio vermişti dün onu verdim daha huysuz oldu sanki anlamadım bugün vermicem bakalım sanki golden-snitch golden-snitch de huzursuz oldu demişti
Bioyu verme bi gerçekten nursede 2.gun mu 3.gunden sonra faydasını görürsün bizimki.oyle oldu

Canım bizim huzursuzluk devam etti. Bu hafta Dr randevumuz var. Tekrar biogaia aldık. Dr randevusuna kadar düzenli devam edelim dedik. Benim sab simplexi falan unuttuğum oluyordu. Dün disaridaydik saati şaştı ama aksatmadan vermeye çalışıyorum daha iyi sanki

Canım bizim huzursuzluk devam etti. Bu hafta Dr randevumuz var. Tekrar biogaia aldık. Dr randevusuna kadar düzenli devam edelim dedik. Benim sab simplexi falan unuttuğum oluyordu. Dün disaridaydik saati şaştı ama aksatmadan vermeye çalışıyorum daha iyi sanki
Bi arkadaşım söylemişti o gaz ilacını düzenli kullanirsak fayda ediyormus saati bazen gecsede bir iki saat vermen çok iyi canım ona kesin devam et

Bioyu verme bi gerçekten nursede 2.gun mu 3.gunden sonra faydasını görürsün bizimki.oyle oldu
Evet canım onun faydasını ikinci
Gün gördüm rahat gaz çıkartrı alttan da üsttende bio günde 1 damla veriyordum ben dün baktım 5 damla yazıyor üstünde verdim çocuk ayrı bir huzursuz oldu ondan mı acaba dedim banyada yapmıştı güzelce uyur dedim uyumadı

Merhaba benim kızımda prematüre bebek her doktorun fikri farklı demek ki bizim doktorumuz da sürekli emzirmem gerektiğini söyledi yoğun bakımdan taburcu olurken başlarda 2 saate bir alıp bir saat her memeye yarım saat kırk dakika yavaş yavaş emmeye çalışıyordu çok şükür şuan emmesi hızlandı ve kilo alımı da çok güzel ilerliyor ben mama vermek de istedim yalan yok memede o kadar kalması beni çok yoruyordu ama doktor önermedi
Maşallah.Bizim doktor böyle dedi.
Her doktorun farklı demek görüşü
Gerçi biberonla içerken de efor kaybediyor sonuçta.Insallah SMA mama ise yarar da kilo alır normal emzirmeye geçebilirim.

Ohaaaaaaa canım peki kapıda kilit olsa kitlerdiniz zaten diye düşünüyorum ayyy bu kadın favorimdi sagolsun çıktı favorimden ayıp denen bir şey var... siz ilişki yaşarken bebek ağlasa girse ne olacak hayır birde ciplaksin gözünü çevirmesi gerekiyor desem evli çiftin odasına lönk diye girenden ne beklicen
Kız hiç sorma yani bebektir tabiki ağlayacak öyle uzun uzun da ağlamıyor

Evet canım onun faydasını ikinci
Gün gördüm rahat gaz çıkartrı alttan da üsttende bio günde 1 damla veriyordum ben dün baktım 5 damla yazıyor üstünde verdim çocuk ayrı bir huzursuz oldu ondan mı acaba dedim banyada yapmıştı güzelce uyur dedim uyumadı
Valla bana hiç bio öneren olmadı probiyotik yani sadece gaz ilacı önerdiler sadece gaz ilacı işe yarıyor suanlik istersen bi verme nurse baya fayda sagliyo

Back