2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Valla onu bilmiyorum ama herkesin övüp durduğu biogaia var ya hani bağırsak düzenleyici sanırım. 8 sene önceydi. Kızıma gaz için biogaia yazmıştı doktor yanına gaz ilacı vermemişti. Benim huysuz olan kızımı daha da beter etmişti karnı gurul guruldu katıla katıla ağlıyordu bıraktıktan sonra rahatlamıştı. Kızıma bi tek metsil kullanınca iyi gelmişti. Yan versiyonu sab simplex bildiğim kadarıyla. Bağırsak düzenleyicilerin yanına mutlaka gaz ilacı da olmalı diye biliyorum Yani doktorun sana verdiği tek başına işe yaramadığı gibi daha kötü de yapmış olabilir bizim kız gibi . Bence senin beben de bu yüzden ağlıyor. Kızımda aynı seninki gibi saatlerce ağlardı

Şuan bir sigara yaktım hayatı sorguluyorum
Bayramm gelmiş neyime modundayım
Bi kahve bi sigara yapmaya müsade etmiyor bu bebe bırak tuvalette ağız tadıyla sıçamıyorum bile şu kadın gelsin kendimi balkona atcam biraz kafamı toplamam lazım

Canım kimyon mutlaka dene eğer o da etki etmezse çok az anason tohumu demle kimyonla beraber. 1 çay kaşığı ver inan bana hem gazı çıkacak hem uyuyacak en azından bi dega dene ve sende dinlen kendine gel

Yaa işte ben de dün biogaiadan şüphelendim. Sap simplex ve biogaia kullanıyoruz. Akşama kadar yine gaz sancısı vs vardi ama emerken çıkartıyordu kakasını da yaptı. Akşam biogaiayi verdik çocuğun huzuru bozuldu resmen. Bugün vermesek de bi baksak mi dedik biz de. Neredeyse 1 aydır kullanıyoruz ama dün iyiyken huzurunun bozulduğunu bariz gördüm

Canım kimyon mutlaka dene eğer o da etki etmezse çok az anason tohumu demle kimyonla beraber. 1 çay kaşığı ver inan bana hem gazı çıkacak hem uyuyacak en azından bi dega dene ve sende dinlen kendine gel
Anason tohumu almam lazım bugün aldırayım. Kimyonu normal kaynar suya atcaz da ölçüsü varmı fazla gelir mi kaç çay kaşığı veriyorsun canım

Yaa insallah oyledirbenim kiz nazar degmesin ama uykuyu seviyor sanirimbiraksam uyur beslemeye kaldiriyorum.gece 3_3.5 saatte bir mudahale ediyorum gece..uyuyakalmaktan yeteri kadar yiyemiyor.benimde cilem bu ara bu
Bırak uyusun canım acıkınca kendi uyanır sürekli uyandırırsan ilerde huzursuz bi cocuk olur sürekli uyanır

Anason tohumu almam lazım bugün aldırayım. Kimyonu normal kaynar suya atcaz da ölçüsü varmı fazla gelir mi kaç çay kaşığı veriyorsun canım
Bende büyük bi kupa var canım onunla ölçüp bi bardak olacak şekilde cezvede su kaynatıyorum. Kaynamasına çok az kala içine 1 çk kimyon tohumu, 1 çk anason tohumu atıyorum. Öyle çoook dolu olmuyor kaşık. Suyla beraber 1 taşım kaynadıktan sonra kapatıp 5 dk demlemeye bırakıyorum sonra süzüyorum. Soğuyunca bebeme 1 çk içiriyorum mamasına katıp. Kendimde kalanını içiyorum. Valla gaz ilaçları bunun karşısında halt etmiş bize iyi geliyor gazını rahatça çıkardığı için sancısı olmadığı için 2-3 saat uyuyor bununla. O sırada bende de süt birikiyor dinleniyoeum en azından

Aaa çok güzel bilgiler o zaman maflor biogaia vs probiyotik yani bağırsak düzenleyici, metsil sab simplex de gaz ilacı oluyor dimi. Ama ben bizim sorunumuzun o olduğunu sanmıyorum çünkü geçen haftalarda sadece 3 kez kullanmıştım yeni doktorum kullanma dediği için kullanmıyorum. Ama belki gaz damlasına ihtiyacımız vardır. Diğer doktor gaz için bi şey verin dediğimde neden maflor verdi acaba

Kız ben 15.gunden beri kullanıyorum gaz damlası hatta ben dedim doktora ikiniyo ediyo zorlaniyo diye.. bizimki sab simplexi sevmedi şuan nursey iyi geldi birde böyle seyler oluyo keşke sevse verdiğini..
Ama bağırsak duzenlemesi de iyi değil mi sonuçta öylede gaz çıkar ben mi yanlis dusunuyorum

Aay bizimki sap simplex'e bayılıyor biogaia verdiğimizde ağzı yüzü eksiyor nefret ediyor. Sap simplex verince yalaniyor şap şup agzini aciyor tekrar

Biogaia yı mı 1 aydır kullanıyorsun canım. Ben kızımda birebir yaşadığım için biogaia nın her bebeğe iyi gelmediğini düşünüyorum üstelik daha da beter yapıyor. Bence bi süre kullanmayı bırak. Eğer düzelme varsa bilki suçlu o

Aay bizimki sap simplex'e bayılıyor biogaia verdiğimizde ağzı yüzü eksiyor nefret ediyor. Sap simplex verince yalaniyor şap şup agzini aciyor tekrar
Bizimkide öyleydi sonradan kusup durdu bünyesi sevmedi biogaiyi bize vermedi bisi diyemicembu arada simplex benim bile yiyesim geliyordu çok güzel kokuyor nursey bildiğin zeytinyağı kokuyor:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…