Benimki bu hafta aktifleştiBizim periler de artık aktifleşir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki bu hafta aktifleştiBizim periler de artık aktifleşir
Senin durumun çok ayrı canım. Cidden zorlu bir doğum gecirmissin. Sezaryende de zorlanan olmuştur ama tüm arkadaşların mi zorlandı. Hiç biri kolay değil. Kotuleyecek olsam ben de çok kötü basım ağrıdı bebeğimi zor emzirdim boynum ağrıdı vs abartabilirim mesela. Doğum zaten kolay bir şey değil o yüzden 4-5 günlük baş ağrısı beni zorlasa da kısa sürede biten bir şey. Senin doğumun yanında bir şey değil böyle bir durum mesela. 1 hafta sonra hiç bir şeyin kalmamış oluyor. İlk bir iki gün kalkarken yatarken dikişin geriliyor evet ama dayanilmayacak gibi değil hiç korkma bak kaç kişi sezaryen olduk çok kötü olan olmadı daha. Pozitif dusunEvet canım haklısın. Bana göre de normal doğum çok zor mesela ama bu benim yaşadığım kötü tecrübeden dolayı öyle, gidip de her yerde normal doğum çok kötü diye anlatmıyorum bir de hepsi ikinci çocuk da yapmış yani o kadar zorsa ikinci bir sezaryene nasıl kalkıştılar bilemedim
İki üç hafta acı çekmeyi göze aldım zaten de sonrasında iyileşmeyi umuyorum, inşallah benim de sizinki gibi pişmanlık yaşamayacağım bir doğumum olur
Ne kadar kötü geçtiyse ne kadar zor doğum olduysa anneliği o kadar kıymetli zannediyo bazıları canım. En çok ben çektim en anne benim kafası. Ben şahsen çok zor doğum yaşasam doğum yapmak üzere olan birine anlatmam korkutmanın manası nedir yani.Evet canım haklısın. Bana göre de normal doğum çok zor mesela ama bu benim yaşadığım kötü tecrübeden dolayı öyle, gidip de her yerde normal doğum çok kötü diye anlatmıyorum bir de hepsi ikinci çocuk da yapmış yani o kadar zorsa ikinci bir sezaryene nasıl kalkıştılar bilemedim
İki üç hafta acı çekmeyi göze aldım zaten de sonrasında iyileşmeyi umuyorum, inşallah benim de sizinki gibi pişmanlık yaşamayacağım bir doğumum olur
Gayet güzel bir isim canım. Kız ismi falan da değil unisex bı isim dediğin gibi. Sizin beğenmeniz önemli gerisi önemli değilKızlar Deniz ismi çok mu kötü bi isim? Kime söylesem burun kıvırıyor. Sonuçta biz beğendik karar verdik millet beğenmese de olur ama herkes burun kıvırınca çok aşırı absürd kötü bi isim koymuşum gibi hissediyorum. Yok kız ismiymiş, yok ilerde zorlanırmış. Hangi devirde yaşıyoruz unisex isim tek benim çocuğumda mı olucak anlamadım
Bu cok normal canım sütünün yaradığı anlamına gelıyormus benım yegenım her içtiğini kustu ama cok guzel kılo almıstı ölçümleri belli ederÇoğu zaman kesik şeklinde geliyor canım.
Yaa hemsıre geldı bunu hemen cıkar pet tak terletır yaran ıktıhap kapr dedı cıkarttırdıBana kullandirttilar canım depend'i
Ay canım bunun için şimdiden baslayım gaz caylarına13.gun basladi canim.
