- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Akraba makraba uğraşamam şu oğlan bi tık düzelirse tatile gitcem burnumdan geleceğini bile bileKızlar kurbanda akrabaların yanına gidecek misiniz? Veya memlekete ne yapacaksınız az gıybet yapalım ya
Valla onu bilmiyorum ama herkesin övüp durduğu biogaia var ya hani bağırsak düzenleyici sanırım. 8 sene önceydi. Kızıma gaz için biogaia yazmıştı doktor yanına gaz ilacı vermemişti. Benim huysuz olan kızımı daha da beter etmişti karnı gurul guruldu katıla katıla ağlıyordu bıraktıktan sonra rahatlamıştı. Kızıma bi tek metsil kullanınca iyi gelmişti. Yan versiyonu sab simplex bildiğim kadarıyla. Bağırsak düzenleyicilerin yanına mutlaka gaz ilacı da olmalı diye biliyorum Yani doktorun sana verdiği tek başına işe yaramadığı gibi daha kötü de yapmış olabilir bizim kız gibi . Bence senin beben de bu yüzden ağlıyor. Kızımda aynı seninki gibi saatlerce ağlardıah canım ah nasıl bi 2 gündi bilmiyorum.. vermiyorum maflor diye bi probiyotik başlamıştım doktor da şimdilik verme dedi. Probiyotikle gaz damlası aynı şey değil mi ? Çünkü bi önceki doktorumuz gazı var dediğimde probiyotik yazmıştı yeni doktor da kullanma dedi işte
Bi kahve bi sigara yapmaya müsade etmiyor bu bebe bırak tuvalette ağız tadıyla sıçamıyorum bileŞuan bir sigara yaktım hayatı sorguluyorum
Bayramm gelmiş neyime modundayım
Kız sana helal olsunAkraba makraba uğraşamam şu oğlan bi tık düzelirse tatile gitcem burnumdan geleceğini bile bile
Diyom size ben akıllanmamKız sana helal olsun
Eşim dün biz ne zaman tatile gideriz dedi.
Dedim sus ben daha tuvalete gidemiyorum
Canım kimyon mutlaka dene eğer o da etki etmezse çok az anason tohumu demle kimyonla beraber. 1 çay kaşığı ver inan bana hem gazı çıkacak hem uyuyacak en azından bi dega dene ve sende dinlen kendine gelKızlar artık mental olarak çöküşe geçmiş durumdayım tüm gece asla uyumadı en uzun uyuduğumuz 2 saat ilk yattığımızda oda. Sonrası kan ter gözyaşı.. delirmeme ramak kaldı üç gecedir uyuyamıyoruz asla. Eşime göre gazı var biraz masaj yapıp gaz çıkartınca uykuya geçmiş oğlum. Dönüşümlü bakıyoruz geceleri artık. Bugün kimyon çayı vercem. Hiç iyi değilim
Yaa işte ben de dün biogaiadan şüphelendim. Sap simplex ve biogaia kullanıyoruz. Akşama kadar yine gaz sancısı vs vardi ama emerken çıkartıyordu kakasını da yaptı. Akşam biogaiayi verdik çocuğun huzuru bozuldu resmen. Bugün vermesek de bi baksak mi dedik biz de. Neredeyse 1 aydır kullanıyoruz ama dün iyiyken huzurunun bozulduğunu bariz gördümValla onu bilmiyorum ama herkesin övüp durduğu biogaia var ya hani bağırsak düzenleyici sanırım. 8 sene önceydi. Kızıma gaz için biogaia yazmıştı doktor yanına gaz ilacı vermemişti. Benim huysuz olan kızımı daha da beter etmişti karnı gurul guruldu katıla katıla ağlıyordu bıraktıktan sonra rahatlamıştı. Kızıma bi tek metsil kullanınca iyi gelmişti. Yan versiyonu sab simplex bildiğim kadarıyla. Bağırsak düzenleyicilerin yanına mutlaka gaz ilacı da olmalı diye biliyorum Yani doktorun sana verdiği tek başına işe yaramadığı gibi daha kötü de yapmış olabilir bizim kız gibi . Bence senin beben de bu yüzden ağlıyor. Kızımda aynı seninki gibi saatlerce ağlardı
Anason tohumu almam lazım bugün aldırayım. Kimyonu normal kaynar suya atcaz da ölçüsü varmı fazla gelir mi kaç çay kaşığı veriyorsun canımCanım kimyon mutlaka dene eğer o da etki etmezse çok az anason tohumu demle kimyonla beraber. 1 çay kaşığı ver inan bana hem gazı çıkacak hem uyuyacak en azından bi dega dene ve sende dinlen kendine gel
Evden çıkabildiğim günlere şükrediyorum ben şu an bir yere gitmeyiz ailem burada zatenKızlar kurbanda akrabaların yanına gidecek misiniz? Veya memlekete ne yapacaksınız az gıybet yapalım ya
