inşallah çok güzel geçmiştir :)Kızlaaaar yarın sabah doğuma gidiyorummm bana dua edinnn
Okadar şişmiyor gün içinde arası çok geçmediği için ama gece gerçekten çok şişiyor. Sağıyorum bide ben günde bikere kızıma veriyorum. Ona vermesem buzluğa atardımCanım diğer memen şişmiyor mu o zamaan
Ayy siz böyle yazdıkça çok mutlu oluyorumKızlar doktor kontrolümüzde içeri girene kadar bebiş kaka yapmış farketmedim. Doktor bezi açtı mama mı verdin dedi yoo dedim sütün koyu ozaman bu iyi bişey dedi bebeğin kakası bi tık katı duruyordu.Begonya2 nın tarifinden sonra iyice katı durduyor demekki gerçekten sütü kaliteli yapıyor koyulaştırıyor rengi filan da baya güzel oldu zaten sütün
+1Günaydın dün gece de doğurmadımmmm
Canım 1. Sayfaya yazdı oradan bakabilirsinmerhaba, tarif nerde acaba bizde bilgilensek doğumdan önce
Geçmiş olsun , hızlıca toparlanırsın inşallah . Belki uzun sürmez . Ben bundan önceki doğumumda corona olmuştum ve bebek eve geldiğinde herkes pozitifti . Bebeğe hiçbirşey olmamıştı . Sende korkma inşallah birşey olmadan atlatırsın doğum süreciniDokuz ay hasta olmayıp hamileliğin sonunda hasta olmamne yapacam ben ya bebeğe geçerse bir hafta daha doğurmamam lazım
Evet ya hamileyken de ağrıdan heyecandan uyuyamıyor insanZaten uykusuz geçiyor geceler olsun
Bebeklerinizi bagirarak seven oluyor mu oluyorsa ne yapiyorsunuz kızlar benim bebegim rahatsız olduğu için dert edindim...
Daha çok yenisin canım inşallah hemen toparlarsın36 saat oldu
Direk flaş ona gitmiyorsa bence bir şey olmazCanım benim yanımda direkt bebek var. Lambayı koyacak yerim yok. Telefonun flasini da uzak bir yere koyuyordum tavana yansıtıyorum. O da mı zararli acaba? Tuz lambasini ileriki dönemde odasına alayım o zaman az ışık hem de yararlı bir şey. Teşekkür ederim canım
Evet canım dr'a da sormuştum. O da usudugunden değil demişti. Burnunu temizlemek için demişti. Teşekkür ederim
Dr'un yanına girerken emziği çıkartıp saklamistik laf edecek diyeaynen bizimki de sadece uykuya dalarken istiyor sonra atıyor. Zaten açsa kabul etmiyor hic
Emzirme olayını biz 3 kişi yaptık canımsüt az geldiği için annemle eşim kenarlardan bastiriyorlardi ben bebeği tutuyordum. Emzirme tecrübem de olmadığı için süreç boyle geçti. Silikon uç kullandığım için hemşireyi çağırmıştık o yardımcı oldu. Eve geldiğimde de baş boyun agrimdan 4-5 gün annemler yardımcı oldu sabah 7den öğlene kadar bas ağrım oluyordu. O sırada annemler yardimci oluyordu. Bebeğin altını biz değiştiriyoruz. Emzirme esnasında dikiş ağrısı hatırlamıyorum canım brn sadece annemler yastığı yerleştirirken karnıma bastirirsa acıyordu
Günde kaç kase tüketiyorsun canım? KızKızlar doktor kontrolümüzde içeri girene kadar bebiş kaka yapmış farketmedim. Doktor bezi açtı mama mı verdin dedi yoo dedim sütün koyu ozaman bu iyi bişey dedi bebeğin kakası bi tık katı duruyordu.Begonya2 nın tarifinden sonra iyice katı durduyor demekki gerçekten sütü kaliteli yapıyor koyulaştırıyor rengi filan da baya güzel oldu zaten sütün
Çok ilginç doktorun söylediği, ben öyle yapsam hergün kızarır göğsüm. Biraz emzirmeyi geciktirsem akşamında mastit başlıyordu zaten, bir memeyi iki kere versem mafolurum heraldeCanım şu ilk süt son süt muhabbeti varya ben onu bebek memeyi boşaltamıyor ki son sütü de içebilsin filan diyodum. Doktor üstüne basa basa aynı memeyi iki kez ver dedi döndü dolaştı aynı şeyi söyledi. Mesela sağ memeyi emziriyosun uyuyakaldı filan işte yarım saat bi saat sonra tekrar arandı yada alt değiştirdin uyandı filan yine sağ memeyi ver. Yani bi memeyi iki kez ver sonra sola geç onu da iki kez ver dedi. Ben öyle yapıyorum emzirirken uyuyakalınca gaz çıkarıp alt değiştiriyorum filan uyanıyor tekrar aynı memeyi veriyorum yada 1 saat geçiyor aranıyor yine aynı memeyi verip sonraki emzirmede diğer memeye geçiyorum
Aynen canım bende sevdım guzel oluyor herseyı saklıyorum zaten bebek küçük zatenAy iyi yapmışsın nazara gelmesin sorana yetiyor gibi anca çoğalacak filan de ses etmebide tadıda güzel benim damak tadıma uygun sevdim içmeyi
Anladım canım teşekkür ederimAşağısını hissetmiyorsun ama sancıyı hissediyorsun hissetmezsen ıkınamazsın zaten
İnşallah insan çok tedirgin oluyor İnşalalh bu hafta gelmez bebeğim mahvolurum hasta olursaGeçmiş olsun , hızlıca toparlanırsın inşallah . Belki uzun sürmez . Ben bundan önceki doğumumda corona olmuştum ve bebek eve geldiğinde herkes pozitifti . Bebeğe hiçbirşey olmamıştı . Sende korkma inşallah birşey olmadan atlatırsın doğum sürecini
teşekkür ederim :)CanımBegonya2 vermişti
Bnde instada bi kadından kaydetmiştim sus çaktırma
Allah razı olsun canım annemde çok dua etti birde şu tahin yağı mevzusuda çok iyi gögüslerim hiç yara olmadı çok şükür krem falan da almadım malum erken doğum oluncaBnde instada bi kadından kaydetmiştim sus çaktırma
Elhamdulillah canım çok sevindimAllah razı olsun canım annemde çok dua etti birde şu tahin yağı mevzusuda çok iyi gögüslerim hiç yara olmadı çok şükür krem falan da almadım malum erken doğum olunca
Begonya sabah öğle akşam dedi canım. Blenderdan geçirdim 3 bardak içiyorum kafama dikip kaşıkla uğraşasım yok