- 25 Eylül 2022
- 9.226
- 13.366
- 36
Gerçekler acı veriyor her zamanSusuuunn suusuuunnn duymak istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekler acı veriyor her zamanSusuuunn suusuuunnn duymak istemiyorum
Kolaylıkla geçer inşallah canım saglıkla kucagına almak nasip olsun bebişiniKızlaaaar yarın sabah doğuma gidiyorummm bana dua edinnn
Ben en son dogurcam de ters teper belki ben çok inanmıştım 40-41de dogurcagimaBak ya kimdi o biri daha begonyayla ben sona kalacaz diyodu salın ben bende önce doğuran olmak istiyorum
Doguran anneler aktif hep neden acabaBen en son dogurcam de ters teper belki ben çok inanmıştım 40-41de dogurcagima
Sıfır süte göğüs pompası oluyor muymuş gogsunu somurup kanatmaz miKizlar göğüs pompasi olarak ne kulaniyorsunyz ? Acil ? Sıfır süt
Hadi bize süpriz yapın bebişler sizden güzel ataklar bekliyoruzAyy inşaAllah bakalım şaşırtıp daha erken de gelebilir Allahtan ümit kesilmez belki seninde gelir erken
Valla hastanede yaptirdilar kanadi . Ne yapcağimi şaşirdimSıfır süte göğüs pompası oluyor muymuş gogsunu somurup kanatmaz mi
Allah allahh.. lohusa şerbeti incir vs bunları ye göğüs ucunu elinle sık ve avuclaValla hastanede yaptirdilar kanadi . Ne yapcağimi şaşirdim
Canım bestlak damla kullan. İlk sayfaya bi komposto tarifi yazmıştım Begonya2 nin. Deneyen herkes çok memnun kaldı topikte. Süt anca inecektir geleceğine inan. Bende baby me elektrikli tek başlı göğüs pompası var gayet iş görüyorValla hastanede yaptirdilar kanadi . Ne yapcağimi şaşirdim
Kafası düz değil ki iki yandan basık gibi o yüzden az düz yatsa da güzel yuvarlak olsa diyorumAaay ben dr'a sordumm düz yatirmayin aspire olur. Kafası düzde düz kafa yastığı öneriyoruz dedi. Sizin bebeğinizin kafası gayet normal dedi
Bana doğurdun gibi geliyo niye öyle kiUyutmuyor sancılaarr
Hepiniz doğurdunuz bi beni bıraktınız ondandırBana doğurdun gibi geliyo niye öyle ki
Vay anasını bileydim doğuma kolundan tutup seni de gotururdumHepiniz doğurdunuz bi beni bıraktınız ondandır
Keşke canım isteyince doğurabilsek bunun en güzel örneği sendinVay anasını bileydim doğuma kolundan tutup seni de gotururdum
36 saat olduİnşallah hayırlı zamanda sen de oğlunu al canım uykusuz geceler başlıyor begonya vallaha
Bugün kaçıncı günün canım
Canım o bebeği sana veren kişiye bağlı, benim kv bebeği elime verdiğinde bebek doyana kadar izledi, diğer verenler hiç bakmadı bebeği verip çekildi, dikişlerin için de hastanede yastıklar vardı onları kullandık kolumun altına koydular yatağımı da her emzirdiğimde hafif yatık pozisyonda koydular. Bebeğin altını annem açtı canım hemşire hiç ellemedi
Yarasın kızına
Gecmiyor mu o yanma ne kadar sürüyor. Bebegim yanima cikti aksam ustu sanki daha iyi oldum o gelince. Parolden sonraki 3 saatte 4-5 yürüyorum. Sonra etkisi geciyor yatakta dinleniyorum mecbur. Ama en azindan yurumeye basladim diye avutuyorum kendimi. Simdi 2 de parol takilacak iste 10 ar dakika 3-4 kere yürürüm. Sonra uyumaya calisacagim bebisi emzirip 3 gundur 3 saat uyumamisimdirBen işte o acının üstüne gittim.. o yanma solumda var benim normalmiş
Neyin varDokuz ay hasta olmayıp hamileliğin sonunda hasta olmam ne yapacam ben ya bebeğe geçerse bir hafta daha doğurmamam lazım