Merhaba benim kızımda prematüre bebek her doktorun fikri farklı demek ki bizim doktorumuz da sürekli emzirmem gerektiğini söyledi yoğun bakımdan taburcu olurken başlarda 2 saate bir alıp bir saat her memeye yarım saat kırk dakika yavaş yavaş emmeye çalışıyordu çok şükür şuan emmesi hızlandı ve kilo alımı da çok güzel ilerliyor ben mama vermek de istedim yalan yok memede o kadar kalması beni çok yoruyordu ama doktor önermediBenim bebeğin kilo alımı çok yavaş 2385 gr doğdu prematüre bebek 2170 e düştü geçen perşembe 2500 gr olmustu bu perşembe kontrole gideceğiz bakalım ne kadar aldı.Doktor bana emzirmeyi yasakladı prematüre olduğundan emerken efor kaybedermiş 3 kiloya ulaşınca emzircem.Anne sütü sağıp biberonla veriyorum o da çok çıkmıyor günde 2 kere anne sütü verirsem kalanı hep mama veriyorum.Memeyi unutmasın diye günde 3 kere 5 er dakika memeyi ver tutsun dedi.
Arada tutturuyorum
Hip mama kullaniyordum organik iyi diye bugün kuzenim hip kilo yapmaz organik dedi (ecza deposunda calisiyor) SMA mama yedir o kilo yapar dedi.Akşam saat 22 olmak üzereydi marketlerin kapanmasına az dk kala gidip SMA mama aldım başladim bu mamaya inşallah kilo alır bebeğim