Yok yok yükselmez merak etme 12 çıktı benim sakın korkma gayet güzel çıkmış değeri öyle korkulacak bir değer değil bizim 12 çıkmasına rağmen 2 gün sonra çağırmadı korkulacak bir değer değil gayet normal sarılığı var evet ama bol bol emzir idrarla atar dedi sen bol bol emzir canım saat başı uyandır saat başı emsin geceleri 2 saatten fazla uyumasına izin verme canım 2 saatte bir emzir
Ay evet ben bu aldıklarımla hergün makine çalıştırmasam oğlan çıplak kalacakmış beni de korkuttular hemen büyüyor da şöyle de
her gün makine çalıştırmaktansa alsaydım daha iyiydi e bebek hemen karşıda ama hala dışarı çıkacak alışveriş yapacak kadar cesaretli değilim
Yok canım gelmedi ama ben bol bol incir dut kurusu hurma yiyorum annem sürekli süt yapıcı şeyler veriyor begonyanın tarifini yapıyorum , yapmasam gelir mi süt bilmiyorum ama biz dışardan çok dürtüyoruz
Hiç deme kuzum ya biz de muzdarip olduk gerçekten keşke prematüre alsaydık biz de
Her alt açmada erkek anaları sanırım bir facia yaşıyoruz
canım eksiğin varsa hallet doğumdan sonra çıkman pek mümkün olmaz bebeği evde bırakıp gitmeye vicdan el vermiyor ilk on gün , bebeği götürmeye de kıyamıyor insan ya yazık daha taze bebek günahtır . Bugün eşim sitede beş dakika yürü dedi bebeği bırakıp gidemedim aşağı bile olsa içim el vermiyor bebeğimi bırakıp gitmeye