2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Kizlarr benim ağrım başladı saçma bi şekilde kasiklarim çok fena zor yürüyorum ve aşağı doğru bir şey çekiyor.. şu asagi doğru bir şey çekme hissi bana garip geliyo niye böyle 😑 daha 2 gün önce sancim yoktu gece hafif başladı gün boyunca ara ara devam etti şaka gibi ya Aralık falan da ölcemiyorum bi tuhaf
Doğum sancısı yürütmez demişlerdi yürüyemeyecek gibiyseniz doğum sancınız başlamış olabilir.
Diğer kasılıp gevşeme sancıları geçici ve yürünebiliyor. oluyormuş.

Doğum sancısı yürütmez demişlerdi yürüyemeyecek gibiyseniz doğum sancınız başlamış olabilir.
Diğer kasılıp gevşeme sancıları geçici ve yürünebiliyor. oluyormuş.
Zor yürüyorum onun sebebi de aşağı doğru cekiyo aciyo kasiklarim.. 2 gün önce sancim yoktu sabahtan beri ağrım arttı şaka gibi gerçekten normal doğum başladıysa şok olurum çünkü 3 mayısa da sezaryen almistim

Merhaba! 🌸🌸bende sizin haftalarda ayni sorunu yaşiyordum . O kasik ağrisi bende çok oluyordu . Çok dikkat et o haftalarda enfeksiyon olabiliyor . Şimdiki ağri çok farkli bebek bi yerde toplaniyor nefes alamiyorsun. Yarim saate bir uyaniyorsun ağrilardan
Göbek deliği çevresinde batma başladı bugün de iğne gibi. 🙄 Sağlıkla bir bitseydi şu 3 hafta da. Yoruldum valla

Yok yok yükselmez merak etme 12 çıktı benim sakın korkma gayet güzel çıkmış değeri öyle korkulacak bir değer değil bizim 12 çıkmasına rağmen 2 gün sonra çağırmadı korkulacak bir değer değil gayet normal sarılığı var evet ama bol bol emzir idrarla atar dedi sen bol bol emzir canım saat başı uyandır saat başı emsin geceleri 2 saatten fazla uyumasına izin verme canım 2 saatte bir emzir

Ay evet ben bu aldıklarımla hergün makine çalıştırmasam oğlan çıplak kalacakmış beni de korkuttular hemen büyüyor da şöyle de 😂🤣 her gün makine çalıştırmaktansa alsaydım daha iyiydi e bebek hemen karşıda ama hala dışarı çıkacak alışveriş yapacak kadar cesaretli değilim🤣

Yok canım gelmedi ama ben bol bol incir dut kurusu hurma yiyorum annem sürekli süt yapıcı şeyler veriyor begonyanın tarifini yapıyorum , yapmasam gelir mi süt bilmiyorum ama biz dışardan çok dürtüyoruz 😂🤣

Hiç deme kuzum ya biz de muzdarip olduk gerçekten keşke prematüre alsaydık biz de :KK43:

Her alt açmada erkek anaları sanırım bir facia yaşıyoruz 😂🤣

canım eksiğin varsa hallet doğumdan sonra çıkman pek mümkün olmaz bebeği evde bırakıp gitmeye vicdan el vermiyor ilk on gün , bebeği götürmeye de kıyamıyor insan ya yazık daha taze bebek günahtır . Bugün eşim sitede beş dakika yürü dedi bebeği bırakıp gidemedim aşağı bile olsa içim el vermiyor bebeğimi bırakıp gitmeye ❤️
Yükselmez inşallah canım bıgün sanki biraz azalmış gibi geldi gözüme uyandırıp emziriyorum yoksa uyucak hep ama gece uykusuzluktan uyuyakalmışım 3 saatte emzirdim

Çok saçma gelebilir ama kızlar ben çok kötü terliyorum havalar berbat sıcak şuan bile su içindeyim.. klimayı hangi modda nasıl çalıştırmam gerekiyor bebis geldiğinde biliyor musunuz? Yani ben böyle bebem dahil hasta oluruz golden-snitch golden-snitch @Mavi070707
Bebek sıcaklamaz büyük ihtimal canım bizde yanıyoruz adanada ama bebek altını degişirken bile hapşuruyor uzun kollu takımlarla yani bizde yanacaz mecbur biraz toparlanmaları lazım

Ayy dışarıdaydım canım şimdi gördüm ama ekran görüntüsü de almamışım zaten 🥺🥺 buldun mu sen aldın mı?
Yok canım almadım evde kalmış kağıdım burda da mesaj o kadar çok yazmışım ki bulamadkm😅🥲 neyse artik
Bebek sıcaklamaz büyük ihtimal canım bizde yanıyoruz adanada ama bebek altını degişirken bile hapşuruyor uzun kollu takımlarla yani bizde yanacaz mecbur biraz toparlanmaları lazım
Aaaa tüh sağol canim😘

Ya Dr da bize 22-24 derece olmalı oda diyor 26-27 derecede hapsiriyor bizimki de. Söyledim usumekle ilgili değildir dedi ama bizim çocuk resmen üşüyor belli ne zaman altını açsak hemen hapsiriyor. İki gündür iyi sadece ama oda 28-29 derece