Reflüsü mü var acaba doktora bi sorsan? Sızıntı şeklinde kusuyorsa sıkıntı yok ama fışkırır şekilde tüm sütü kusuyorsa reflüyü düşündürür canımKızlar oğluşum emdikten sonra kusuyor ya ne yapmam lazım içtiği tüm sütü çıkarıyor nasıl kilo alacak böyle
canım bende Sleepy kullanıyorum 3 kilo doğdu tam ve büyük geliyor. Bacakları sürtmüş kızarmış. Zıbın giydirdim dünden beri kızarıklık geçtiCanım bebişin şu anki kilosu ile sleepy 1 numara oluyor mu yoksa prematüre mi kullanıyorsun hala? Benimki de minnak doğacak gibi ben 1 almıştım ama taşma falan yapar mı bol olduğu için
Ben de sadece sola dönünce rahat ediyorum onda da sol bacağımda varislerim var aşırı ağrıyor ağrıdan uyuyamıyorum
Millet hep bişey bulur canım :) siz beğendikten sonra gerisini takmayin . Deniz isminde öğrencilerim var . sosyaller , biraz uç noktalarda yaşiyorlar , özgürlüklerine düşkünler ,iletişimleri güçlüKızlar Deniz ismi çok mu kötü bi isim? Kime söylesem burun kıvırıyor. Sonuçta biz beğendik karar verdik millet beğenmese de olur ama herkes burun kıvırınca çok aşırı absürd kötü bi isim koymuşum gibi hissediyorum. Yok kız ismiymiş, yok ilerde zorlanırmış. Hangi devirde yaşıyoruz unisex isim tek benim çocuğumda mı olucak anlamadım
İçimi ferahlattın kuzum çok teşekkür ederimSenin durumun çok ayrı canım. Cidden zorlu bir doğum gecirmissin. Sezaryende de zorlanan olmuştur ama tüm arkadaşların mi zorlandı. Hiç biri kolay değil. Kotuleyecek olsam ben de çok kötü basım ağrıdı bebeğimi zor emzirdim boynum ağrıdı vs abartabilirim mesela. Doğum zaten kolay bir şey değil o yüzden 4-5 günlük baş ağrısı beni zorlasa da kısa sürede biten bir şey. Senin doğumun yanında bir şey değil böyle bir durum mesela. 1 hafta sonra hiç bir şeyin kalmamış oluyor. İlk bir iki gün kalkarken yatarken dikişin geriliyor evet ama dayanilmayacak gibi değil hiç korkma bak kaç kişi sezaryen olduk çok kötü olan olmadı daha. Pozitif dusun
Deniz ismi bana hep erkek ismini çağrıştırıyor, kızlarda nadir rastladım. Bence çok güzel bir isim ben de oğlum için düşünmüştüm ama eşim Alperen istiyordu ben siyasi diye istemedim o da Deniz de siyasi o zaman o da olmasın demişti ama artık siyasi bir anlam da çok ifade etmiyor bence. Herkes her isme bahane buluyor boşver sizin içinize sinsin yeterKızlar Deniz ismi çok mu kötü bi isim? Kime söylesem burun kıvırıyor. Sonuçta biz beğendik karar verdik millet beğenmese de olur ama herkes burun kıvırınca çok aşırı absürd kötü bi isim koymuşum gibi hissediyorum. Yok kız ismiymiş, yok ilerde zorlanırmış. Hangi devirde yaşıyoruz unisex isim tek benim çocuğumda mı olucak anlamadım
Bana da kullandırttılar. Hatta ben çok gelmiyor diye lohusa pedi almıştım depend almamıştım. En azından ilk gün için ped kullanacak kadar az değil kanaman depend aldır yakınlarına dediler hemşireler. Aldırdım içinden 3 tane kullandım ertesi gün pede geçtimBana kullandirttilar canım depend'i
Hayırlı sağlıklı evlat olsun da gerisi hallolurKizlar bizim hastane çikişlari geldi ismimiz de ‘Aren’ olcak :) etrafimda hiç Aren yok bakalim bizimki nasil olcak
AminHayırlı sağlıklı evlat olsun da gerisi hallolur
Cok iyi kilo almış bence .Amin canım teşekkürler
3. Gün kontrolunde kilosu 2500e düşmüştü sarılık değeri de 6.6ydi Dr kilosu düşünce 3 gün sonra yeniden görmek istedi. 2700e yükselmişti böyle devam dedi sariligi da 3.3tu. geçen ctesi kontrolü vardı kilosu 3050 olmuş sarılık değeri de 3.2 Dr zaten 2700 olduğunda sağıp vermeyi birakabilirsin emzirmen yeter demişti emzirerek devam ettim yine böyle devam et dedi. Sarilik hiç olmadı şükür şimdi anakucagi iyi geldi inşallah böyle devam eder
Amin canım teşekkürler
3. Gün kontrolunde kilosu 2500e düşmüştü sarılık değeri de 6.6ydi Dr kilosu düşünce 3 gün sonra yeniden görmek istedi. 2700e yükselmişti böyle devam dedi sariligi da 3.3tu. geçen ctesi kontrolü vardı kilosu 3050 olmuş sarılık değeri de 3.2 Dr zaten 2700 olduğunda sağıp vermeyi birakabilirsin emzirmen yeter demişti emzirerek devam ettim yine böyle devam et dedi. Sarilik hiç olmadı şükür şimdi anakucagi iyi geldi inşallah böyle devam eder
Aa bana da bizim taktigimiz bezi çıkartirsin depend'ini takarsan öyle yürürsün demiştiYaa hemsıre geldı bunu hemen cıkar pet tak terletır yaran ıktıhap kapr dedı cıkarttırdı
Ben de 3 tane kullandım birini annem ters giydirdi giyemedim çöp oldu ikincisi kanama durumu için iyi oldu. 3. De ped taksam olurmuş çok azdı. Ben de hastanede son kez duş alıp ped takip çıktım eveBana da kullandırttılar. Hatta ben çok gelmiyor diye lohusa pedi almıştım depend almamıştım. En azından ilk gün için ped kullanacak kadar az değil kanaman depend aldır yakınlarına dediler hemşireler. Aldırdım içinden 3 tane kullandım ertesi gün pede geçtim