- 4 Mayıs 2021
- 9.496
- 12.516
- 198
Bende şunu farkettim başta emzirirken hızlı hızlı pıt pıt çekiyor. Bi kaç saniye içinde göğüsler sızlayıp süt inince daha ağır çekiyor gırtlaktan belli oluyor boş çekmeyle süt çekme farklarıAnneme göre bebek her memeyi çekişte yurkunuyorsa yani 1-2 çekiştw yutuyorsa doyuyor. 4-5 çekişte yutuyorsa doymuyor.o bunu dediğinden beri istemsiz dikkat ettiğimi farkettim. Çocuk kaç defada yutuyor diye
benim oğluş sabah doğduğu için biz bugün daha doğrusu Salı günü öğle vakti yıkayıp kırkını çıkardıkyanlış mı yaptık acep. Bacım senin diğer kızlarda sütün iyiydi demiştin öyle hatırlıyorum. Onlarda sezaryandı dimi . Bir de günde kaç dega veriyorsun mamayı? Ben genellikle 2 defa veriyorum nadiren bir defa veriyorum
Ben cevaplayana kadar sen neler neler yaşadın özgişş . Allah kolaylık versin macbur her yolu denicen bebeni susturmak için gaz ilacı veriyor musun?
Anne psikolojisi direkt sütü ve bebeği etkiliyo bence de . O yüzden elimizden geldiğince rahat olmalı gerekirse karşı tarafı susturmalıyız
Canım kullandığın makinanı, birde hangi vakitte günde kaç defa sağdığını yazarmısın ve rica etsem. Tek göğsümde süt çok az geliyo artırmak istiyorum
Bende öyle yapıyorum canım şu bi kaç gündür. Öncesinde de biberonla mama bi kaç kez verdim herhangi bi sıkıntı yaşamadım. Dün gece yine durmadı doymadığını düşünüp mama yaptım eşim verme daha fazlalığı çıkarıyor bu dedi ondan vermedim bi kaç gündür geceleri takviye yapıyorumBende sarılık olmasin vs. Diye mama verdim aslinda sütüm de var ama yinede gece veriyorum bazen birde sabah uyanip öğleye kadar emince öğlen veriyorum. Meme reddi olusmaz dimi? Su an güzel emiyor hem mamayı da yiyor. 60 cc yapıyorum genelde @melegim cangulumsebebek tecrübeli annelerr
Aynı ben girip çıktım yazamadjmBebek gece burnumdan getirdiği için hiiiç giremedimm
Nurseden daha mi iyi maflorCanım niye kullanma dedi maflor en güzel gaz gidericilerden biri ben doktora gitmeseydim direk ondan alacaktım ben veriyorum hem nurse hem bio ikiside gaz için ve çok şükür dün akşam aksiyon yaşamadık rahatladı bebişim
6 günse eğer yenidogdugu icindirAcaba gece mama verseniz benimki 1 kere uyanıyor çok şükür
Yaa insallah oyledirKızım 20 aylık olduğundan beri akşam yatar sabah kalkardı. Tam 4 ay geceleri sıfır sıkıntıyla geçirmiştik ne güzel günlerdi.. tabi bende o sıra hamileyim o uyuyor ama ben uyuyamıyorum tuvalete taşınmaktan. Şuan kızım 25 oğlum 1 aylık ikiside geceleri bin kere uyanıyor. Kardeşi doğduğundan beri o akşam yatıp sabah kalkan çocuk gitti geceleri mızmız ağlayan çocuk geldidemem o ki 6 yaş çok uzak 2 yaşta bile rahata eriyor insan
MaşallahYaa insallah oyledirbenim kiz nazar degmesin ama uykuyu seviyor sanirim biraksam uyur beslemeye kaldiriyorum.gece 3_3.5 saatte bir mudahale ediyorum gece..uyuyakalmaktan yeteri kadar yiyemiyor.benimde cilem bu ara bu
Aman maşallah evde nekadar tahta bulursan vur dilini ısır kızının popoyu kaşı gerekli tüm rutielleri yapYaa insallah oyledirbenim kiz nazar degmesin ama uykuyu seviyor sanirim biraksam uyur beslemeye kaldiriyorum.gece 3_3.5 saatte bir mudahale ediyorum gece..uyuyakalmaktan yeteri kadar yiyemiyor.benimde cilem bu ara bu
Benim çok dolduysa dediğin gibi yutarken zorlandığını duyuyorum çok fazla geliyor ağzına. Ben bir de başta doğru tutarken sonradan yanlış tutmusum komple göğsüme yaslamiyordum ağzı bana dönük gövdesi normal yatıyor şeklindeydi şimdi komple kendime döndürüyorum ağzından tasirma olayını öyle çözdüm. Göğsüm çok doluysa da başta boşaltıyorum biraz zaman varsa. O zaman rahat emiyor. Gazı ve kakası varsa dediğin hareketi yapıyor bende. Çıkartıyor ağzından geri geliyor falanBenimki kavriyor aslinda ama bikac cekip basini arkaya dogru hizla atiyor agliyor sonra debeleniyor.cokmu tazyikli geliyor acaba ona.artik iyilesti birsuru delik oldu meme ucunda ama fiş fis ses geliyor sagarken.benimki sanki boguluyor gibi...
