Oyle yapmaya basladım bende bosuna eziyet ediyorum kendimeCanım bende çok zorlanıyordum termos aldım kaynatıyorum içinde bekliyor ağlayınca hemen yapıyorum daha pratik oluyor
Çok mantıklı ben neden her seferinde kaynatmam gerek düşüncesine girdim bilmiyorumİlk bebegimde termosa koyuyordum ben yanımada biraz kaynamıs soğumuş su koyuyordum mamasını da bas ucuma koyuyordum. Uyandgnda hemen hazırlyp veriyordum yataktan kalkmıyordum bile cok rahat oluyordu
Ne yicez bizKızlar dün bebemin neden bu kadar sancı çektiğini anladım, iki tabak yeşil mercimek yemiştim kan olsun diye et yemiyorum çünkü. Hani annenin yediği besinlerden bebeğe gaz geçmiyordu yalanmış demek. Kimyon da atmıştım ama çocuk mahvoldu ya bir daha da bakliyat yemem
Bendeeeeeee10 saat uyumak istiyooommm
Bende mercimek corbasi icmistim gazi gecmisti cocugadaKızlar dün bebemin neden bu kadar sancı çektiğini anladım, iki tabak yeşil mercimek yemiştim kan olsun diye et yemiyorum çünkü. Hani annenin yediği besinlerden bebeğe gaz geçmiyordu yalanmış demek. Kimyon da atmıştım ama çocuk mahvoldu ya bir daha da bakliyat yemem
Aynısından bende. GünaydınAğzıma edilmiş bir sabahtan herkese gunaydin
Bebek gece burnumdan getirdiği için hiiiç giremedimmBugün herkesin bebesi uyuyor heralde buralar sessiz kalmış
Bende sabah dogum yaptım canım bugün 40 günlük olduk ben dün yaptırdım banyo göbegimizde sıkıntı var göbek düşünce parça kalmış bugün doktora gidicez erimesi için ilaçla yakıyorlar banyo yaptıramam diye sün yıkadım canım. Evet digerlerinde oluk oluk akıyordu sütüm hiç mama vermemiştim bunda çok az doymuyor emiyor arkasına mama veriyorum günde 7 defa oluyor tamamen mama ile besleniyor düşün dogumlarımın hepsi sezaryen oldu. Senin bebiş kaç kilo dogdu ne kadar aldı bugüne kadarAnneme göre bebek her memeyi çekişte yurkunuyorsa yani 1-2 çekiştw yutuyorsa doyuyor. 4-5 çekişte yutuyorsa doymuyor.o bunu dediğinden beri istemsiz dikkat ettiğimi farkettim. Çocuk kaç defada yutuyor diye
benim oğluş sabah doğduğu için biz bugün daha doğrusu Salı günü öğle vakti yıkayıp kırkını çıkardıkyanlış mı yaptık acep. Bacım senin diğer kızlarda sütün iyiydi demiştin öyle hatırlıyorum. Onlarda sezaryandı dimi . Bir de günde kaç dega veriyorsun mamayı? Ben genellikle 2 defa veriyorum nadiren bir defa veriyorum
Ben cevaplayana kadar sen neler neler yaşadın özgişş . Allah kolaylık versin macbur her yolu denicen bebeni susturmak için gaz ilacı veriyor musun?
Anne psikolojisi direkt sütü ve bebeği etkiliyo bence de . O yüzden elimizden geldiğince rahat olmalı gerekirse karşı tarafı susturmalıyız
Canım kullandığın makinanı, birde hangi vakitte günde kaç defa sağdığını yazarmısın ve rica etsem. Tek göğsümde süt çok az geliyo artırmak istiyorum
ah canım ah nasıl bi 2 gündi bilmiyorum.. vermiyorum maflor diye bi probiyotik başlamıştım doktor da şimdilik verme dedi. Probiyotikle gaz damlası aynı şey değil mi ? Çünkü bi önceki doktorumuz gazı var dediğimde probiyotik yazmıştı yeni doktor da kullanma dedi işteBen cevaplayana kadar sen neler neler yaşadın özgişş . Allah kolaylık versin macbur her yolu denicen bebeni susturmak için gaz ilacı veriyor musun?
Günaydın canımcım günaydın niye diye sormucam hepimizin ortak noktasıAğzıma edilmiş bir sabahtan herkese gunaydin
Canım niye kullanma dedi maflor en güzel gaz gidericilerden biri ben doktora gitmeseydim direk ondan alacaktım ben veriyorum hem nurse hem bio ikiside gaz için ve çok şükür dün akşam aksiyon yaşamadık rahatladı bebişimah canım ah nasıl bi 2 gündi bilmiyorum.. vermiyorum maflor diye bi probiyotik başlamıştım doktor da şimdilik verme dedi. Probiyotikle gaz damlası aynı şey değil mi ? Çünkü bi önceki doktorumuz gazı var dediğimde probiyotik yazmıştı yeni doktor da kullanma dedi işte
Canım hee gün yıkanacaklar artık çok sıcaksa ve klimada yatacak biz öyle yapıyoruz. Ben bir hastaneye gittim geldim 1 saat eşimde yoktu bebekle tek ben arabayla gitmeye cesaret edemedim taksiyle gittim geldim yinede birden isilik oldu yüzü şaşırdım anında çıktıİsilik için çözüm var mı acababanyo yaptırdım minik minik kırmızılıklar oldu yüzünde ve kollarında. Çok da ince giydirdim ama bilemedim of
Kızım 20 aylık olduğundan beri akşam yatar sabah kalkardı. Tam 4 ay geceleri sıfır sıkıntıyla geçirmiştik ne güzel günlerdi.. tabi bende o sıra hamileyim o uyuyor ama ben uyuyamıyorum tuvalete taşınmaktan. Şuan kızım 25 oğlum 1 aylık ikiside geceleri bin kere uyanıyor. Kardeşi doğduğundan beri o akşam yatıp sabah kalkan çocuk gitti geceleri mızmız ağlayan çocuk geldi6 yasindan sonra imis sanirim
Bilmiyorum ki canım ama internette okuduğum kadarıyla maflor ishal için de kullanılıyo bizim de kaka sorunumuz var hala yapamıyoruz belki daha da kabız olmasın diye kullanma demiştir doktor sorucam cuma gidinceCanım niye kullanma dedi maflor en güzel gaz gidericilerden biri ben doktora gitmeseydim direk ondan alacaktım ben veriyorum hem nurse hem bio ikiside gaz için ve çok şükür dün akşam aksiyon yaşamadık rahatladı bebişim
Acaba gece mama verseniz benimki 1 kere uyanıyor çok şükürKızlar artık mental olarak çöküşe geçmiş durumdayım tüm gece asla uyumadı en uzun uyuduğumuz 2 saat ilk yattığımızda oda. Sonrası kan ter gözyaşı.. delirmeme ramak kaldı üç gecedir uyuyamıyoruz asla. Eşime göre gazı var biraz masaj yapıp gaz çıkartınca uykuya geçmiş oğlum. Dönüşümlü bakıyoruz geceleri artık. Bugün kimyon çayı vercem. Hiç iyi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?