Benim de bu ücuncu cocugum olucak,bundan sonra düşünmüyorum,Allah bağışlasın herkesin çocuğunu benimkiler yeter bana,bu karnimdakini de sağ salim dogurabilseydim Allah'ın izniyle ..ilk iki çocuğumda istedigimiz gibi çocuk sahibi olduk ama bu gebeliğim zor oldu üst üste 2 düşükten sonra 3 yıl korunmadigimiz halde olmadi ...Bende doğumdan sonra ne yapicam diye düşünüyorum tuplerimi bağlatmak istiyorum hazır sezeryan a girecekken ama günah olduğunu söylüyorlar ben yine de yapma taraftarıyım ama kararsızım da..Bi yandan da zaten yaşım artık 40,kolay kolay halime kalmam gerek yok baglatmaya diyorum ama ya kalırsam diye de ödüm kopuyor..ne yapacam bilemiyorum..
Gunah mi degil mi bilmiyorum ama benim hamilelikleeim cok zor geciyor ve dogurdukca genclesirsin derler ama benden hep bir sey goturuyorlar 34 yasindayim ama 50 yasinda hissediyorum kendimi. Saglikli bireyler dogursun artik valla bize de yazik. Rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin canim
Benim de bu ücuncu cocugum olucak,bundan sonra düşünmüyorum,Allah bağışlasın herkesin çocuğunu benimkiler yeter bana,bu karnimdakini de sağ salim dogurabilseydim Allah'ın izniyle ..ilk iki çocuğumda istedigimiz gibi çocuk sahibi olduk ama bu gebeliğim zor oldu üst üste 2 düşükten sonra 3 yıl korunmadigimiz halde olmadi ...Bende doğumdan sonra ne yapicam diye düşünüyorum tuplerimi bağlatmak istiyorum hazır sezeryan a girecekken ama günah olduğunu söylüyorlar ben yine de yapma taraftarıyım ama kararsızım da..Bi yandan da zaten yaşım artık 40,kolay kolay halime kalmam gerek yok baglatmaya diyorum ama ya kalırsam diye de ödüm kopuyor..ne yapacam bilemiyorum..

Sezaryen dogum yapan anneler hastaneye giderken "kesinlikle yanınızda olmali, unutmayın" dediginiz bir sey var mi? Esyalarimi hazirladim ama sanki birseyler unutmuşum gibi hissediyorum

Ya Dr da bize 22-24 derece olmalı oda diyor 26-27 derecede hapsiriyor bizimki de. Söyledim usumekle ilgili değildir dedi ama bizim çocuk resmen üşüyor belli ne zaman altını açsak hemen hapsiriyor. İki gündür iyi sadece ama oda 28-29 derece
22 24 derecede biz üşüyoz ama gerçekten öyle deniliyor 28 29da hamam gibi oluyor (hep bize göre konuşuyorum) ben anlamadım gerçekten kaç derece olmali

Kizlarr benim ağrım başladı saçma bi şekilde kasiklarim çok fena zor yürüyorum ve aşağı doğru bir şey çekiyor.. şu asagi doğru bir şey çekme hissi bana garip geliyo niye böyle 😑 daha 2 gün önce sancim yoktu gece hafif başladı gün boyunca ara ara devam etti şaka gibi ya Aralık falan da ölcemiyorum bi tuhaf
Ayakta kaldıysanız o da etkiliyor ağrıları.

Benim kizda butun gece dikti beni. Gaz sancilari basladi😔 gazini alip yatiriyorum,yedigim ictigime dikkat ediyorum ama son 2 gundur cekiyoruz gazdan.ortalik kiyamet yerine donuyor..esimle tek bakiyoruz donusumlu.gece 3.5 dan sonra aldim bebiki..ama canima okudu..🥴uyku gormedim 2 haftadir.yataktada durmuyor.sancida memede olmak istiyor ama cani aciyinca memeyi cekistiriyor..zaten yara🤕 duman oldum...
Canım ne zaman başladı gaz sancıları

Canım bebişin şu anki kilosu ile sleepy 1 numara oluyor mu yoksa prematüre mi kullanıyorsun hala? Benimki de minnak doğacak gibi ben 1 almıştım ama taşma falan yapar mı bol olduğu için

Ben de sadece sola dönünce rahat ediyorum onda da sol bacağımda varislerim var aşırı ağrıyor ağrıdan uyuyamıyorum 🥲
Yok canım tapmıyor benım kız premature buyuk oluyor ama taşmadı hiç

Kızlar ya travmasız geçireceğim şu süreci dedim ama olmayacak gibi. Annem temizlik hastası biliyorsunuz yazıyordum buraya. Kadın geldiğinden beri yastıkları yünlerini çıkardı eliyle yıkadı Allah razı olsun bugün de yatak yorgan çıkardı yıkıyor yerler ıslak eşim de öküzün pasaklının teki bana sürat asıp duruyor temizlik dediğinde adam ürperiyor tavır yapıyor bana, anneme yapamadığı için:KK43: Üf valla bıktım ya annem evde olmasaydı görürdü o yürüyen öküz ya insan der kadından Allah razı olsun yataklar mis gibi oldu der ama beyefendi tavırlı 😥
Aman salla gtsin senın elınde ne var sanki

X