2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Kizlar ben biberonla beslemede artik 90 falan verdigim oluyor.ama yani 1 saat suruyor emmesi biberona akisindan dolayi. E mama soguyor.tekrar sicak su dolu bardaga koymak sorun oluyormu ara ara koysam gaz alma sirasinda ilisin diye...

C Chen31 ben almıştım kuzum kaplı lcw’den aldım 150 tl miydi neydi üstelik baya uygundu

Meme ucu olmayıp silikon uçla emziren sonradan çıkaran var mı hangi yöntemi denediniz ucu yok diye silikon uçla emziriyorum bıraktırmak istiyorum ama hala ucu yok nasıl çıkarıcam bilmiyorum
Ben suan yavas yavas deniyirum.aldigi da oluyor cok ac ise almadigida oluyor.birde birsey farkettim o an gazi varsa yada kaka yapiyorsa meme almiyor asla.sadece biberon..

Evet mantıklı bende uykuda vermiştim gece bi kaç kere tamm uyanık değilken o çok fazla sindirim sorunu yarattı sanırım çocuk diğer gün sancıdan sürekli ağladı. Aç gibi davranıyor sürekli emme isteği var rahatlamak için ama aslında kabızlıktan yapıyor
Sorma ama ağzı kuş gibi açık. Ellerini yiyor yada bizi kemiriyor üzülüyorum öyle yapınca da
Aynı bizimki de öyleydi. Emme isteği sancısından aslında. Boşta olsa sürekli emdirin bence. O rahatlatıyor sanırım bebekleri

Canım bende çok zorlanıyordum termos aldım kaynatıyorum içinde bekliyor ağlayınca hemen yapıyorum daha pratik oluyor

Meme ucu olmayıp silikon uçla emziren sonradan çıkaran var mı hangi yöntemi denediniz ucu yok diye silikon uçla emziriyorum bıraktırmak istiyorum ama hala ucu yok nasıl çıkarıcam bilmiyorum
Ben de öyle emzirdim canım ilk hafta bırakmak istediğimde de silikonla başlayıp sonra hemen çıkarıp veriyordum.
Ama benim meme ucum silikonla verdiğim zaman çıkıyordu senin hiç çıkmadı mı

Kizlar ben biberonla beslemede artik 90 falan verdigim oluyor.ama yani 1 saat suruyor emmesi biberona akisindan dolayi. E mama soguyor.tekrar sicak su dolu bardaga koymak sorun oluyormu ara ara koysam gaz alma sirasinda ilisin diye...
Ben de 90 veriyorum epeydir anne sütünü de mamayı da, dediğin gibi bazen 1.5 saat sürüyor arada gaz alma derken ama ben tekrar ısıtmadım ev sıcak zaten diye öyle devam ediyorum.

golden-snitch yaptı onu yazını görünce anlatır
K kelebekimsi benim ucu yok değildi vardı ama bebek kavrayamiyordu bir iki çekip bırakıyordu. Önce silikonla emzirdim bebiş biraz doyunca meme ucu da biraz çıkmış oluyordu silikonu çıkartıyordum sonrasında o fark edene kadar silikonsuz emzirdim ağlayınca silikonu geri taktım. Böyle böyle en son tamamen silikonu çıkarttim biraz ağladı başta ama sonra kavramayı öğrendi

Korkma canım sıcaktandır kesin burda diğer arkadaşların bebeklerinin yüzünde de oluyo isilik

Benimki kavriyor aslinda ama bikac cekip basini arkaya dogru hizla atiyor agliyor sonra debeleniyor.cokmu tazyikli geliyor acaba ona.artik iyilesti birsuru delik oldu meme ucunda ama fiş fis ses geliyor sagarken.benimki sanki boguluyor gibi...

Kızlar ya çocuk emziği cuk cukluyor açmış gibi saldırıyor emziriyorum pat tanecikli kusuyor e toksa niye memeye emziğe saldırıyor? Açsa niye sızdırma kusuyor?
Çünkü memeyi sadece acken istemezlermiş duygusal aclık anneyle daha çok temas olumlu düşün canım aç diye düşünme

İsilik için çözüm var mı acaba banyo yaptırdım minik minik kırmızılıklar oldu yüzünde ve kollarında. Çok da ince giydirdim ama bilemedim of

İsilik için çözüm var mı acaba banyo yaptırdım minik minik kırmızılıklar oldu yüzünde ve kollarında. Çok da ince giydirdim ama bilemedim of
Biz hergün bi su döküyoruz vücuduna azaldı gibi aradada çok sıcak olunca ıslak pamukla siliyorum kollarını bacaklarını falan ferahlasın diye doktor demişti

Termosa mı koysam diye düşündüm bende ama her seferinde kaynatmam gerekiyomuş gibi takıntı yaptım

Peki suyu soğutup mu yapıyosunuz mamayı ben hep biraz bekletip kattım soğuk olmuyodu baya sıcaktı su
Ben kaynatıp termosa koyuyorum canım pratik oluyor
Gaz yapiyor diyorlar soguk mama icin
Bilmem ki ben hep öyle verdim sorun olmadı, gaz sorunu da yeni başladı

Kızlar dün bebemin neden bu kadar sancı çektiğini anladım, iki tabak yeşil mercimek yemiştim kan olsun diye et yemiyorum çünkü. Hani annenin yediği besinlerden bebeğe gaz geçmiyordu yalanmış demek. Kimyon da atmıştım ama çocuk mahvoldu ya bir daha da bakliyat yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…