2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Benim de ilk hamilelikte hiç birşey yoktu bu çok fena yaptı beni ya zaman geçsede doğsa diyorum

İşte bu kandırıkçı sancılar uyutmuyor olmasa da bebek doğmadan uyuyalım bari dimi gece o kadar ağrım vardı ki , sabah şiddetlensede doğsa diye baktım , evi topladım , temizledim . Şuan sadece uykum var

Benim çok agrımadı canım hafif sızı vardı tam uyuşuklugum geçmeden kaldırdılar ayaklarımı oynatabiliyordum kalktım yürüdüm biraz geri oturdum zaten belki oglun gelene kadar yürümüş olursun canım

İlki kaçıncı haftada doğmuştu ? Aslında hiçbirşey kalmadı işte ama son zamanlar sabırlar tükeniyor artık 10 gün dediğin nedir ki dimi
35+1 de suyum gelmişti ilkinde sancısız ağrısız doğdu bakınca 10 gün bişey değil ama gün sayınca geçmiyor kiiiiğ

Gözün aydın canım saglıkla büyüt inşallah minnoşunu

Bizde 10 günlük olduk canım bugün saglık ocagı topuk kanı aldı d vitamini verdi 5 gün sonra başla dedi yani 15 günlükken başlıcaz 1 yaşına kadar dedi

Bizde de büyükler pekmez ile tuz yapıyorlar iki çocuguma yapmışlardı buna istemedim yapmadılar direk yıkadık canım istemiyorsan müsade etme çocuk senin sonuçta

Bebekle uyuyamiyorsun mutlaka 2 saate bir kalkiyon uykun açılıyor hemen emzir yat olmuyo bebeği uyandirmaya calisiyosun sonra bebeğin gazı cikartmakla ugrasiyon vs yoruyo
Hımm şimdi anladım canım evet o bızde de var 2 saatte bır uyanıyoruz 1 saat ıllakı vakıt gecırıyoruz bende sancılı bır bebek sandım bır on gun sonra alışıyorsun canım hatta alarm bıle kurmaya gerek kalmıyor

Canım benimkide 3200 dogdu 4. Gün götürdük 3050 gram olmuştu şişligi gitmiş doktor normal bundan sonra. Almaya başlar dedi bugün saglık ocagına götürdüm 3300 gram olmuş eski kilosuna geldi yani 10 günde oda benşm sütüm çok olmuyor aç bile kaldı hem mama veriyorum hem emziriyorum. Bu arada bugün bende ilk defa tartıldım tam 10 gün oldu 69 ile doguma girmiştim 60 kiloya düşmüşüm 9 kilo gitmiş sizde durumlar nasıl @cesursavaşcı sana göbüş resmi atacam fırsat buldugumda

Üşür muhabbeti de oldu annem sarıp sarmaliyodu şimdi de kv diyor ki hickirinca bizim orada üşür derler. Dr kızdı çok sardık diye dedim. Asıl sıcakta hasta olacak. Yani hem kucucuk diyor hem iyi maşallah küçük ama etini dolduruyor diyor olumsuzu söyleme madem yani

Bence direk yüzüne söyleyin. Uygun bir dille bu tarz konuşmalar beni geriyor gerek yok sürekli konuşulması diye. Eşinizi bile müdahale ettirmeyin hem içinizde kalmasın hem belki oda bi kendine gelir.
Eşime dayanamadım söyledim. O da kafamıza takılanları dr'a soralim dedi. Yap derse yaparız dedi. Kötü niyetli değil vs biseyler dedi. Senin de patlamani istemem kendin şöyle dedi içinde kalmasın dedi söylesem bir dert söylemesem bir dert

Bence de kendiniz söyleyin oda belki hatasını anlar ses etmez bir daha.

Dimi sanki benim çocuğum kilo almamis hiç. Eşim heyecanla büyüdü diye dile getiriyor söylenene bak. Hem küçük diyor sonra da iyi maşallah küçük ama etli derisi boş boş değil diyor. O zaman niye küçük minik diyosun

Aay herkes bitti bir de ameliyathanedeki kadın mı kaldı ya çok sinir bozucu. Bizimki olumsuz söylüyor üstüne olumlu söylüyor çabuk kilo alır diye o zaman küçük deme fotolarda daha iyiydi deme yani sonraki cümlenin anlamı kalmıyor

Ya bana bilmem bu emzirme eğitimi aldı diyor akşamında da şöyle mi emzirsen kafası acır diyor. Acısa emer mi çocuk. Beni yetersizmisin gibi gösteriyor eğitim almadım ya. Saçma sapan

Benim ikiside yumuşak süt var ama böyle yutma sesi yok 3 gün oldu sonra azaldı napacam bilmiyorum mamayı hiç sevmiyorum
Takviye edici şeyler yiyip içtin mi canım
Soğan gaz yapıyor ama süt de yapıyor. Dereotu da süt yapiyor. Kuru dut hoşafı, maltana bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…