Yok canım ya muayeneden kaynaklı çok ağrım var bi de kanamam devam ediyo ama kasılma olmadı hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım ya muayeneden kaynaklı çok ağrım var bi de kanamam devam ediyo ama kasılma olmadı hiç
Hayırlısıyla doğurmuş olsun bugün biriyle konuştum , 4.çocuğu 10 gün gününü geçmiş , 5.tam 40 ında doğmuş ben haftaya pazar doğururum diye umut ediyorum , dua ediyorum ki geçmesin artık gününüAyy valla ya bakalım biz ne zaman katılacaz o muhabbetlere
bende merak ettim daha girmedi belkide pazar diye yada hastanede
Aynı anda yazmışız , hâlâ gitirmeyince doğurdun sandım ya biraz merdiven in çık , ikili ikili . Hadi doğuralım bu haftaYok canım ya muayeneden kaynaklı çok ağrım var bi de kanamam devam ediyo ama kasılma olmadı hiç
Benim cahillik seviyesi peki, 3 ün biri ne ki diyorum yeni bir takı türü mü ben mi bilmiyorum diye Google ya yazdım, görsellerde nah işareti gördüm kız hani sana tamtur alıyordu herifin kabul etme 3 ün birini tamturdan aşağı yaklaştırma etrafınaKızlaaar anneler günümüz kutlu olsun kimlere ne hediyeler geldi bakalım ben üçün birini aldım
19. Günümüz canım bugün , ilk günler daha çok kaka yapıyordu ya veya dünden beri gazı olduğu için yapamıyor bana öyle geliyorKac gunluk oldu. 3. Haftada anlattigin gibi oluyor.kaka degisiyor.ikinma ve gaz sancilari basliyor hatta gunluk kaka miktari falanda degisiyor.
Ağrı nasıl ağrı adet olck gibi mi?Yok canım ya muayeneden kaynaklı çok ağrım var bi de kanamam devam ediyo ama kasılma olmadı hiç
Kreşe başlıcaklar biz doğurana kadar kim yazmıştı öyle vallaHayırlısıyla doğurmuş olsun bugün biriyle konuştum , 4.çocuğu 10 gün gününü geçmiş , 5.tam 40 ında doğmuş ben haftaya pazar doğururum diye umut ediyorum , dua ediyorum ki geçmesin artık gününü
Baksana doğuran kızların 40 ı çıkacak
Pış pış kayıkçı kayıkçının küreği akşama fincan böreğiBiz de beşiğin sallama aparatını taktik artık o rahatlattı biraz uykuya dalamiyordu sallayip pis pis yapıyordum ben uyuyakalinca o uyanıyor. Sabah eşime dedim en son pis pis açar mısın boğazım kurudu artık diye. Açmış ben de bebiş de uyumusuz. Kapattigim an uyandı diyor
Sen aynı ben olmuşsun bikaç güne geliirrrrYok canım ya muayeneden kaynaklı çok ağrım var bi de kanamam devam ediyo ama kasılma olmadı hiç
Aynı anda yazmışız , hâlâ gitirmeyince doğurdun sandım ya biraz merdiven in çık , ikili ikili . Hadi doğuralım bu hafta
Ayy beni merak etmenizi yerim ya gulumsebebek eşim sabah gitmiş anneme ve bana çiçek yaptırmış geldi uyandırdı bi posta ağladım sonra kalktım ben de bir ananın evladıyım diyerek kahvaltı hazırladım annemi çağırdım geri dışarı çıktık lohusa tacı aldım o bile tamam ama benim oğlan gelmiyor ağrı adet olacak gibi evetAğrı nasıl ağrı adet olck gibi mi?
Sen de mi böyleydinnnSen aynı ben olmuşsun bikaç güne geliirrrr
Bagirsaklarin gelistigi doneme giriyor.4. Haftadayim ben.benim bebisten inanilmaz gaz sesleri geliyor.cok huysuz bu hafta19. Günümüz canım bugün , ilk günler daha çok kaka yapıyordu ya veya dünden beri gazı olduğu için yapamıyor bana öyle geliyor
Allah kimsenin basina vermesin...her gun 'bugun daha az aci belki' diyerek kalkiyorum bir umut..hep daha kotulesmis halde gün kapatiyorum.kizima da kiyamiyorum.acisini en rahat memede atlatiyor.onun cani aciyacagina benimki acisin diye avunuyorum.Allah allah üzüldüm ya çok aciyordur geçmiş olsun
Evet canımm normal doğumu bekledim ama işte hiç sancım yoktu . Açılmam 1cm idi. Ama ağrılarım vardı. Yavaş yavaş geliyoorSen de mi böyleydinnn
Biraz fazla yavaş gelmiyorlar mıEvet canımm normal doğumu bekledim ama işte hiç sancım yoktu . Açılmam 1cm idi. Ama ağrılarım vardı. Yavaş yavaş geliyoor
Kiz doğurma bosver bende dogurcam dogurcam derken şuan kafamı kaldiramiyorum yorgunluktan bitik haldeyimNasıl doğururum enter
yürüyüşe çıkıyorum ben şimdikNasıl doğururum enter
Senden bunları duymakKiz doğurma bosver bende dogurcam dogurcam derken şuan kafamı kaldiramiyorum yorgunluktan bitik haldeyim
İçimde mi kalsın bacımKiz doğurma bosver bende dogurcam dogurcam derken şuan kafamı kaldiramiyorum yorgunluktan bitik haldeyim