- 25 Mayıs 2023
- 4.376
- 7.918
- 78
Kız bebekten sürekli kilitleyemiyorım ki devamlı odaya girip çıkıyorum anlaması gerekiyor kendi evimde sürekli kapıyı kontrol etmekten bıktımKapınızı kilitleyin bence canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız bebekten sürekli kilitleyemiyorım ki devamlı odaya girip çıkıyorum anlaması gerekiyor kendi evimde sürekli kapıyı kontrol etmekten bıktımKapınızı kilitleyin bence canım
Canım al alt değiştirme bezini, bezini, temizleme pamugunu birde gece sadece onlar ise yarıyor kilitle bir daha kalsın kapıda öyle ayıp denen bisi var. Ben öyle bisi yapsa kilitlerdim hayır birde saçını başka tarafa alıp emmesine bakma olayı çok saçma kisacasi emmesine bakınca ne oluyo dimi çok garip yaKız bebekten sürekli kilitleyemiyorım ki devamlı odaya girip çıkıyorum anlaması gerekiyor kendi evimde sürekli kapıyı kontrol etmekten bıktım
Kiz yok değildir. Bende tam bitti dedim 20.gunden sonra hiç kanama olmamıştı.42.gunde bir geldi kanama regl sandım hatta biraz devam eder gibi oldu ama değilmiş.Evet geliyor canım ped taktım artık
Damlanın adı ne?Geceyi nasıl geçirdi huysuzmuydu ağrısı varmıydı
Bende serum fizyolojik le çekiyodum doktor elleme çocuğun burnunu dedi damla verdi yakasına damlatıyorum o açıyor
Evet canım muhtemelen ben düzenli kullanmadığım için sorun yaşadık biz. Şimdi düzene oturttum saati gelince uyaniksa hemen veriyorumBi arkadaşım söylemişti o gaz ilacını düzenli kullanirsak fayda ediyormus saati bazen gecsede bir iki saat vermen çok iyi canım ona kesin devam et
Çok ayıp gerçekten yaKız bebekten sürekli kilitleyemiyorım ki devamlı odaya girip çıkıyorum anlaması gerekiyor kendi evimde sürekli kapıyı kontrol etmekten bıktım
İçeriği cok temız değilmiş ama sudokrem cok ıse yarıyor canımYa kızlar benim bebişin boynu çok kötü pişik. Çok dokundurtmuyor oraya. Banyoda süngerle yıkıyorum, çıkınca losyon da sürüyorum. Sanırım o losyon böyle topak topak oluyor. Aldırmıyor da elimi götürdüğüm an boynunu kapatiyor. Resmen boynu parlıyor yanmış gibi olmuş. Nasıl gecirebilirim öneriniz var mı?
Senin durumun farklı tabi canım prematüre olunca, inşallah toplarlar kilosu da ben aptamil kullanıyorum doktor onu önerdi diyeBenim bebeğin kilo alımı çok yavaş 2385 gr doğdu prematüre bebek 2170 e düştü geçen perşembe 2500 gr olmustu bu perşembe kontrole gideceğiz bakalım ne kadar aldı.Doktor bana emzirmeyi yasakladı prematüre olduğundan emerken efor kaybedermiş 3 kiloya ulaşınca emzircem.Anne sütü sağıp biberonla veriyorum o da çok çıkmıyor günde 2 kere anne sütü verirsem kalanı hep mama veriyorum.Memeyi unutmasın diye günde 3 kere 5 er dakika memeyi ver tutsun dedi.
Arada tutturuyorum
Hip mama kullaniyordum organik iyi diye bugün kuzenim hip kilo yapmaz organik dedi (ecza deposunda calisiyor) SMA mama yedir o kilo yapar dedi.Akşam saat 22 olmak üzereydi marketlerin kapanmasına az dk kala gidip SMA mama aldım başladim bu mamaya inşallah kilo alır bebeğim
Emzirdiğin için bu kadar erken olmazsın canım emziren anneler geç oluyorKızlar benden bugün 4-5 damla kan gelmiş gece, regl mi olacam? Normalde kaşık ağrısı olurdu regl olacaksam şimdi o da yok
Bilmiyorum ki reflüden mi doktor normal dedi ama bana normal gelmiyo her bebek öyle kusmuyo buradan anladığım kadarıylaCanim reflusu olabilir mi ? Siddetli kusma kilo alamama reflu diyorlar genelde iki turlu oluyomus sanirim biri fizyolojik biri normal reflu. Ilki normalmis bi sure sonra gecermis digeri icin onlem alinabiliyor sanirim doktorun bisey demedi mi
He yaa sorma göçebe gibi oldum resmen git geri gel git geri gel. Bebemde durmuyor yine gidicem galibaO değilde sende nezaman annene kalmaya gitsen bişey çıkıyo hep geri dönüyon
He yaa sorma göçebe gibi oldum resmen git geri gel git geri gel. Bebemde durmuyor yine gidicem galibaO değilde sende nezaman annene kalmaya gitsen bişey çıkıyo hep geri dönüyon
Canım benimki rahatlamadı seninki rahatlar inşallah bizde göbeginden dolayımı hıysuz diyorduk iltihap akıyordu geçti daha beteriz hatta şuanEvettttt aşırı aşırı mutluyum ya Allah razı olsun perişan olmuştuk eşimle kaç gündür
Evet canım genel olarak o önerilmiş. Kendi pişik kremini bı deneyeyim geçirmezse mecbur alcam artikİçeriği cok temız değilmiş ama sudokrem cok ıse yarıyor canım
İnşallah canımMaşallah.Bizim doktor böyle dedi.
Her doktorun farklı demek görüşü
Gerçi biberonla içerken de efor kaybediyor sonuçta.Insallah SMA mama ise yarar da kilo alır normal emzirmeye geçebilirim.
Evet canım ama birşey gelmiyor çokta uğraşamıyorum birşey olucak diyeSerum fizyolojik yaptıktan sonra aspiratörle çekiyor musun
canım bikaç gün giremedim naaptınız gaz ve bağırsak düzenleyicileri , merak ettimEvet canım genel olarak o önerilmiş. Kendi pişik kremini bı deneyeyim geçirmezse mecbur alcam artik
SMA kilo mu aldırıyormuş canım? Benim bebiş 2600 doğdu 36 haftalık. Hastane sadece sarılık geçmesi için 3 saate bir mama verdiriyordu. Sonra hastaneden cıkınca ben her saat vermeyi bıraktım elimden geldikçe emzirmeye çalıştım. Bildiğim kadarıyla içerik olarak en iyi Hipp o yüzden hipp veriyorum kilo olaylarını bilmiyodum tabi. Kaş haftalık doğdu snein bebişMaşallah.Bizim doktor böyle dedi.
Her doktorun farklı demek görüşü
Gerçi biberonla içerken de efor kaybediyor sonuçta.Insallah SMA mama ise yarar da kilo alır normal emzirmeye geçebilirim.