33.gun nasıldin peki şuan senin yaşadıklarını yaşıyorum göğüs konusunda yarim saate bir 1 saate bir emmek ister mi ya istiyorAman maşallah evde nekadar tahta bulursan vur dilini ısır kızının popoyu kaşı gerekli tüm rutielleri yapbenimki asla uyumuyor şu üç gündür ben benden gittim. Gecesi ayrı gündüzü ayrı. Şöyle 2-3 saat tam uyuyamıyorum önceden en azından sabahları göğüslerim dolu sert uyanırdım artık oda yok dolmuyor bile
Ben dün eşime şükür gece uykularimizda sıkıntı yok dedim dün gecemiz kötüydüYaa insallah oyledirbenim kiz nazar degmesin ama uykuyu seviyor sanirim biraksam uyur beslemeye kaldiriyorum.gece 3_3.5 saatte bir mudahale ediyorum gece..uyuyakalmaktan yeteri kadar yiyemiyor.benimde cilem bu ara bu
O cümleyi ne zaman kullansam gecesine bizde sıkıntı yaşıyoruz gündüz rahat geçse bile beni çok zorladı diyorumBen dün eşime şükür gece uykularimizda sıkıntı yok dedim dün gecemiz kötüydütahtalara vur poponu kası
Aay dememle 1 saat içinde bütün aksamimizin pert olması bir olduO cümleyi ne zaman kullansam gecesine bizde sıkıntı yaşıyoruz gündüz rahat geçse bile beni çok zorladı diyorum
Gündüz uykularında bizim de sürekli öyle. Uykusu var memede uyuyakaliyor uyandiriyorum istemiyor. Yatırıyorum yarım saat 45 dk sonra uyanıyor ağlıyor. Tekrar emziriyorum emiyor sanki az önce emmemis gibi33.gun nasıldin peki şuan senin yaşadıklarını yaşıyorum göğüs konusunda yarim saate bir 1 saate bir emmek ister mi ya istiyorbi asi olduk çocuğun dengesi şaştı
Çok ilginç hepsinin annesi sensin ve hepsi sezeryan demekki herşey aynı olsa bile her bebenin nasibi farklı olabiliyor . Benim ilk çocuk normal doğum diye sütüm bol sanıyodum. Demekki doğumla çokta alakası yok. Sağlıklı olsunlar yeterki. Napıcan aç kalacağına mama yesin yavrular. Bu arada Geçmiş olsun canım şimdiden. Benimki 36 haftalık doğdu 2600 dü 3700 olmuş.Hipp cambiotic kullanıyoruz mama olarak. Seninki ne kadar aldı kuzum? Bi de hangi mamayı veriyosunBende sabah dogum yaptım canım bugün 40 günlük olduk ben dün yaptırdım banyo göbegimizde sıkıntı var göbek düşünce parça kalmış bugün doktora gidicez erimesi için ilaçla yakıyorlar banyo yaptıramam diye sün yıkadım canım. Evet digerlerinde oluk oluk akıyordu sütüm hiç mama vermemiştim bunda çok az doymuyor emiyor arkasına mama veriyorum günde 7 defa oluyor tamamen mama ile besleniyor düşün dogumlarımın hepsi sezaryen oldu. Senin bebiş kaç kilo dogdu ne kadar aldı bugüne kadar
Ben biogaia yi bugun bı kullanmicam ya. Nette yorumlar okumuştum kullandıktan sonra bebeğim daha huzursuz diye. Dün her şey çok güzeldi. Gaz sancısı vardı ama emerken gazını da çıkarttı kakasını da yaptı. Öğlen uykusu çok mükemmel olmasa da yine de uyudu. Probiyotigi akşam verdik sonrası zaten zulüm oldu. Ağlıyor emmek istiyor artık o kadar çok emzirdim ki süt falan kalmadı yani. Kundak yapıp biraz pis pislayinca uyurdu en son piş piş açtım sallıyordum ben uyuyakalmisim eşim odaya gelince kapattı sanırım. Bugün bı vermeyeyim ne olacak merak ediyorumCanım niye kullanma dedi maflor en güzel gaz gidericilerden biri ben doktora gitmeseydim direk ondan alacaktım ben veriyorum hem nurse hem bio ikiside gaz için ve çok şükür dün akşam aksiyon yaşamadık rahatladı bebişim
Bizde aşıdan hemen sonra başlamadı son üç gündür böyle. 40 yaklaşıyo diye mi böyleler buda 40 sendromumu anlamadım. Karnı tok emziğe saldırıyor emziriyorum kusuyor sürekli saçma bi döngü içindeyiz göğüsler dolmuyor ekstra uykusuzluk ve yorgunluğum var önceden otururken göğüslerim sızlar süt inerdi şimdi oda yok. Bayadır komposto yapmıyodum bugün yaptım tekrar başlıcam ot çöp te kullanıyorum ama dinlenme uyku olmadıktan sonra hiç bişey işe yaramıyor33.gun nasıldin peki şuan senin yaşadıklarını yaşıyorum göğüs konusunda yarim saate bir 1 saate bir emmek ister mi ya istiyorbi asi olduk çocuğun dengesi şaştı
Şuan bir sigara yaktım hayatı sorguluyorumKızlar kurbanda akrabaların yanına gidecek misiniz? Veya memlekete ne yapacaksınız az gıybet yapalım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?