• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Kızlar birde yenidoğan bebeklerde burun temizliği çok önemliymiş emmesini uyumasını bile etkiliyor siz nasıl yapıyorsunuz ben serum fizyolojikle denedim yapamadım ama burnu da tıkalı

Eşleriniz nasıl bakıyo cok özeniyorum😅 bizimki memede uyuyo uyanıkken sürekli ağlıyo.yapışığız sadece uyuyunca dinleniyorum ben🥲 emzik kullanıyo musun
Benim eşi bakıyordu ama artık bakamıyor çok aglıyor kümse susturamıyor kafayı yicem

Kızlar bakalım doktora gidiyoruz dünden beri mahvoldum psikolojik olarak inşallah çözüm buluruz dua edin
Geceyi nasıl geçirdi huysuzmuydu ağrısı varmıydı
Kızlar birde yenidoğan bebeklerde burun temizliği çok önemliymiş emmesini uyumasını bile etkiliyor siz nasıl yapıyorsunuz ben serum fizyolojikle denedim yapamadım ama burnu da tıkalı
Bende serum fizyolojik le çekiyodum doktor elleme çocuğun burnunu dedi 🤨 damla verdi yakasına damlatıyorum o açıyor

Kafasini once saga cevirip bi burun deligine sonra sola cevirip diger deligine sikiyorum serum fizyolojik sonra ters cevirip sirtina vuruyorum fazlasi cikiyor sonra da burun aspiratoruyle cekiyorum. Bu kucuk tek kullanimlik serum fizyolojiklerden almistim henuz o siringayla fosur fosur yapilan islemi yapamadim biraz buyusun o sekilde temizlicem ama

Şuan birilerinin yemek iş yapmasına o kadar ihtiyacım var ki anlatamam baldırlarım topuklarım hayır kalmadı oda oda gezmekten agladım artık
Niye durmuyor kucak mı istiyor huysuz mu. Benimkide öyle asla susmuyor kaç gündür hastalık geçti huysuzluğu kaldı kucak istiyor hep. Dün sabah aşırı sinirlendim bağırdım el kadar bebeğe. Tahammülüm kalmadı.

Geceyi nasıl geçirdi huysuzmuydu ağrısı varmıydı

Bende serum fizyolojik le çekiyodum doktor elleme çocuğun burnunu dedi 🤨 damla verdi yakasına damlatıyorum o açıyor
Benim doktorda oyle dedi ama asla acilmadi bizimkinin burnu ya artik hirilti olunca ben basladim serum fizyolojige. Her doktor farkli bisey soyluyo bu konuda zaten birlik olamadilar ona da ayri sinirleniyorum

Neden sinirli oluyormuş benimki hep sinirli
Dün agladım artık sürekli aglıyor mama yerken bile sinirle emiyor
Gece yemesi için uyandırma sinir olur diyorlar da mizaç olarak bizimki hep sinirli 😅
Yaa :( gazı mi var acaba, dün emerken kakasını yaptı emmeyi falan bırakıp suratıma gülücükler saçtı resmen. Kakasını yapınca çok mutlu

Kızlar her gün 2 hurma 1 kuru incir bir avuç ceviz 2 rezene içiyorum bunları ara öğünlere yaydım ve bir aydır sürekli düzenim bu doktor sütümün bebeğe yaradığını söylüyor 1 ayda 1510 gr almış benim sürekli yediklerimin bunlar olduğunu haftads iki kez tavuk bir iki kez kırmızı et yediğimi söyledim bir de kızımın poposu pişikti ve kakası çok sıvıydı abur cuburu kesmemi söyledi çikolata sosis salam ketçap mayonez vs çok etkiliyormuş bilginiz olsun pişiği ve kakanın kıvamanı
Ya ben de son gunlerdeki rahatsızlığını ketçap mayoneze baglamistim doğruymuş demek ki birakayim artık :(

Sen nasıl koruncaksin canim adetin başladıysa dogurganligin başladı demektir
Heriften kaçarak korunuyorum. Basımda bir dert var cesur, kv yatak odama destursuz giriyor. On gündür bebek ınga dedi mi zıplayarak giriyor içeri, dün çıplaktım giyinmeden bebeği emzireyim dedim bir baktım odaya hop girdi. Utandım arkamı döndüm. Hala gelmiş saçımı çekiyor geriye atıyor saçımı bebeğe bakıyor bebek emerken. Yapma girme diyorum anlamıyor asla. Surat yapıyorum anlamıyor , daha doğrusu anlamamazlığa vuruyor. Eşim de çok rahatsız dün o da iç çamaşırıyla uyuyordu kadın odaya sabahın köründe girdi bebek ınga dedi diye. Eşim hemen üstünü örttü rahatsız oldu. Eşim de ben ne yapayım yapma diyoruz yapıyor diyor. Yani bizim korunma yöntemimiz kayınvalide canım. Kayınvalide koruyor bizi

Kızlar bana yazdıklarınıza evde cevap vericem şuan dışarıdayım mutluluktan yazmak istedim size haber etmek istedim.. Ben özele gidiyordum ya dedi ki doktor bu zamana kadar niye size söylemedi dedi çocuk cerrahi böyle bir şey yapilacagindan dedi kadında sinir oldu sonra açtı göbeği icerde granül var dedi yakalım onu dedi 1 uygulama yeterli gözüküyor yetmezse haftaya gelin ama dedi doğru bayram dedi bayramdan sonra gelin ama gerek duymayiz büyük ihtimal dedi yakti😍😍😍Allah razı olsun şehir hastanesinden ozeller bitmiş.. bittide benim için

Heriften kaçarak korunuyorum. Basımda bir dert var cesur, kv yatak odama destursuz giriyor. On gündür bebek ınga dedi mi zıplayarak giriyor içeri, dün çıplaktım giyinmeden bebeği emzireyim dedim bir baktım odaya hop girdi. Utandım arkamı döndüm. Hala gelmiş saçımı çekiyor geriye atıyor saçımı bebeğe bakıyor bebek emerken. Yapma girme diyorum anlamıyor asla. Surat yapıyorum anlamıyor , daha doğrusu anlamamazlığa vuruyor. Eşim de çok rahatsız dün o da iç çamaşırıyla uyuyordu kadın odaya sabahın köründe girdi bebek ınga dedi diye. Eşim hemen üstünü örttü rahatsız oldu. Eşim de ben ne yapayım yapma diyoruz yapıyor diyor. Yani bizim korunma yöntemimiz kayınvalide canım. Kayınvalide koruyor bizi
Ay kapını kitle bari böyle şeymi olur terbiyesiz kadın. Durduk yere başına iş aldın ya 🤦🏻‍♀️

Kapınızı kilitleyin bence canım

Kızlar bana yazdıklarınıza evde cevap vericem şuan dışarıdayım mutluluktan yazmak istedim size haber etmek istedim.. Ben özele gidiyordum ya dedi ki doktor bu zamana kadar niye size söylemedi dedi çocuk cerrahi böyle bir şey yapilacagindan dedi kadında sinir oldu sonra açtı göbeği icerde granül var dedi yakalım onu dedi 1 uygulama yeterli gözüküyor yetmezse haftaya gelin ama dedi doğru bayram dedi bayramdan sonra gelin ama gerek duymayiz büyük ihtimal dedi yakti😍😍😍Allah razı olsun şehir hastanesinden ozeller bitmiş.. bittide benim için
Aay çok sevindim minnosun rahatlayacak artık 😍

Back