Ben onları dinliyormuş gibi yapıp yine onlar görmeden kendi bildiğimi yaptım tabi onların anlamadığı şeylerdeAay benim ilk çocuk olunca hep cahil muamelesi görüyorumkafasını ben de çok beğeniyorum ya ne var çocuğumun kafasında diyorum kendi kendime ama yanlış bir şey de yapmak istemem yağ surcem mesela doğal içerikli yağ almışım içindekiler full yağ zaten. Zeytinyaği sursene diyorlar. Şampuani için beyaz sabun en güzeli diyorlar. Sizin zamanınızda olmayabilir de bizim zamanımızda var artık yani doğal şeyler. Sanki ben çocuğumun kötülüğünü isterim.
Bir de tecrübeli anneler bebeğinizi kolunuza yatırıp emzirmiyor musunuz C Chen31 @gulumsebebekBegonya2 ve aklime gelmeyen diğer tecrübeli anneler. Ben koluma yatıyorum bazen de elimle kafasını destekleyerek emziriyorum bu sefer de çocuğun kafası acır mı yastık mi koysan muhabbeti yapıldı. Ee dedim sokakta yastığı nereden bulcam. Yok şimdi 40'i çıkana kadar en azından denildi. Ben de psikolojik rahatsız hissetmeye başladım çocuğuma kolum sert mi geliyor kafası mi aciyor diye
Ben emzirme yastığı kullanmıştım canım çünkü bebek aşağıda kalıyordu kolumda da bir süre sonra sırtımı ağrıtıyordu. Ama sen rahatsan sorun yok bence kolun da taş değil ya neden acıtsın. Büyükler illa her şeye bi laf söylüyorlarAay benim ilk çocuk olunca hep cahil muamelesi görüyorumkafasını ben de çok beğeniyorum ya ne var çocuğumun kafasında diyorum kendi kendime ama yanlış bir şey de yapmak istemem yağ surcem mesela doğal içerikli yağ almışım içindekiler full yağ zaten. Zeytinyaği sursene diyorlar. Şampuani için beyaz sabun en güzeli diyorlar. Sizin zamanınızda olmayabilir de bizim zamanımızda var artık yani doğal şeyler. Sanki ben çocuğumun kötülüğünü isterim.
Bir de tecrübeli anneler bebeğinizi kolunuza yatırıp emzirmiyor musunuz C Chen31 @gulumsebebekBegonya2 ve aklime gelmeyen diğer tecrübeli anneler. Ben koluma yatıyorum bazen de elimle kafasını destekleyerek emziriyorum bu sefer de çocuğun kafası acır mı yastık mi koysan muhabbeti yapıldı. Ee dedim sokakta yastığı nereden bulcam. Yok şimdi 40'i çıkana kadar en azından denildi. Ben de psikolojik rahatsız hissetmeye başladım çocuğuma kolum sert mi geliyor kafası mi aciyor diye
Tuzlama ile ilgili haberleri okuyabilirsin . Çok zor bazen mecbur tutuyorlar , birşey söylesen küsüyorlar . Birde biz yaptık birşey olmadı sözü varBana da anneler biz çocuğun kafasını bezle bağlardık diyorlar (bana saçma geldi açıkçası) ,işte göbek bağı düşünce tuzlamamız lazım diyor annem ve çok çok ısrarcıGaliba bu nedenden dolayı tartışabiliriz bile yani doğmadan bu kadar ısrarcıysa tuz baharat bal karıştırıp sürcekmiş ben de diyorum ki ya ben her şeyini doğal aldım bu çocuğun kreminden çamaşır deterjanına kadar.. ne tuzlaması ne baharatı diyorum Ayrıca araştırdım bebek su kaybediyor ve doktorlar zararlı diyor diyorum bi şey olmaz biz hep yaptık diyor Doğumdan sonra büyüklerle uğraşmak zor olacak gibi..
Çok sevindim canım kavuşmuş olmanıza.Gözetimde olmanız daha iyi için daha rahat eder ,inşallah sağlıkla evinize çıktığınız günleri de görürsünGünaydın kızlar biz dün öğleden sonra oğlumla kavuştuk, artık yanımda ama hastanede devam ediyoruz. 5 gün toplamda gözetim altındayız pediatri böyle istedi. Anne sütü ve mama olarak devam ediyoruz.
Bende bazen direk elime bebisin kafasini alip oyle veriyorum memeyi.ki bence cok daha iyi kavrayip daha rahat emiyor bu sekilde.yani elimi yastik yapiyorum.ama cok oyle kalamiyorum sonrasinda koluma aliyorum.bende biliyorsunuz sinir sikismasi var elim tutmuyor.arada degistiriyorum.Aay benim ilk çocuk olunca hep cahil muamelesi görüyorumkafasını ben de çok beğeniyorum ya ne var çocuğumun kafasında diyorum kendi kendime ama yanlış bir şey de yapmak istemem yağ surcem mesela doğal içerikli yağ almışım içindekiler full yağ zaten. Zeytinyaği sursene diyorlar. Şampuani için beyaz sabun en güzeli diyorlar. Sizin zamanınızda olmayabilir de bizim zamanımızda var artık yani doğal şeyler. Sanki ben çocuğumun kötülüğünü isterim.
Sırtıma yastık bir de kolumun altına destek olsun diye yastık koyuyorum. En başta bebişin altina da koyuyorduk ama ikinci haftasında ayakta emzirince susuyordu öyle kolumda tutmaya alıştım şimdi kolumun altına destek olarak yastık koyuyorum bebek de koluma yatiyorSanmıyorum acıyacağını kuzum ama ben evdeyken başlarda hep yastık koyup emzirmiştim banada daha rahat oluyordu diğer türlü belim çok ağrıyodu. Senin ağrımıyor mu öyle?
