- 14 Ekim 2015
- 3.933
- 4.945
- 133
Kızz :) yaptın mi halanın tarifinden giremedim bikaç gün yazdıysan görmemişimdirHe yaa sorma göçebe gibi oldum resmen git geri gel git geri gel. Bebemde durmuyor yine gidicem galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızz :) yaptın mi halanın tarifinden giremedim bikaç gün yazdıysan görmemişimdirHe yaa sorma göçebe gibi oldum resmen git geri gel git geri gel. Bebemde durmuyor yine gidicem galiba
Korkma canım, bir şey olacak olsa drlar yapmamıza izin vermezdi hastaneye giderdik hep. Geçen bir dr'un videosunu dinledim o da hiç bir problem olmadığını soyluyorEvet canım ama birşey gelmiyor çokta uğraşamıyorum birşey olucak diye
Biogaiayi bıraktıktan sonra yine aynı şekilde ağrılar devam etti. Biz de tekrar aldık. Haftasonu Dr randevumuz var randevu tarihine kadar aksatmadan saati saatine verelim dedik. Yine gaz sancısı oluyor ama abartı şekilde değil. Sanırım olay ilacı düzenli saatinde kullanmakmiscanım bikaç gün giremedim naaptınız gaz ve bağırsak düzenleyicileri , merak ettim
Benimki de cok kusuyodu bogulur gibi hatta ama oyle iki avuc olmadi hic. Dik emzirdim hemen yatirmadim biraz gaz cikarma pozisyonunda kaldik simdi gecti kusmalari. Normal kusuyo yani fazla yediginde ya da kesik sut gibi falan. Doktorunuz normal diyosa daha iyi bilir tabiBilmiyorum ki reflüden mi doktor normal dedi ama bana normal gelmiyo her bebek öyle kusmuyo buradan anladığım kadarıyla
Canım ben bi sıkıyorum diğer burundan su çıkıyor sonrada çekiyorum çocuk bi rahatliyo anlatamam o an agliyo az bir şey o da rahatsız olduğu için kim burnuna biri su sıksın ister kiEvet canım ama birşey gelmiyor çokta uğraşamıyorum birşey olucak diye
Ben de dik tutuyorum yarım saat falan o sürede kusuyor zaten, fazla mı geliyor acaba diyorum sürekli emiyor çünkü özellikle akşam saatlerinde.Benimki de cok kusuyodu bogulur gibi hatta ama oyle iki avuc olmadi hic. Dik emzirdim hemen yatirmadim biraz gaz cikarma pozisyonunda kaldik simdi gecti kusmalari. Normal kusuyo yani fazla yediginde ya da kesik sut gibi falan. Doktorunuz normal diyosa daha iyi bilir tabi
Hahhaa aynı biz memede keyif sonra göğsümde yarı uyku yalandan o daBebemle bugün götle don gibiyiz
Brunonun tek kullanımlık olan serum fizyolojiklerinden birkaç damla sıkıp ters çeviriyorum bebeği sırtına vuruyorum çıkıyo. Çok inatçı sümükse otribebe ile çekiyorumKızlar birde yenidoğan bebeklerde burun temizliği çok önemliymiş emmesini uyumasını bile etkiliyor siz nasıl yapıyorsunuz ben serum fizyolojikle denedim yapamadım ama burnu da tıkalı
Biogaia bize de iyi gelmedi bıraktık canım bırakınca daha sakin olduEvet canım kucak istiyor kesinlikle koyamıyorum bişe olmuş gibi aglıyor karnı tok 5 dak durmaz mı gazını çıkartmak için alıyorum bırakamıyorum geri kucakta bütün evi geziyoruz öyle bile mızırsanıyor gazı çok damlada veriyorum nurse veriyorum ek olarak bio vermişti dün onu verdim daha huysuz oldu sanki anlamadım bugün vermicem bakalım sanki golden-snitch de huzursuz oldu demişti
Cesur dikkat et o orta kulak iltihabına sebep olabiliyor, biz oğluma yapıyorduk da 5-6 yaşından önce zaten hiç yapmadık, bu yaşta bile orta kulak iltihabı oldu. Doktor sadece kafasını öne eğip şırınga ile sıkın demişti. O basınç zararlı olabiliyormuş çünkü.Canım ben bi sıkıyorum diğer burundan su çıkıyor sonrada çekiyorum çocuk bi rahatliyo anlatamam o an agliyo az bir şey o da rahatsız olduğu için kim burnuna biri su sıksın ister ki
Yok kız yapmadımm uykusuzluğa devammmKızz :) yaptın mi halanın tarifinden giremedim bikaç gün yazdıysan görmemişimdir
İnanamıyorum sağol canım ayy bu sümük nasıl çıkacak o zaman yandık bende o tek kullaninlarin 4te1ini bir burna kalan 4te birini diğer burna sıkıp damla damla yapmadığım için fışkırıyor sonra ters çevirip sirtina vurup aspiratörle çekiyordum öyle bj kaç damla yeterli oluyo mu yumusatmiyo gibi geliyoBrunonun tek kullanımlık olan serum fizyolojiklerinden birkaç damla sıkıp ters çeviriyorum bebeği sırtına vuruyorum çıkıyo. Çok inatçı sümükse otribebe ile çekiyorum
Biogaia bize de iyi gelmedi bıraktık canım bırakınca daha sakin oldu
Cesur dikkat et o orta kulak iltihabına sebep olabiliyor, biz oğluma yapıyorduk da 5-6 yaşından önce zaten hiç yapmadık, bu yaşta bile orta kulak iltihabı oldu. Doktor sadece kafasını öne eğip şırınga ile sıkın demişti. O basınç zararlı olabiliyormuş çünkü.
