Ayy benim kızlarımda olmuştu şükür iyileştiler. Senin oğluşun da çabucak iyileşir inşaAllah
İşler bitti herşey hazır şuan sadece doğması kaldı yarın kontrol var bakalım pek ümitli değilim ama yinede bi ümit belki nst sancı çıkar mı acaba diyorum
Sağol kuzum inşallah iyileşir ya tam gün sayarken hasta olunca üzüldüm ama salgın varmış yine diyorlar, bize bulaştırmasınlar inşallah.
Sen hazırsın baya hadi bakalım gelsin bir an önce oğluşun
Evet ortasına ama yan bir şekilde yatırılıyor bebek..yani 9 yıl önce popüler olan yatırma şekli öyleydi,şimdi nasıl yatırılır ben de bilmiyorum ama kafa yapısı ile ilgili çok endişelenme bı sekilde kafa doğal şeklini buluyor bence..
Amin inşallah bakalım nasıl başlayacak doğumlar benim kasılmalarda azaldı , bugün karnım biraz daha aşağıya düşmüş , göğüslerim karnımın üstünde duruyordu ama şimdi değmiyor
Sağol kuzum inşallah iyileşir ya tam gün sayarken hasta olunca üzüldüm ama salgın varmış yine diyorlar, bize bulaştırmasınlar inşallah.
Sen hazırsın baya hadi bakalım gelsin bir an önce oğluşun
Amin inşallah bakalım nasıl başlayacak doğumlar benim kasılmalarda azaldı , bugün karnım biraz daha aşağıya düşmüş , göğüslerim karnımın üstünde duruyordu ama şimdi değmiyor
Ben hastanede düz yatirmistim eve gelince de düz yatırdım kendisi kafasını çeviriyordu. 5. Gün topuk kanı için sağlık ocağına gittiğimizde ebe bir sağa bir sola yatırın dedi. Son gittimizde yine öyle uyardı hatta bir tarafa çok mu yatirdiniz falan dedi kafa yapısından dolayı. Dümdüz desteksiz duramazlar sanırım zaten. Kafasının yanlarına bir şey koymak gerek öyle yatabilmesi için. Eskiden annem koymuş dün kv de aynı şeyi söyleyince ben mi yanlış yapıyorum dedim
Anladığım kadarıyla daha yenidoğan dönemi olduğu için yan yatmasın kolu ağrımasın filan gibisinden söylüyorlar 1 aylık olunca bende yan yatırırım hep sırt üstü olmaz ki zaten sağa sola yatması lazım. Dümdüz durabilmesi için de ya bişeylerle desteklicen dediğin gibi yada düz kafa yastığı alcan ona da çok gerek varmı bilmiyorum tabi. Şu yenidoğan dönemi geçseydi bi tık daha rahat etcez gerçi senin bitmek üzere