• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Benim kız isilik oldu hep ve çok huysuz uykuya dalamıyor sadece kolu kısa çıtçıtlı giydiriyorum klimanın değmediği bi yere yatıyorum siz nasıl giydiriyorsunuz acaba ben mi yanlış düşünüyorum hasta etmem inşallah bebişi gerçekten çok sıkıntı ya bu klima işi
Bizim ki de isilik:( o kadar sicak ki ev klima aciyoruz 26 lara dusuyor bu seferde usuyor cocuk klima sogugundan napcaz bilmiyorum

Sadece boğmacali olanı olsan yeter canım peki en son tetanozunu ne zaman olmuştun gebelikten önceh
Kayıtlara baktılar hiç olmamışım ben çocukken olduğumu biliyorum sadece.. Ama 3 ve 4 doz çok fazla belki alerjim olur belki ağır gelebilir belki hamileliğime bir şey yapabilir ben her şeyin çoğu zarar kafasındayım tek doz 3 lü aşı vurdur diyor çoğu kişiler zaten çoğu kişi öyle yapmış ben de öyle daha mantıklı olur diye düşünüyorum boğmaca en önemlisi çünkü

Yuh nefes alsanda tetanoz olursun dicem simdi🤣🤣 çok abartmışlar sende yalın ayak gezmezsin
😂😂😂 Ay tam Bi kan emiciler sorma illa o 3 ve 4 doz aşıyı yapıcak lar yahu istemiyorum diyorum tek doz vurulacağım düşüp bir yerini kesip biçmeyeceğin ne malum diyorlar 😂😂 allah korusun Bi dua edin dedim hayrına denize gir çık yaparım tuzlu deniz zaten sürekli kapalı terlik giyerim yanıma kolonya vs alırım zaten her şeyle temas eden Bi tip değilim

Kayıtlara baktılar hiç olmamışım ben çocukken olduğumu biliyorum sadece.. Ama 3 ve 4 doz çok fazla belki alerjim olur belki ağır gelebilir belki hamileliğime bir şey yapabilir ben her şeyin çoğu zarar kafasındayım tek doz 3 lü aşı vurdur diyor çoğu kişiler zaten çoğu kişi öyle yapmış ben de öyle daha mantıklı olur diye düşünüyorum boğmaca en önemlisi çünkü
Yemin ederim bende gereksiz bulanlardanim hatta ameliyat öncesi olmadiysan o zamanda yapiyorlarmis sanırım çünkü sallıyorum Allah korusun kaza geçirdik demir girdi bir yerimize ne olacak demiştim ben burda sağlıkçı bi arkadaşımız ameliyata girmeden yapıyorlar tetanozu demişti.. böyle hissediyorsan hislerin doğrudur bende öyle hissediyordum ve 30.haftada mi 29da mi hatırlamıyorum 3lu Olan bogmacadan oldum ve sezaryen ameliyat oldum çok şükür iyiyim bak ama benim şanslı olduğum konulardan biri ben en son tetanozu 2019da olmuşum da olmasaydim da 30da 3lu olandan olurdum

😂😂😂 Ay tam Bi kan emiciler sorma illa o 3 ve 4 doz aşıyı yapıcak lar yahu istemiyorum diyorum tek doz vurulacağım düşüp bir yerini kesip biçmeyeceğin ne malum diyorlar 😂😂 allah korusun Bi dua edin dedim hayrına denize gir çık yaparım tuzlu deniz zaten sürekli kapalı terlik giyerim yanıma kolonya vs alırım zaten her şeyle temas eden Bi tip değilim
Aynen canım çok abartmışlar öyle her şeye kolay şey kapsak evde bıçak kesiyo elimizi orda da bir şey kapariz 🤣 bilemedim şimdi gerçekten yoruma çok açık ama anneler doğru olanı hisseder

Yemin ederim bende gereksiz bulanlardanim hatta ameliyat öncesi olmadiysan o zamanda yapiyorlarmis sanırım çünkü sallıyorum Allah korusun kaza geçirdik demir girdi bir yerimize ne olacak demiştim ben burda sağlıkçı bi arkadaşımız ameliyata girmeden yapıyorlar tetanozu demişti.. böyle hissediyorsan hislerin doğrudur bende öyle hissediyordum ve 30.haftada mi 29da mi hatırlamıyorum 3lu Olan bogmacadan oldum ve sezaryen ameliyat oldum çok şükür iyiyim bak ama benim şanslı olduğum konulardan biri ben en son tetanozu 2019da olmuşum da olmasaydim da 30da 3lu olandan olurdum
Ya en mantıklısı ve en güçlü antikor olacak olan 30ö hafta da vurulan aşıdır zaten diğer ilk yapılanlar tamamen vucuda giren gereksiz dozlar bana aşı karşıtı sın diyorlar hayır değilim ben tamamen aşı seven biriyim ben gereksiz dozlara karşıyım belki vucudum 3 dozu kaldıramayacak??