Bebeğe bir kaç damla tek kullanımlık olanlardan sıkıyorum ben sonra ters çeviriyorum sırtına vuruyorum çıkıyor
Ay bizi daha iyi anlatamazdın uyudu zannedip iki adım öteye yatırma gafletinde bulunuyorum hooop gözler fal taşı gibi açık basıyo çığlığıHahhaa aynı biz memede keyif sonra göğsümde yarı uyku yalandan o da
sıcakta yapış yapış oluyoruz sonra yine yapışık şekilde duşa giriyoruz çıkıyoruz sonra hooop başa dönüp meme ile başlıyoruz
İnanamıyorum sağol canım ayy bu sümük nasıl çıkacak o zaman yandık bende o tek kullaninlarin 4te1ini bir burna kalan 4te birini diğer burna sıkıp damla damla yapmadığım için fışkırıyor sonra ters çevirip sirtina vurup aspiratörle çekiyordum öyle bj kaç damla yeterli oluyo mu yumusatmiyo gibi geliyo
Videoyu sesli izleyemedim ama ben böyle yapıyorum sadece şırıngayla değil tek kullanimliklardan yanlış mı o zaman bu
Ben başta dik emzirebiliyordum ama agirlastikca zor oldu. Gece yatakta emziriyorum dik pozisyona gelince ayakları sarkmadigi için oturuyor iki büklüm oluyor. Koltukta ayakları sarktigi için ağır geliyor düşecek gibi hissediyorumBenimki de cok kusuyodu bogulur gibi hatta ama oyle iki avuc olmadi hic. Dik emzirdim hemen yatirmadim biraz gaz cikarma pozisyonunda kaldik simdi gecti kusmalari. Normal kusuyo yani fazla yediginde ya da kesik sut gibi falan. Doktorunuz normal diyosa daha iyi bilir tabi
İnanamıyorum sağol canım ayy bu sümük nasıl çıkacak o zaman yandık bende o tek kullaninlarin 4te1ini bir burna kalan 4te birini diğer burna sıkıp damla damla yapmadığım için fışkırıyor sonra ters çevirip sirtina vurup aspiratörle çekiyordum öyle bj kaç damla yeterli oluyo mu yumusatmiyo gibi geliyo
Videoyu sesli izleyemedim ama ben böyle yapıyorum sadece şırıngayla değil tek kullanimliklardan yanlış mı o zaman bu
Chen diyo ki damla damla damlat bi anda sıkma orta kulak iltihabi yapar diyo bende bir anda sıkıyorum aradaki fark o
Evet ya şimdi bu yanlışsa eğer damla damla damlatirsam hem cocuk durmuyo hemde gerideki sümük gelmiyo ki napcaz anlamıyorum şimdi bu doktorada ben güveniyordum ayy bilemedim iyiceBiz de bu videoyu izleyip yaptık ben de hep böyle yapıyorum
acaba fazlasini kusacagi zaman tum emdigini mi kusuyor o da kilo almasini engelleyip daha cok aciktiriyodur. Insallah cozulur ama ya benimde aklima baska bisey gelmedi valla. Bana ya reflu ya da sutun tazyikli demislerdi cunkuBen de dik tutuyorum yarım saat falan o sürede kusuyor zaten, fazla mı geliyor acaba diyorum sürekli emiyor çünkü özellikle akşam saatlerinde.
40 çıkana kadar gelen leke normal değil mi.? Yani adet değildir muhtemelen. Bizim 21. Günümüz ben halen daha kanama görüyorum. Normal diye düşünüyorum 40 çıkana kadar amaEvet geliyor canım ped taktım artık
Benim 47. Günüm canım40 çıkana kadar gelen leke normal değil mi.? Yani adet değildir muhtemelen. Bizim 21. Günümüz ben halen daha kanama görüyorum. Normal diye düşünüyorum 40 çıkana kadar ama
Siz nasıl temizliyosunuzCanım ben bunu yapmaya çok korkuyorum çok tehlikeli bi videoda gördüm artık neresine kaçtıysa çocuk beyinden rahatsız kalmıştı çok iyi bilmiyorsanız kendiniz uygulamayınız diyor iyice ögrenmek lazım