- 5 Mayıs 2023
- 8.601
- 10.129
O yanma hissi bazen ortaya çıkıyor.. Ben ne verdiler parol mu vs bakmadım.. maşallah en önemlisi yürümekGecmiyor mu o yanma ne kadar sürüyor. Bebegim yanima cikti aksam ustu sanki daha iyi oldum o gelince. Parolden sonraki 3 saatte 4-5 yürüyorum. Sonra etkisi geciyor yatakta dinleniyorum mecbur. Ama en azindan yurumeye basladim diye avutuyorum kendimi. Simdi 2 de parol takilacak iste 10 ar dakika 3-4 kere yürürüm. Sonra uyumaya calisacagim bebisi emzirip 3 gundur 3 saat uyumamisimdir
Bebemi emzirince babasına veriyorum gazini alıyor ya da uyuyunca telefonu elime alıyorumDoguran anneler aktif hep neden acaba
Hahahah arkaya doğru armut gibi mi bizimki öyleKafası düz değil ki iki yandan basık gibi o yüzden az düz yatsa da güzel yuvarlak olsa diyorum
Sağlıkla kavuşun inşallah canımKızlaaaar yarın sabah doğuma gidiyorummm bana dua edinnn
BenimkiBebemi emzirince babasına veriyorum gazini alıyor ya da uyuyunca telefonu elime alıyorum
Gün geçtikçe daha iyiye gidersin inşallah canımKizlar üçüncü günüm bugün çok kötü az az yürüyorum . Desteksiz asla kalkamiyorum sürünerek kalkiyorum yataktan . Ne zaman geçecek bu durumAllahim çok zor
Aynen aynen düz kafa için varda füze (armut) kafa için niye bi bilgi yok kiHahahah arkaya doğru armut gibi mi bizimki öyle
Cnm hastanede vardi ama bende işe yaramadi . Eve geçtim . Uzandiktan sonra kalkamiyorum biri olmadan asla . Sezeryan gerçekten zor . En az iki küvetli kişi iş bitiren yaninda olmasi gerekiyor. Bebek kuvezde . Yoğum bakimda halen dokunamadim . Solunum sıkıntısı var diye . Çok kötü oluyorum akliam geldikçe . Şimdi kendim toparlanayim ona yetebiliyeyim diye cabaliyorum . Sütüm gelmedi . Sütle uğraşiyorum. Uğraşabildiğüm kadar . Çok misafir vardi . Hastanede hiç oda boş kalmadi o yüzden sapmayla üç kez tek uğraşabildim . Şimdi eve geçtim sicak komplex yapiyorum zeytinyağiyla yağliyprum . Göğüs pompasi aldiracam ama ne alacağimi bilmiyorum . Araşitrmadayim öneriniz var miGün geçtikçe daha iyiye gidersin inşallah canımhastanede pompa yok mu onlar daha güzel ev tipi pompalara göre. Bebeğin nasıl oldu görebiliyor musun?
Bi kadınlar kulübünden bi kahve keyfimden vazgeçemedim hala oda şimdilik annem var ya yanımda yardımcı. Gidince göreceğiz kahve keyfiniDoguran anneler aktif hep neden acaba
Valla benimde oyle.gene sadece 1 saat uyuyabildigim bir günBenimki
Hep uyanık ya ondan ayaktayım seninkide mi öyle acaba dedimhenüz dogurmayan anneler tadını çıkarın bol bol uyuyun elinize geçmeyebilir
Gaz sorunu var bizimkinde şu ara aslında o olmasa çocuğum ne güzel uyuyacak da sürekli bir ıkınma acı hali var. Aglamadigi sürece almıyorum o ikiniyor bir süreBenimki
Hep uyanık ya ondan ayaktayım seninkide mi öyle acaba dedimhenüz dogurmayan anneler tadını çıkarın bol bol uyuyun elinize geçmeyebilir
Cok sukur sanki bugun daha iyiyim.O yanma hissi bazen ortaya çıkıyor.. Ben ne verdiler parol mu vs bakmadım.. maşallah en önemlisi yürümek
Hahaha boşver çok tatlis geliyor banaAynen aynen düz kafa için varda füze (armut) kafa için niye bi bilgi yok ki
Aynı şeyi düşünüyorum ya özellikle 3. Haftadan sonra gaz atağı oluyor çocuk aci çekiyor resmenKızlar şu gaz problemi olmasa her şey ne güzel dimişu gaz problemi ne zaman biter kaç aylık olunca veya kaç yaşına gelince her gün çekeceğim sıkıntının ne kadar daha süreceğini merak ediyorum
Hiç acımıyor canım merak etme hissetmiyorsun aşağısını ben epidural yaptırdım amaSuyu patlattıkları zaman çok acıyo mu canın ben çok korkuyorum o durumdan 39 oldum bugün gelesi yok gibi de
Sağlıcakla al inşallah kucağınaKızlaaaar yarın sabah doğuma gidiyorummm bana dua edinnn
Eee nasıl yatırcaz o zaman ben sormayı unuttum yaa :/Aaay ben dr'a sordummdüz yatirmayin aspire olur. Kafası düzde düz kafa yastığı öneriyoruz dedi. Sizin bebeğinizin kafası gayet normal dedi
Geçmiş olsun canımCnm hastanede vardi ama bende işe yaramadi . Eve geçtim . Uzandiktan sonra kalkamiyorum biri olmadan asla . Sezeryan gerçekten zor . En az iki küvetli kişi iş bitiren yaninda olmasi gerekiyor. Bebek kuvezde . Yoğum bakimda halen dokunamadim . Solunum sıkıntısı var diye . Çok kötü oluyorum akliam geldikçe . Şimdi kendim toparlanayim ona yetebiliyeyim diye cabaliyorum . Sütüm gelmedi . Sütle uğraşiyorum. Uğraşabildiğüm kadar . Çok misafir vardi . Hastanede hiç oda boş kalmadi o yüzden sapmayla üç kez tek uğraşabildim . Şimdi eve geçtim sicak komplex yapiyorum zeytinyağiyla yağliyprum . Göğüs pompasi aldiracam ama ne alacağimi bilmiyorum . Araşitrmadayim öneriniz var mi