• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    250
Ah bu gaza ne çare olur ki damla da kullanmak istemiyorum. Bildiğin bi masaj var mı alttan gaz için🥹 ne yaptıysam çıkarmıyo
Biz de gazdan yana dertliyiz damla kullandığım halde geçmiyor
Ne zaman kırılacak bu döngü😢😂
Ayy bilmiyorum yaa 3 ay olunca düzelmesini bekliyorum kaldı 2 ayımız 😄
Canım bundan eşim almış bana da aktardan günde kaç fincan içtin ben sabahları içiyorum sadece öyle aman aman bi etkisini göremedim
Losyon sürüyordum ama pişik kremini boynuna da surebilirim o zaman dimi? Ne zaman elimi götürsem en azından şu topaklari alayım desem boynunu kapatiyor sadece banyoda süngerle yapmaya çalışıyorum çıkınca da zar zor sürüyorum nemlemdiriciyi
Sudokrem iyi gelir bence canım, bir de losyon sürmeyip kuru bıraksan bence daha iyi olur havalar çok sıcak ya losyon da terletiyor iyice

Kızlar benim kız çok fazla kusuyor ya acaba ondan mı kilo almıyo diyorum, her beslenme sonrası iki avucumu dolduracak kadar kusuyor. Ee zaten o kadar emiyordur.
Bir de bugün kusmuğunda kahverengi ve kırmızılıklar vardı. Önceden göğsüm kanadığı için öyle oluyordu ama bugün kanamadı, acaba emerken kanadı sonra mı geçti ki tedirgin oldum bir de bugün diğer günlere göre daha çok kustu. Bu renklerin başka bi anlamı var mı acaba? Neden bu kadar kusuyor acaba 🙁 kubiskubiskubis kubiskubiskubis seninki de kusuyor mu canım?

Merhaba sevgili anneler tecrubelerinize ihtiyacim var yenidogan bebegimi emziyorum alt degisme gaz cikarma vs her seyi yapiyorum en son sut kalmamis olsa bile sakinlesmesi icinntekrar emziriuorum besigine bi birakiyorum 5 dk sonra uyaniuor, caresiz hissediyorum

Merhaba sevgili anneler tecrubelerinize ihtiyacim var yenidogan bebegimi emziyorum alt degisme gaz cikarma vs her seyi yapiyorum en son sut kalmamis olsa bile sakinlesmesi icinntekrar emziriuorum besigine bi birakiyorum 5 dk sonra uyaniuor, caresiz hissediyorum
Sutun yetmiyor olabilir canim. Mama takviyesi verdin mi hic...uyandiginda gaz sancisi vs bi agrisi oluyor mu

Kızlar benim kız çok fazla kusuyor ya acaba ondan mı kilo almıyo diyorum, her beslenme sonrası iki avucumu dolduracak kadar kusuyor. Ee zaten o kadar emiyordur.
Bir de bugün kusmuğunda kahverengi ve kırmızılıklar vardı. Önceden göğsüm kanadığı için öyle oluyordu ama bugün kanamadı, acaba emerken kanadı sonra mı geçti ki tedirgin oldum bir de bugün diğer günlere göre daha çok kustu. Bu renklerin başka bi anlamı var mı acaba? Neden bu kadar kusuyor acaba 🙁 kubiskubiskubis kubiskubiskubis seninki de kusuyor mu canım?
Canım benimki de kusuyor ama fazla yediğinde öyle avuç avuç olmadı😞

Kalıbına göre değişir ama ben hep 3 ay alıyorum herşeyi. Zıbınların nerdeyse tamamı e bebekten alınma ve boydan küçülüyor bi ay daha zor giyer gibi. Şimdi bende o konuda sıkıntıdayım yarın biraz daha yazlık kıyafet alcam ama 3 ay mı almalı 6 ay da büyük gelir gibi ama 3 ayları bi ay daha anca giyer gibi. İkilemdeyim