Eklentiler

• IMG_5524.webp
    IMG_5524.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_5523.webp
    IMG_5523.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 34
Ya en mantıklısı ve en güçlü antikor olacak olan 30ö hafta da vurulan aşıdır zaten diğer ilk yapılanlar tamamen vucuda giren gereksiz dozlar bana aşı karşıtı sın diyorlar hayır değilim ben tamamen aşı seven biriyim ben gereksiz dozlara karşıyım belki vucudum 3 dozu kaldıramayacak??
Aynen canım ben vurulmam aşıya lanet olsun vs desen tamam aşı karsitisin derdim ama bebeğin için en doğru olanı düşünüyorsun birde bogmacali olanı kesin ol ilk 2 ay bebekler o aşıdan olmayacağı için vücudu savunmasız kalmasın önemli olan gerçekten bogmacali olan

Az önce instagramda böyle bi videoya denk geldim olabiliyormuş bir sıkıntı değilmiş 1 2 haftaya geçermiş veya kimisinin 2 3 ay sürüyormuş tenleri dünyaya alışmaya çalışıyormuş

Biz hastaneden çıkıp eve gelene kadar olmuştu bacakları ve sırtı. ilk gün tecrübesizliğiyle üşür sanıp kat kat sarmıştım arabanın içinde sıcaktan oldu büyük ihtimalle. Pişik kremini her yerine sürdüm düzenli, ertesi günü gitmişti
Kızlar sağolun. Öğlen baya korktuk hatta hastahanede de doktorlarla sorun yaşadık bu konuda. Korkum acaba mamaya alerjisi mi var diye oldu. Doktorlara göre normal yenidoğanda olabilir vs vs. Ama gözlemlediğim kadarıyla sıcaktan oldu. Hastahanedeyiz daha ve malum İzmir sıcağı baya etkiledi öğlen

Aynen canım ben vurulmam aşıya lanet olsun vs desen tamam aşı karsitisin derdim ama bebeğin için en doğru olanı düşünüyorsun birde bogmacali olanı kesin ol ilk 2 ay bebekler o aşıdan olmayacağı için vücudu savunmasız kalmasın önemli olan gerçekten bogmacali olan
Yok aşkım aşıya öyle bir bakış açım. Yok aşı insanı koruyan bir şey gerekli dozları yapar çekilirsin ama hamilelikte 2 3 4 doz fazla geliyor gözüme Bi de ben 1 haftadır gebelik alerjisi yaşıyorum inanılmaz gözlerim şiş boğazım şiş sürekli sarı iltihap gibi şey çıkıyor gözlerimden Bi de üstüne tetanoz olmaya korkuyorum açıkcası dokunur diye

Düzelirler inşallah canım bizim sorunumuz gaz ilaçlara başladık bakim akşam gösteri başlıyor bakim nolacak akşam olsun görecez 🤭🤭
Şu iki gün öncesine kadar yaşadıklarım uyumuyo durmuyo diye hayıflanmalarım hiç bişeymiş boşunaymış vallahi keşke okadar olsa şimdide. İki gecedir zombi gibiyim inşallah düzelir biran önce

Meme ucu olmayıp silikon uçla emziren sonradan çıkaran var mı hangi yöntemi denediniz ucu yok diye silikon uçla emziriyorum bıraktırmak istiyorum ama hala ucu yok nasıl çıkarıcam bilmiyorum

Yok aşkım aşıya öyle bir bakış açım. Yok aşı insanı koruyan bir şey gerekli dozları yapar çekilirsin ama hamilelikte 2 3 4 doz fazla geliyor gözüme Bi de ben 1 haftadır gebelik alerjisi yaşıyorum inanılmaz gözlerim şiş boğazım şiş sürekli sarı iltihap gibi şey çıkıyor gözlerimden Bi de üstüne tetanoz olmaya korkuyorum açıkcası dokunur diye
Ooo geçmiş olsun canım 😘 haklısın gerçekten

Gazımı var acaba ondan hırslanıp istiyo olabilir mi
Gazı olsa uyuyabilir mi ki? Şuan uyuyor gaz sıkıştırmıyor mesela ama emzik düşünce tekrar veriyorum saldırıyor aç gibi. Bide normal kusuyor yani sindirilmiş sütü çıkarıyor. Foşur foşur kussa dicem ki mideyi mi üşüttü hasta mı oldu. Aklım almadı benim 🥺

Meme ucu olmayıp silikon uçla emziren sonradan çıkaran var mı hangi yöntemi denediniz ucu yok diye silikon uçla emziriyorum bıraktırmak istiyorum ama hala ucu yok nasıl çıkarıcam bilmiyorum
Ay bende kullanıyorum ucu bıraktırmak istiyorum ama uyku arasında çıkarınca normal emiyo uyanıksa asla almıyo memeyi hemen kendini geri atıp ağlıyo silikon ucu alana kadarda emmiyo😔 1-2 dk pompa yapınca çıkıyo ucu yada az silikon uçla emincede çıkıyo bide eczanede uç çıkarıcı bi aparat varmış sanırım ben almadım ama almayı düşünüyorum pompayla uğraşmamak için

Back
X