2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Benim 2 normal dogumum var bu sezaryen olacak. Sirf tuplerimi de baglatayim diye israr etmedim normal dogumda. Ben hap igne kullanamam. Spiral dr taktiramam valla. Rabbim olmayana versin bizimkilere de saglik sıhhat versin inşallah. Ben tuplerimi baglatcam kararliyim
Evet canım benim tek bebek olduğu için bir tane daha Allah nasip ederse çok mutlu olurum sen kararını vermişsin bence en doğru karar ❤️
Annenin yaninda takma onu görmemezlikten gel . Bu erkeklerin annelerin yapmadiği şeyi annlelerimizin yapinca burun kivirmasi . Hep üste çikma çabalari
Maalesef kendi evinde alışmamış biz yapınca tuhafına gidiyor 😂🤣

Canım bebişin şu anki kilosu ile sleepy 1 numara oluyor mu yoksa prematüre mi kullanıyorsun hala? Benimki de minnak doğacak gibi ben 1 almıştım ama taşma falan yapar mı bol olduğu için

Ben de sadece sola dönünce rahat ediyorum onda da sol bacağımda varislerim var aşırı ağrıyor ağrıdan uyuyamıyorum 🥲
Premature hiç kullanmadım canım sipariş ettim aşırı geç getirdiler kargoyu kabul etmedim çünkü bionatural kullanıyorum 1 numarada. Premature naturalde var sadece o da bionaturala göre kalinmis. Amazondan hızlı gelsin diye aldım aynı 1 numara newborn ama ilk bezlerine oranla uzun anlamadım. Bacaklarını kapatıyor tasma olmuyor da önü pot pot. Fırsat paketi diye uzun bir paketti o yüzden mi oncekinden farklı ya da yeni uretim böyle mi anlamadım. Dr'a goturdugumuzde Dr bantları sıkı kapattı biz de onun gibi yapmaya başladık. Premature hiç kullanmadik 1den devam ediyoruz ama uzun süre 1 kullanırız gibi bantları geniş geniş kapatmiyoruz hala

Silikon uç ile emziriyorum acaba çok mu geliyor bilmiyorum reflü yatağı aldık hemen. Gazını alıyoruz ama bazen çıkartmıyor.
İlk zamanlar emdiği fazla sütü çıkarmaları normal, çok fazla değilse miktarı korkma zamanla geçiyor.
Ama tazikli fazla kusuyosa reflüsü olabilir. Gazını mutlaka çıkarın oda çok etkiliyor

Günlerimiz aynı bebeklerimizin kilosu da aynı, gelmek istememeleri de aynı 😂 benimki de daha kanala girmemişti sancım da sıfır çıktı 🫣
Ben 10 una gün aldım zaten ondan önce gelmesini istemiyorum az daha büyüsün 🤗
Seninkisi sezaryan yine biz beyfendinin keyfini bekleyeceğiz gelmesi için 😂

Ben bugun oldum aslında anlık bi muayene ama kastım kendimi biraz kasmasam bişey yok aslında. Hem sabırsızlanıyoruz doğsun diye hem beklesin istiyoruz bende aynı şekilde😂
Evet bende kastım diye sanırım ama ister istemez kasıyo insan 😞😞

Benim 2 normal dogumum var bu sezaryen olacak. Sirf tuplerimi de baglatayim diye israr etmedim normal dogumda. Ben hap igne kullanamam. Spiral dr taktiramam valla. Rabbim olmayana versin bizimkilere de saglik sıhhat versin inşallah. Ben tuplerimi baglatcam kararliyim
Benim de bu ücuncu cocugum olucak,bundan sonra düşünmüyorum,Allah bağışlasın herkesin çocuğunu benimkiler yeter bana,bu karnimdakini de sağ salim dogurabilseydim Allah'ın izniyle ..ilk iki çocuğumda istedigimiz gibi çocuk sahibi olduk ama bu gebeliğim zor oldu üst üste 2 düşükten sonra 3 yıl korunmadigimiz halde olmadi ...Bende doğumdan sonra ne yapicam diye düşünüyorum tuplerimi bağlatmak istiyorum hazır sezeryan a girecekken ama günah olduğunu söylüyorlar ben yine de yapma taraftarıyım ama kararsızım da..Bi yandan da zaten yaşım artık 40,kolay kolay halime kalmam gerek yok baglatmaya diyorum ama ya kalırsam diye de ödüm kopuyor..ne yapacam bilemiyorum..

Kizlar geceleri artik sifir uyku 🥹sol tarafa uyuyunca yine çarpinti oluyor . Sağ tarafta bir saat olmadan taş gibi olup uyaniyorum . Artik çok zorlaşti 37+5 .çok yorgun hissediyorum . Gün içinde ayağa kalktiğim gibi bebek kasilmalari başliyor .
Aynıyım . Dün gece o kadar uykum vardı ki kasık ağrısı uyutmadı üşüttüm galiba sonra sinirden ağladım uyumak istiyorum diye.
Kalkıp kalın kalın pijama çorap giydim geçti. Sonra da ben uyuyamadım tabi. 6 da geri çıktım yataktan zehir oldu gecem.

Kizlarr benim ağrım başladı saçma bi şekilde kasiklarim çok fena zor yürüyorum ve aşağı doğru bir şey çekiyor.. şu asagi doğru bir şey çekme hissi bana garip geliyo niye böyle 😑 daha 2 gün önce sancim yoktu gece hafif başladı gün boyunca ara ara devam etti şaka gibi ya Aralık falan da ölcemiyorum bi tuhaf

Aynıyım . Dün gece o kadar uykum vardı ki kasık ağrısı uyutmadı üşüttüm galiba sonra sinirden ağladım uyumak istiyorum diye.
Kalkıp kalın kalın pijama çorap giydim geçti. Sonra da ben uyuyamadım tabi. 6 da geri çıktım yataktan zehir oldu gecem.
Merhaba! 🌸🌸bende sizin haftalarda ayni sorunu yaşiyordum . O kasik ağrisi bende çok oluyordu . Çok dikkat et o haftalarda enfeksiyon olabiliyor . Şimdiki ağri çok farkli bebek bi yerde toplaniyor nefes alamiyorsun. Yarim saate bir uyaniyorsun ağrilardan

X