Evet canım valla insanın canı sıkılıyor sonra ben mi hata yapıyorum diye düşünüyorum o yüzden size de sormak istedimYa çok haklısın canım evde herkes bi şey diyor insan da acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüyor olmuyor mu diye düşünüyor.Ben daha doğurmadan bundan korkmaya başladımSen annesisin onun.Senin içinden hangisi,neyi yapmak doğru geliyorsa onu yap gerekiyorsa kendin araştır ama kafanı çok kurcalama bence.
Reflü yatağına yatırıp emziriyordum bazen ilk zamanlar annem yastık koyuyordu bebeği yastığa yatiriyordum ama şimdi her zaman öyle yapmıyorum kendi kolumun altına destek koyuyorum bebeği de koluma yatıyorum. Kafasına bir şey olur mu diye düşünmemiştim hiç bu problem yaratır mıBen onları dinliyormuş gibi yapıp yine onlar görmeden kendi bildiğimi yaptım tabi onların anlamadığı şeylerdemesela yağ , sen zaten araştırıp almışsın neden karışıyorlar ?
Annelik duygusu diye birşey var , sen bebeğini tanıyıp ona göre davranmaya başlayacaksın zaten. Her bebeğin kendine özgü bir karakteri var . Emzirme konusunda bende yastık olduğunda yastık koyuyordum ama yoksa eğer koymuyordum. Kendim de bazen rahat edemezdim . İlla emzirme yastığı olmak zorunda değil , bebek yastığı yada kendi yastıklarınızdan ince bir tane alsan sende rahat edersin
Benimde hiç yok yarın 39 niyeti de yok sankiValla bende kendim için öyle hissediyorum ve hiçbir belirtim sancım yok
Ben de bazen reflu yatağını kucagima alıyorum. En başta yastığı reflü yatağı gibi yapıp bebeği oraya koyardım. Şimdi kolumun altına kırlent koyuyorum destek olsun diye bebeği de koluma yatırıyorum ama sanki yanlış bir şey yapiyormusum gibi laf söyleniyor ben de acaba sıkıntı olur mu dedimBen emzirme yastığı kullanmıştım canım çünkü bebek aşağıda kalıyordu kolumda da bir süre sonra sırtımı ağrıtıyordu. Ama sen rahatsan sorun yok bence kolun da taş değil ya neden acıtsın. Büyükler illa her şeye bi laf söylüyorlar
Heh ben de tam öyle elimle kavriyorum kafasını sonra da koluma yatırıyorum ama buna da yorum yapıldıBende bazen direk elime bebisin kafasini alip oyle veriyorum memeyi.ki bence cok daha iyi kavrayip daha rahat emiyor bu sekilde.yani elimi yastik yapiyorum.ama cok oyle kalamiyorum sonrasinda koluma aliyorum.bende biliyorsunuz sinir sikismasi var elim tutmuyor.arada degistiriyorum.
Ne kadar çok sancın çıkmışNst çekildim kontrol için bekliyorum36+5
Hayır hissetmiyorum. Normalde kasılma oluyordu nst çekilirken onu de hissetmedimNe kadar çok sancın çıkmışhissediyo muydun o sırada ?
Bekle canım biraz daha dursun zatenHayır hissetmiyorum. Normalde kasılma oluyordu nst çekilirken onu de hissetmedimbekleyelim dedi herşey normalmiş
Öyle yapıcazBekle canım biraz daha dursun zaten
Ay sanki eskiden emzirme yastığıyla mı tutuyorlardı onlar da her şeye bir yorum gerçekten çok yorucu zaten sen en ince ayrıntusına kadar düşünüyorsun her şeyi bir de birinin yetersiz hissettirmesi çok sinir bozucu Allah akıl sağlığımızı korusun şu dönemdeHeh ben de tam öyle elimle kavriyorum kafasını sonra da koluma yatırıyorum ama buna da yorum yapıldıbende de soru işareti oluştu yanlış mı yapıyorum diye. Başta yastık koyuyordum şimdi o an yastık yoksa elimle destekliyorum sıkıntı olsa annem de söylerdi benimleydi kaç gündür. Şimdi kafası acır yorumu yapılınca acaba mi dedim
Lohusaligimi yasamiyordum annem varken de şimdi anlıyorum sanırım lohusalik dönemini. Bana başkasından örnek veriliyor emzirme eğitimi aldı bilmem ne. Onda gördü yastik herhalde. Her şeye bir kulp bulunmasina sinir oluyorum ben işteAy sanki eskiden emzirme yastığıyla mı tutuyorlardı onlar da her şeye bir yorum gerçekten çok yorucu zaten sen en ince ayrıntusına kadar düşünüyorsun her şeyi bir de birinin yetersiz hissettirmesi çok sinir bozucu Allah akıl sağlığımızı korusun şu dönemde
Bebek rahatsız olsa belli eder canım zaten ağlar kıpırdanır emmek istemez falan.. ki bir aylık olacak neredeyse sen biz doğurmayanlardan daha tecrübelisin şu andaBen de bazen reflu yatağını kucagima alıyorum. En başta yastığı reflü yatağı gibi yapıp bebeği oraya koyardım. Şimdi kolumun altına kırlent koyuyorum destek olsun diye bebeği de koluma yatırıyorum ama sanki yanlış bir şey yapiyormusum gibi laf söyleniyor ben de acaba sıkıntı olur mu dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?