Bırak uyusun canım acıkınca kendi uyanır sürekli uyandırırsan ilerde huzursuz bi cocuk olur sürekli uyanırYaa insallah oyledirbenim kiz nazar degmesin ama uykuyu seviyor sanirim biraksam uyur beslemeye kaldiriyorum.gece 3_3.5 saatte bir mudahale ediyorum gece..uyuyakalmaktan yeteri kadar yiyemiyor.benimde cilem bu ara bu
Bende büyük bi kupa var canım onunla ölçüp bi bardak olacak şekilde cezvede su kaynatıyorum. Kaynamasına çok az kala içine 1 çk kimyon tohumu, 1 çk anason tohumu atıyorum. Öyle çoook dolu olmuyor kaşık. Suyla beraber 1 taşım kaynadıktan sonra kapatıp 5 dk demlemeye bırakıyorum sonra süzüyorum. Soğuyunca bebeme 1 çk içiriyorum mamasına katıp. Kendimde kalanını içiyorum. Valla gaz ilaçları bunun karşısında halt etmiş bize iyi geliyor gazını rahatça çıkardığı için sancısı olmadığı için 2-3 saat uyuyor bununla. O sırada bende de süt birikiyor dinleniyoeum en azındanAnason tohumu almam lazım bugün aldırayım. Kimyonu normal kaynar suya atcaz da ölçüsü varmı fazla gelir mi kaç çay kaşığı veriyorsun canım
Aaa çok güzel bilgilerValla onu bilmiyorum ama herkesin övüp durduğu biogaia var ya hani bağırsak düzenleyici sanırım. 8 sene önceydi. Kızıma gaz için biogaia yazmıştı doktor yanına gaz ilacı vermemişti. Benim huysuz olan kızımı daha da beter etmişti karnı gurul guruldu katıla katıla ağlıyordu bıraktıktan sonra rahatlamıştı. Kızıma bi tek metsil kullanınca iyi gelmişti. Yan versiyonu sab simplex bildiğim kadarıyla. Bağırsak düzenleyicilerin yanına mutlaka gaz ilacı da olmalı diye biliyorum Yani doktorun sana verdiği tek başına işe yaramadığı gibi daha kötü de yapmış olabilir bizim kız gibi . Bence senin beben de bu yüzden ağlıyor. Kızımda aynı seninki gibi saatlerce ağlardı
Ben anason rezene içiyorum doktorum anasonu onermiyoruz dedi düşün anneye bile napiyim içiyorum yetti bilimsellikAnason tohumu almam lazım bugün aldırayım. Kimyonu normal kaynar suya atcaz da ölçüsü varmı fazla gelir mi kaç çay kaşığı veriyorsun canım
Kız ben 15.gunden beri kullanıyorum gaz damlası hatta ben dedim doktora ikiniyo ediyo zorlaniyo diye.. bizimki sab simplexi sevmedi şuan nursey iyi geldi birde böyle seyler oluyo keşke sevse verdiğini..Aaa çok güzel bilgilero zaman maflor biogaia vs probiyotik yani bağırsak düzenleyici, metsil sab simplex de gaz ilacı oluyor dimi. Ama ben bizim sorunumuzun o olduğunu sanmıyorum çünkü geçen haftalarda sadece 3 kez kullanmıştım yeni doktorum kullanma dediği için kullanmıyorum. Ama belki gaz damlasına ihtiyacımız vardır. Diğer doktor gaz için bi şey verin dediğimde neden maflor verdi acaba
Bu sorum arada kaynadı bi bakıverin kızzzKızlar bebişim ara ara öksürüyo uykusunda. Hasta falan değildir dimi bebekler neden öksürür
Aay bizimki sap simplex'e bayılıyorKız ben 15.gunden beri kullanıyorum gaz damlası hatta ben dedim doktora ikiniyo ediyo zorlaniyo diye.. bizimki sab simplexi sevmedi şuan nursey iyi geldi birde böyle seyler oluyo keşke sevse verdiğini..
Ama bağırsak duzenlemesi de iyi değil mi sonuçta öylede gaz çıkar ben mi yanlis dusunuyorum
Genzine tükürük falan mı gidiyor acabaBu sorum arada kaynadı bi bakıverin kızzz
Biogaia yı mı 1 aydır kullanıyorsun canım. Ben kızımda birebir yaşadığım için biogaia nın her bebeğe iyi gelmediğini düşünüyorum üstelik daha da beter yapıyor. Bence bi süre kullanmayı bırak. Eğer düzelme varsa bilki suçlu oYaa işte ben de dün biogaiadan şüphelendim. Sap simplex ve biogaia kullanıyoruz. Akşama kadar yine gaz sancısı vs vardi ama emerken çıkartıyordu kakasını da yaptı. Akşam biogaiayi verdik çocuğun huzuru bozuldu resmen. Bugün vermesek de bi baksak mi dedik biz de. Neredeyse 1 aydır kullanıyoruz ama dün iyiyken huzurunun bozulduğunu bariz gördüm
Bizimkide öyleydi sonradan kusup durdu bünyesi sevmediAay bizimki sap simplex'e bayılıyorbiogaia verdiğimizde ağzı yüzü eksiyor nefret ediyor. Sap simplex verince yalaniyor şap şup agzini aciyor tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?