3 ay olur canım. Ben artık 3-6 ay zıbın almaya başladım. 0-3 ay şu an rahat rahat olur bence
Bakalım kızlar 3 aylık aldımm gelsin inşallah olur😍 birde küçük geliyormuş😂😂

Eveeet, uyandı altı dolmuştu hemen alt değiştirdim emzirdim tekrar alt değiştirdim gaz çıkardım uykusu kaçtı😂
Ne güzel tam yatağımı hazırlamıştım nasıl olsa hemen uyur diye😂
Bu gece de yalan olduk😭😂

Canım bundan eşim almış bana da aktardan günde kaç fincan içtin ben sabahları içiyorum sadece öyle aman aman bi etkisini göremedim

Sudokrem iyi gelir bence canım, bir de losyon sürmeyip kuru bıraksan bence daha iyi olur havalar çok sıcak ya losyon da terletiyor iyice
Sabah akşam içiyorum canım. Yani saatim yok kahvaltı sonrası ve yatmadan. Bana iyi geldi İçeriği de güzel. Bir süre dene istersen

Evet çok küçüktü 6 aya yeni girmiştik ama nasip değilmiş ne yapalım Allah kızımı bizden çok sevdi 😔😔 teşekkür ederim
Başınız sağ olsun.Rabbim sabır versin.
En yakın zamanda hamile kalıp sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olur inşallah 🤲

Bizim kilo da düşük çıktı maalesef bir ayda 600 gr almış sadece, o yüzden doktor emzirmeye devam et dedi gece de mama desteği ver dedi, hala kilo almazsa gündüz de mama vericez. O kadar emmeye nasıl kilo almaz ilginç demek ki emzik gibi tutuyor ağzında
Benim bebeğin kilo alımı çok yavaş 2385 gr doğdu prematüre bebek 2170 e düştü geçen perşembe 2500 gr olmustu bu perşembe kontrole gideceğiz bakalım ne kadar aldı.Doktor bana emzirmeyi yasakladı prematüre olduğundan emerken efor kaybedermiş 3 kiloya ulaşınca emzircem.Anne sütü sağıp biberonla veriyorum o da çok çıkmıyor günde 2 kere anne sütü verirsem kalanı hep mama veriyorum.Memeyi unutmasın diye günde 3 kere 5 er dakika memeyi ver tutsun dedi.
Arada tutturuyorum
Hip mama kullaniyordum organik iyi diye bugün kuzenim hip kilo yapmaz organik dedi (ecza deposunda calisiyor) SMA mama yedir o kilo yapar dedi.Akşam saat 22 olmak üzereydi marketlerin kapanmasına az dk kala gidip SMA mama aldım başladim bu mamaya inşallah kilo alır bebeğim

Çok tatlı oluyolar dokunmalarını istemediğimiz bi yerlerine dokununca 😂😂 boynuna ensesine koltukaltına kollarının katlanma yerlerine hep sür canım sonuçta popişlerine uygun güzel içerikli kremler aldık, diğer yerlerine de zarar vermez ben sıcaktan isilik olur gibi olduğunda çenesine falan da sürdüm
Aay evet her yerinden gıdık alıyor 😂 tamamdır canım yarın bı pişik havuzu banyosu yaptırıyorum 🤭

Pişik kremini bir deneyeyim canım olmazsa sudocreame de bakcam

Canım ben yüzü öne dönük ayaklarını tuvalet pozisyonuna alıp odaları pışpış salınarak dolaşıyorum 10-15 dakika, sonra koltuğa uzatıp saat yönünde karnını ovalıyorum izin verdiği kadar hızlı hızlı hareketlerde sonra tam göbek altına çok hafif bastırıyorum yine ayakları tuvalet pozisyonunda. Birkaç kez denedim bu şekilde rahat gaz çıkardı.
Tabi o sırada gazdan çılgınlar gibi ağlıyor ama yapabildiğin kadar bir dene istersen.
Deneyim canım cok tesekkürler

Back