C Chen31 ben almıştım kuzum kaplı lcw’den aldım 150 tl miydi neydi üstelik baya uygunduBen kaplı almadım canım, penye model aldım sonra onu da beğendim bir tane de dışarıda mağazadan aldımdışarıda kıyafete göre bazen normal sütyen takiyorum ben. Kapli olan da bebeğin yüzüne geliyormuş. Normal sütyen de öyle olunca ben de normal kaplı olanı takıyorum. Gümüş kapagi tekrar yeni yeni kullanmaya başladım evde takıyorum sadece
Ben suan yavas yavas deniyirum.aldigi da oluyor cok ac ise almadigida oluyor.birde birsey farkettim o an gazi varsa yada kaka yapiyorsa meme almiyor asla.sadece biberon..Meme ucu olmayıp silikon uçla emziren sonradan çıkaran var mı hangi yöntemi denediniz ucu yok diye silikon uçla emziriyorum bıraktırmak istiyorum ama hala ucu yok nasıl çıkarıcam bilmiyorum
Evet mantıklı bende uykuda vermiştim gece bi kaç kere tamm uyanık değilken o çok fazla sindirim sorunu yarattı sanırım çocuk diğer gün sancıdan sürekli ağladı. Aç gibi davranıyor sürekli emme isteği var rahatlamak için ama aslında kabızlıktan yapıyorEvet onu bende farkettim 2 gündür çok aglıyor sürekli aranıyor mama veriyorum yiyor bu seferde gazını çıkaramıyor kıvranıyor sürekli susmuyor uyursa eger uyanana kadar vermiyorum zaten 2 3 saate uyanıyor 3 saatte bir yerse sıkıntı yapmadıgını farkettim
Aynı bizimki de öyleydi. Emme isteği sancısından aslında. Boşta olsa sürekli emdirin bence. O rahatlatıyor sanırım bebekleriSorma ama ağzı kuş gibi açık. Ellerini yiyor yada bizi kemiriyor üzülüyorum öyle yapınca da
Canım bende çok zorlanıyordum termos aldım kaynatıyorum içinde bekliyor ağlayınca hemen yapıyorum daha pratik oluyorKızlar bu mama için her seferinde su kaynatıp mı yapıyosunuz gece cok zorlanıyorumbide mamanın arkasında sıcak suyla yapmayınız diyo bizimkiler hiç su ılımadan mamayı karıştırmış bi zararı olur mu sizce tedirgin oldum
Ben de öyle emzirdim canım ilk hafta bırakmak istediğimde de silikonla başlayıp sonra hemen çıkarıp veriyordum.Meme ucu olmayıp silikon uçla emziren sonradan çıkaran var mı hangi yöntemi denediniz ucu yok diye silikon uçla emziriyorum bıraktırmak istiyorum ama hala ucu yok nasıl çıkarıcam bilmiyorum
Hah aynısından bende de varKızlar ya çocuk emziği cuk cukluyor açmış gibi saldırıyor emziriyorum pat tanecikli kusuyore toksa niye memeye emziğe saldırıyor? Açsa niye sızdırma kusuyor?
Ben de 90 veriyorum epeydir anne sütünü de mamayı da, dediğin gibi bazen 1.5 saat sürüyor arada gaz alma derken ama ben tekrar ısıtmadım ev sıcak zaten diye öyle devam ediyorum.Kizlar ben biberonla beslemede artik 90 falan verdigim oluyor.ama yani 1 saat suruyor emmesi biberona akisindan dolayi. E mama soguyor.tekrar sicak su dolu bardaga koymak sorun oluyormu ara ara koysam gaz alma sirasinda ilisin diye...
Aa orası aklıma gelmedi bakayım ben de sağol
Gaz yapiyor diyorlar soguk mama icinBen de 90 veriyorum epeydir anne sütünü de mamayı da, dediğin gibi bazen 1.5 saat sürüyor arada gaz alma derken ama ben tekrar ısıtmadım ev sıcak zaten diye öyle devam ediyorum.
K kelebekimsi benim ucu yok değildi vardı ama bebek kavrayamiyordu bir iki çekip bırakıyordu. Önce silikonla emzirdim bebiş biraz doyunca meme ucu da biraz çıkmış oluyordu silikonu çıkartıyordum sonrasında o fark edene kadar silikonsuz emzirdim ağlayınca silikonu geri taktım. Böyle böyle en son tamamen silikonu çıkarttim biraz ağladı başta ama sonra kavramayı öğrendigolden-snitch yaptı onu yazını görünce anlatır
Korkma canım sıcaktandır kesin burda diğer arkadaşların bebeklerinin yüzünde de oluyo isilikKızlar sağolun. Öğlen baya korktuk hatta hastahanede de doktorlarla sorun yaşadık bu konuda. Korkum acaba mamaya alerjisi mi var diye oldu. Doktorlara göre normal yenidoğanda olabilir vs vs. Ama gözlemlediğim kadarıyla sıcaktan oldu. Hastahanedeyiz daha ve malum İzmir sıcağı baya etkiledi öğlen
Teşekkür ederimKorkma canım sıcaktandır kesin burda diğer arkadaşların bebeklerinin yüzünde de oluyo isilik
Benimki kavriyor aslinda ama bikac cekip basini arkaya dogru hizla atiyor agliyor sonra debeleniyor.cokmu tazyikli geliyor acaba ona.artik iyilesti birsuru delik oldu meme ucunda ama fiş fis ses geliyor sagarken.benimki sanki boguluyor gibi...K kelebekimsi benim ucu yok değildi vardı ama bebek kavrayamiyordu bir iki çekip bırakıyordu. Önce silikonla emzirdim bebiş biraz doyunca meme ucu da biraz çıkmış oluyordu silikonu çıkartıyordum sonrasında o fark edene kadar silikonsuz emzirdim ağlayınca silikonu geri taktım. Böyle böyle en son tamamen silikonu çıkarttim biraz ağladı başta ama sonra kavramayı öğrendi
Çünkü memeyi sadece acken istemezlermiş duygusal aclık anneyle daha çok temas olumlu düşün canım aç diye düşünmeKızlar ya çocuk emziği cuk cukluyor açmış gibi saldırıyor emziriyorum pat tanecikli kusuyore toksa niye memeye emziğe saldırıyor? Açsa niye sızdırma kusuyor?
Biz hergün bi su döküyoruz vücuduna azaldı gibi aradada çok sıcak olunca ıslak pamukla siliyorum kollarını bacaklarını falan ferahlasın diye doktor demiştiİsilik için çözüm var mı acababanyo yaptırdım minik minik kırmızılıklar oldu yüzünde ve kollarında. Çok da ince giydirdim ama bilemedim of
Ben kaynatıp termosa koyuyorum canım pratik oluyorTermosa mı koysam diye düşündüm bende ama her seferinde kaynatmam gerekiyomuş gibi takıntı yaptım
Peki suyu soğutup mu yapıyosunuz mamayı ben hep biraz bekletip kattım soğuk olmuyodu baya sıcaktı su
Bilmem ki ben hep öyle verdim sorun olmadı, gaz sorunu da yeni başladıGaz yapiyor diyorlar soguk mama icin
Sagim yapmiyormusun.? Benimkini cikardi makinaMeme ucu olmayıp silikon uçla emziren sonradan çıkaran var mı hangi yöntemi denediniz ucu yok diye silikon uçla emziriyorum bıraktırmak istiyorum ama hala ucu yok nasıl çıkarıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?