- 9 Mayıs 2022
- 3.910
- 3.522
- 63
Bence direk yüzüne söyleyin. Uygun bir dille bu tarz konuşmalar beni geriyor gerek yok sürekli konuşulması diye. Eşinizi bile müdahale ettirmeyin hem içinizde kalmasın hem belki oda bi kendine gelir.Eşimin abisine yengesine falan diyor yakınlar yani nazarlik bir durum da yok. Eşime söylesem bir dert söylemesem bir dert gerçekten önümüzdeki 2-3 hafta böyle geçerse sinir kat sayım epeyi artacak gibi
Bana 12 den sonra hicbirsey yeme,içme dedi..ama susuzuluga dayanabilir miyiz bilmiyorum...Rabbim güzel bir doğum nasip etsin sana ...sağ salim kucağına al bebisini inşallahKizlar yarin sezeryanim var 12 den sonra su içtiniz mi ? Duanizi bekliyorum
Inanamiyorum demek ki sporun faydasını bende bu kısımda gördüm..Vallahi senin ne çektiğini tahmin edebiliyorum ben gözümün önünde canlı örnek olunca. Sen gene dirayetlisin maşallah. bizimki 20 gün yatmış kalkamamıştı. Ama güzel bi hikayen olsun isterdim üzüldüm yani böyle olmasına zor çünkü biliyorum
Ne güzel işte küçük bebeğin var kocaman olup askere gönderme düşünceleri mi olacaktiDimi yani sütüm geliyor bebek emiyor Dr kilo alımı iyi diyor, mama vermemisim sütle goturebiliyoruz ama laf edilecek bir şey bulunuyor. Bir de sürekli bebeğimin çok küçük olduğundan bahsediliyor o da sinirimi bozmaya başladı fotoğrafta güzelmiş kilosu ama kucucukmus. Küçük bebekler çabuk toparlanir ama kilo alırlar diyor. Sonra telefonda konuşurken hiç fotoğraftaki gibi değil çok küçük diyor. Eşim kıyafetleri artık olmaya başladı kilo aldı diyor. Yıkana yıkana kıyafet de çekmiş olabilir tabii diyor. Gerilmeye başlıyorum ben de
Canım uyumuyor mu yoksa sen annelık heyecanıyla mı uyumuyorsunBu kız kaşınıyoruykular haram.oldu modundayim 2 gram uyuyordum o da yok oldu ahahaha
Ayyy aynı muhabbetler hep benım kızım tam 1 ay erken doğdugu halde aynı muahbetler var kendı oz babannem bana sen kılo almıssın kız hıc almamıs dedı bende dedım ben zaten kıloluydum kızımda erken dogdu dıye o kadar sınırlendım kı hoss amelıyathanedekı gereksız bı kadın vardı oda doktor gıdınce aynı tepkıyı verdı anca sen kılo almıssın kıza aldırmamıssın dıyeDimi yani sütüm geliyor bebek emiyor Dr kilo alımı iyi diyor, mama vermemisim sütle goturebiliyoruz ama laf edilecek bir şey bulunuyor. Bir de sürekli bebeğimin çok küçük olduğundan bahsediliyor o da sinirimi bozmaya başladı fotoğrafta güzelmiş kilosu ama kucucukmus. Küçük bebekler çabuk toparlanir ama kilo alırlar diyor. Sonra telefonda konuşurken hiç fotoğraftaki gibi değil çok küçük diyor. Eşim kıyafetleri artık olmaya başladı kilo aldı diyor. Yıkana yıkana kıyafet de çekmiş olabilir tabii diyor. Gerilmeye başlıyorum ben de
Yaa az kalmış senindeBenim de son 10 gün zaman geçmiyor sancı kasılmalar devam
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün
Bekliyorum canım bakalım yarın randevum var ne dicek meraktayım39 olmuşsun eli kulağındadır
Allahım neden insanlar bu kadar akılsızca konuşur hiç anlamıyorum . Küçük olsa ne olurmuş bebek ? Bende sağlıklı ve küçük olsun istiyorum hep , nasılsa büyüyor hemenDimi yani sütüm geliyor bebek emiyor Dr kilo alımı iyi diyor, mama vermemisim sütle goturebiliyoruz ama laf edilecek bir şey bulunuyor. Bir de sürekli bebeğimin çok küçük olduğundan bahsediliyor o da sinirimi bozmaya başladı fotoğrafta güzelmiş kilosu ama kucucukmus. Küçük bebekler çabuk toparlanir ama kilo alırlar diyor. Sonra telefonda konuşurken hiç fotoğraftaki gibi değil çok küçük diyor. Eşim kıyafetleri artık olmaya başladı kilo aldı diyor. Yıkana yıkana kıyafet de çekmiş olabilir tabii diyor. Gerilmeye başlıyorum ben de
Zaten senin yazdıklarını görünce kendimi görüyorum aynıyız resmenBenimde hiç yok yarın 39 niyeti de yok sanki
Doğuramıyoz begonya doğuramıyozzz
Sinirlerimizi bozmak için nts ye girinci hiç sancı olmuyorÇıktım canım tık yok0 sancı
Bebekle uyuyamiyorsun mutlaka 2 saate bir kalkiyon uykun açılıyor hemen emzir yat olmuyo bebeği uyandirmaya calisiyosun sonra bebeğin gazı cikartmakla ugrasiyon vs yoruyoCanım uyumuyor mu yoksa sen annelık heyecanıyla mı uyumuyorsun
Ay evet ya gece kasıldığı gibi hiç kasılma vs de olmadı nst deSinirlerimizi bozmak için nts ye girinci hiç sancı olmuyorbenim yine 60 lardaydı ama doktor düzenli olmadıkça önemsemiyoruz diyor
Aynı gün doğururuz belkiZaten senin yazdıklarını görünce kendimi görüyorum aynıyız resmen
Alakasi bile yok.ben saglik ocagina gittim.hemsireler nasil emziriyorsun bi bakayim dedi.gosterdim.dirsege dogru dedi.sadece poposunu da elinle kavra diye ek uyari yapti. En basic emzirme bu sekilde zatenHeh ben de tam öyle elimle kavriyorum kafasını sonra da koluma yatırıyorum ama buna da yorum yapıldıbende de soru işareti oluştu yanlış mı yapıyorum diye. Başta yastık koyuyordum şimdi o an yastık yoksa elimle destekliyorum sıkıntı olsa annem de söylerdi benimleydi kaç gündür. Şimdi kafası acır yorumu yapılınca acaba mi dedim
Yaa ne güzel olurAynı gün doğururuz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?