• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Kız bebekten sürekli kilitleyemiyorım ki devamlı odaya girip çıkıyorum anlaması gerekiyor kendi evimde sürekli kapıyı kontrol etmekten bıktım
Canım al alt değiştirme bezini, bezini, temizleme pamugunu birde gece sadece onlar ise yarıyor kilitle bir daha kalsın kapıda öyle ayıp denen bisi var. Ben öyle bisi yapsa kilitlerdim hayır birde saçını başka tarafa alıp emmesine bakma olayı çok saçma kisacasi emmesine bakınca ne oluyo dimi çok garip ya

Bi arkadaşım söylemişti o gaz ilacını düzenli kullanirsak fayda ediyormus saati bazen gecsede bir iki saat vermen çok iyi canım ona kesin devam et
Evet canım muhtemelen ben düzenli kullanmadığım için sorun yaşadık biz. Şimdi düzene oturttum saati gelince uyaniksa hemen veriyorum

Ya kızlar benim bebişin boynu çok kötü pişik. Çok dokundurtmuyor oraya. Banyoda süngerle yıkıyorum, çıkınca losyon da sürüyorum. Sanırım o losyon böyle topak topak oluyor. Aldırmıyor da elimi götürdüğüm an boynunu kapatiyor. Resmen boynu parlıyor yanmış gibi olmuş. Nasıl gecirebilirim öneriniz var mı?
İçeriği cok temız değilmiş ama sudokrem cok ıse yarıyor canım

Benim bebeğin kilo alımı çok yavaş 2385 gr doğdu prematüre bebek 2170 e düştü geçen perşembe 2500 gr olmustu bu perşembe kontrole gideceğiz bakalım ne kadar aldı.Doktor bana emzirmeyi yasakladı prematüre olduğundan emerken efor kaybedermiş 3 kiloya ulaşınca emzircem.Anne sütü sağıp biberonla veriyorum o da çok çıkmıyor günde 2 kere anne sütü verirsem kalanı hep mama veriyorum.Memeyi unutmasın diye günde 3 kere 5 er dakika memeyi ver tutsun dedi.
Arada tutturuyorum
Hip mama kullaniyordum organik iyi diye bugün kuzenim hip kilo yapmaz organik dedi (ecza deposunda calisiyor) SMA mama yedir o kilo yapar dedi.Akşam saat 22 olmak üzereydi marketlerin kapanmasına az dk kala gidip SMA mama aldım başladim bu mamaya inşallah kilo alır bebeğim
Senin durumun farklı tabi canım prematüre olunca, inşallah toplarlar kilosu da 🙏🏻ben aptamil kullanıyorum doktor onu önerdi diye
Kızlar benden bugün 4-5 damla kan gelmiş gece, regl mi olacam? Normalde kaşık ağrısı olurdu regl olacaksam şimdi o da yok :KK43:
Emzirdiğin için bu kadar erken olmazsın canım emziren anneler geç oluyor

Canim reflusu olabilir mi ? Siddetli kusma kilo alamama reflu diyorlar genelde iki turlu oluyomus sanirim biri fizyolojik biri normal reflu. Ilki normalmis bi sure sonra gecermis digeri icin onlem alinabiliyor sanirim doktorun bisey demedi mi
Bilmiyorum ki reflüden mi doktor normal dedi ama bana normal gelmiyo her bebek öyle kusmuyo buradan anladığım kadarıyla

Şu saat olmuş kahvaltımı yeni yapıyorum a dostlar 😭

Geçen hafta 3 gün hastane macerası üstüne bayram temizliği derkeeen bebeğimin huysuzlanacağı tuttu.

İlk defa bu kadar geç kahvaltı yapıyorum 🫣

Kızlar aşılar hakkında ne düşünüyorsunuz biz cuma günü 2 aylık olacağız 4 aşı birden yapılacak taö bayram arefesi korkuyorum açıkcası bi de bir sürü şey görüyorum instagramdan falan aşıları kötüleyen gereksiz diyen

Maşallah.Bizim doktor böyle dedi.
Her doktorun farklı demek görüşü
Gerçi biberonla içerken de efor kaybediyor sonuçta.Insallah SMA mama ise yarar da kilo alır normal emzirmeye geçebilirim.
SMA kilo mu aldırıyormuş canım? Benim bebiş 2600 doğdu 36 haftalık. Hastane sadece sarılık geçmesi için 3 saate bir mama verdiriyordu. Sonra hastaneden cıkınca ben her saat vermeyi bıraktım elimden geldikçe emzirmeye çalıştım. Bildiğim kadarıyla içerik olarak en iyi Hipp o yüzden hipp veriyorum kilo olaylarını bilmiyodum tabi. Kaş haftalık doğdu snein bebiş

Back