Bende bebe muhabbetlerine katılmak istiyorum
Doğurmayanlar gelin sarılalımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bebe muhabbetlerine katılmak istiyorum
Ayy benim kızlarımda olmuştu şükür iyileştiler. Senin oğluşun da çabucak iyileşir inşaAllahDimi ya biz hala hamile muhabbetinde kaldık gerçi benim oğluş hasta oldu baya o iyileşene kadar abisini beklesin doğmasın minnoşum
Bebek anneden önce hazır olursa giydirip odaya götürüyor diye biliyorum hemşireGenel anestezi ve sezaryen sonrası bebek ayılınca ilk anneyemi gösteriliyor yoksa önceden ben ayılmadan hemen odayamı alınıyor bilen varmı kızlar
Bende gece doğurmak istemiyorum uykudan uyanıp , çocukları bırakacak kişiyi ayarlamadan zor olur isteğe bağlı olsa keşke , zamanını filan seçebilseydikDoğurmak istiyorum doğurmak istiyorum doğurmak istiyorum
Kimse yok mu canım yanında?Bende gece doğurmak istemiyorum uykudan uyanıp , çocukları bırakacak kişiyi ayarlamadan zor olur isteğe bağlı olsa keşke , zamanını filan seçebilseydik
Memeyi mi tutamıyor canım? Yoksa hiç ağzına almak mi istemiyor? Silikon uç denedin mi?kizlar lutfen bana bi akil verin bebem mememi emmiyor 2 gunluguz bu arada sutum var mecbur elektronik pompayla sagip kasikla veriyorum bu durum duzelir mi duzelirse nasil duzelir aklim almiyor daha cok yeni oldugu icin dikis agrilarim cok fazla diledigim gibi kucagima alamiyorum zamanla ben iyi olunca duzelecegini umuyorum ama bilemedim
Ah sarılalım bugün 7 tane hurma korunmasız ilişki adaçayı ananas hepsini denedim tüm tuşlara bastım tık yokBende bebe muhabbetlerine katılmak istiyorum
Merdiven yürüyüş çömel kalk?? Eksik kalmış tuşlarAh sarılalım bugün 7 tane hurma korunmasız ilişki adaçayı ananas hepsini denedim tüm tuşlara bastım tık yok
Kaynanamlar bir buçuk saat uzakta . Sancılar bazen gelip gidiyor . Net şimdi doğururum diyemiyorumKimse yok mu canım yanında?
Gerçi pat diye doğrulmuyor mutlaka ayarlarsın kalacak birini şimdi başlasa sancın
Benimde yarın kontrolüm var acaba sezaryan için gün mü alsam diye düşünüyorumAyy benim kızlarımda olmuştu şükür iyileştiler. Senin oğluşun da çabucak iyileşir inşaAllah
İşler bitti herşey hazır şuan sadece doğması kaldı yarın kontrol var bakalım pek ümitli değilim ama yinede bi ümit belki nst sancı çıkar mı acaba diyorum
Ayyy ne diyosunnn benimde var sancı ama çok seyrek. Kasılma oluyor daha çok.Kaynanamlar bir buçuk saat uzakta . Sancılar bazen gelip gidiyor . Net şimdi doğururum diyemiyorum
Bundan öncekinde düzensiz sancılar ile uyumuştum. Bir uyandım saat 3 ve sancılar 3 dk da bir geliyor öyle olsa yetişemem belki .
Niye kız herşey normalseBenimde yarın kontrolüm var acaba sezaryan için gün mü alsam diye düşünüyorum
Böyle de belirsizlik beklemek zor geliyor birde ikizler burcu olsun istemiyorumNiye kız herşey normalse
Kaç haftalıksınız tam canım? Bende ikizler olmasını istemiyorumBöyle de belirsizlik beklemek zor geliyor birde ikizler burcu olsun istemiyorum
36+4 bugünKaç haftalıksınız tam canım? Bende ikizler olmasını istemiyorum
Yaa senin meçhul ben 38+0 oluyorum yarın gününü doldurup geçmezse boğa. Ama 40 geçerse ikizler olacak36+4 bugün
Ayy evet sürekli bebeğin bi yerde toplanmasını hissediyorum ama doğacakmış gibi değil. Beklersem gününü doldurur gibi hissediyorumYaa senin meçhul ben 38+0 oluyorum yarın gününü doldurup geçmezse boğa. Ama 40 geçerse ikizler olacak
Onu sürekli yapıyorum zaten ama keyifleri baya yerinde belli kiMerdiven yürüyüş çömel kalk?? Eksik kalmış tuşlar