- 12 Nisan 2021
- 1.150
- 870
- 25
Of evet ya ben artık gelsin istiyorumBizimkilerin daha yerleri rahat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Of evet ya ben artık gelsin istiyorumBizimkilerin daha yerleri rahat
Amin canım teşekkürlerAllah yardımcın olsun canım.
Benim minikte memede uyuyor.
Sürekli emmek istiyor.
Ancak çok daldığında beşiğine koyabiliyorum.
Sürekli anne sıcağı istiyor.
Bu arada seninkinin sarılığı ne düzeyde.
Kilo kaybı sebebiyle sarılık yükselmiş olabilir mi ?
Karnı doymussa seninle temas ederek uyumak istiyordur, ya da senin kalp sesini dinleyerek. Ben kızımı böyle çok uyuttum, göğsümün üstüne koyup güvenli bir şekilde tabiki çok sabahladım.Kızlar kabus gibi bir geceydi. Bebeğim normal uykusundan dün gece 12 gibi uyandı. Yine emzir alt değiştir emzir döngüsüne girdik. Yatırdım bir türlü uykuya gecemiyor. Alnini sevdim saçını sevdim tam geciyor gibi oluyor uyanıyor. Sütüm mü yetmiyor diye düşünmeye başladım ama sonra düşündüm silikon meme ucu kullanıyorum içinde süt birikiyor onu bitirmiyor bazen bırakıyordu son kalanı vermek istediğimde ağzını kapatıyor demek ki doymuş diyordum. Ellerini yumruk şekilde yapmış, emziği var gücüyle emiyor doymadı diye kıyamadım aldım kucağıma saat 2yi geçti bir süre emiyor memede oyalaniyor sonra. En son gazını aldım bıraktım yine yatağa mutfağa gitmiştim sonra annem seslendi emzirmeye geliyosun degil mi diye. Ben gidince ağlamış hemen. Yok dedim 2 saattir neredeyse emiyor. Annem sen uyu biraz dedi aldı. Emzigiyle uyutmaya çalışıyor falan. Saat 4 bucuk oldu uyandım. Annem hala bizimkiyle ugrasiyor altı temiz, dondurucudan süt cikartmis artık çocuk öğürmüs istememiş. Seni istiyor dedi annem yine emdi. Hep memede uyumak istiyor çekince ağlıyor ne yapcam bilmiyorum
Göğsüme koyuyorum yine aranıyor emziriyorum emerken uyukluyor artık saatlerdir emdiği icin. Çekmeye çalışırken yeniden emmek istiyor asla ayrılmak istemiyor. Silikon uç kullaniyorum uçta sütü görüyorum birikmiş. Artık ağzını da açmıyor tamam diyorum doydu gazını alıp yatırıyorum bir daha istiyor resmen hep memede olmak istiyor. Anakucagina yatırdık rahat ettim şimdiKarnı doymussa seninle temas ederek uyumak istiyordur, ya da senin kalp sesini dinleyerek. Ben kızımı böyle çok uyuttum, göğsümün üstüne koyup güvenli bir şekilde tabiki çok sabahladım.
Ay karismis bende konu.sen dogum yapmistin zaten..pardon..Benim ilk regl sancisi ile basladi canim.3-4 gun falan surdu.giderek artti siddeti...4. gunde sanirim acilmam oldu.buraya yazmistim.senin belirtiler benimki ile cok benzer.bence senin normal dogum sureci aktif hale gelmis gibi:) pztesiye kdr dayanir inş:)
Yaa sorma bende hatlar karisti..uykusuzluk fena vurduBu pazartesi doğurdu o canım
Ben nasıl uyuyorum kaçta uyanıyorum kaça alarm kuruyorum farkında değilim geçen gün alarm kurayım derken hesap makinesini açıp kurmaya çalıştım sonradan fark ettim….Yaa sorma bende hatlar karisti..uykusuzluk fena vurdu
İnşallah ana kucağı çözmüştür sen de rahatlarsınGöğsüme koyuyorum yine aranıyor emziriyorum emerken uyukluyor artık saatlerdir emdiği icin. Çekmeye çalışırken yeniden emmek istiyor asla ayrılmak istemiyor. Silikon uç kullaniyorum uçta sütü görüyorum birikmiş. Artık ağzını da açmıyor tamam diyorum doydu gazını alıp yatırıyorum bir daha istiyor resmen hep memede olmak istiyor. Anakucagina yatırdık rahat ettim şimdi
Kırkımız çıkınca korunma yollarını doktorla konuşacağız kızlar siz neler düşünüyorsunuz
Bende öyle ümid ediyorum 38+1 olduk bugün cuma kontrolüm var korkuyorum gitmeye cumaya doğsa iyi olur diyorum ama kilo da alması lazım birazKızlar bu çatı muayenesi bi kere oluyo değil mi doğuma kadar değil cidden sinir bozucu bişeymiş
Korkmayin vajinal muayeneden, ben aksine kendim yaptirdim hep. Hatta doğumhanede iki cocuguma da asistanlara ebelere doktoruma ayri agri baktirdim hep acikligima. Açıklığı hizlandirdigini ve doğum surecini kolaylastirdigini düşünüyorum.Kızlar bu çatı muayenesi bi kere oluyo değil mi doğuma kadar değil cidden sinir bozucu bişeymiş
Aslında öyle ama biraz acı hissettim normal mi kiKorkmayin vajinal muayeneden, ben aksine kendim yaptirdim hep. Hatta doğumhanede iki cocuguma da asistanlara ebelere doktoruma ayri agri baktirdim hep acikligima. Açıklığı hizlandirdigini ve doğum surecini kolaylastirdigini düşünüyorum.
Günlerimiz aynı bebeklerimizin kilosu da aynı, gelmek istememeleri de aynı benimki de daha kanala girmemişti sancım da sıfır çıktıKızlar 37+4 kontrolümüz vardı bugün 3100 olmuşuz 390 gr - olabilir dedi hiç sancı falan çıkmadı oğluşumun gelesi yok
Ben bugun oldum aslında anlık bi muayene ama kastım kendimi biraz kasmasam bişey yok aslında. Hem sabırsızlanıyoruz doğsun diye hem beklesin istiyoruz bende aynı şekildeBende öyle ümid ediyorum 38+1 olduk bugün cuma kontrolüm var korkuyorum gitmeye cumaya doğsa iyi olur diyorum ama kilo da alması lazım biraz