Canım bebişin şu anki kilosu ile sleepy 1 numara oluyor mu yoksa prematüre mi kullanıyorsun hala? Benimki de minnak doğacak gibi ben 1 almıştım ama taşma falan yapar mı bol olduğu içinAmin canım teşekkürler
3. Gün kontrolunde kilosu 2500e düşmüştü sarılık değeri de 6.6ydi Dr kilosu düşünce 3 gün sonra yeniden görmek istedi. 2700e yükselmişti böyle devam dedi sariligi da 3.3tu. geçen ctesi kontrolü vardı kilosu 3050 olmuş sarılık değeri de 3.2 Dr zaten 2700 olduğunda sağıp vermeyi birakabilirsin emzirmen yeter demişti emzirerek devam ettim yine böyle devam et dedi. Sarilik hiç olmadı şükürşimdi anakucagi iyi geldi inşallah böyle devam eder
Ben de sadece sola dönünce rahat ediyorum onda da sol bacağımda varislerim var aşırı ağrıyor ağrıdan uyuyamıyorumKizlar geceleri artik sifir uykusol tarafa uyuyunca yine çarpinti oluyor . Sağ tarafta bir saat olmadan taş gibi olup uyaniyorum . Artik çok zorlaşti 37+5 .çok yorgun hissediyorum . Gün içinde ayağa kalktiğim gibi bebek kasilmalari başliyor .
Ağlama seanslara başladi mi pekiCanım bebişin şu anki kilosu ile sleepy 1 numara oluyor mu yoksa prematüre mi kullanıyorsun hala? Benimki de minnak doğacak gibi ben 1 almıştım ama taşma falan yapar mı bol olduğu için
Ben de sadece sola dönünce rahat ediyorum onda da sol bacağımda varislerim var aşırı ağrıyor ağrıdan uyuyamıyorum
Canim emzirme arasi mutlaka bebisin gazini al.sik beslemek gwz arttirip kusma yaparmis.2 saatte bir kuralina uymaya calis.bi memeyi 15 20 dk ver- gaz al -tekrar meme ver.elinle memeni sikarak tut tazzik duzenluyormus.bebisereflu yatagi kullan.Kızlar oğluşum emdikten sonra kusuyor ya ne yapmam lazım içtiği tüm sütü çıkarıyor nasıl kilo alacak böyle
Kesinlikle katılıyorum Allah korusunKızlar özellikle sezaryen doğum yapanlar tekrar hamile kalmak için iç dikislerinizin iyileşmiş olması gerekir. Aman dikkat edin. Hemen hamile kalırsanız karin büyüdüğü için o dikisler açılmaya başlayıp hem annenin hem bebeğin hayatını tehlikeye atabilir. Şaka maka dikkat edin kızlar.
Benim de öyle canımKızlar oğluşum emdikten sonra kusuyor ya ne yapmam lazım içtiği tüm sütü çıkarıyor nasıl kilo alacak böyle
Prezervatifle gebe kalan ben çözümü tuplerimi baglatmakta buldum. Esim hala imza vermem diyor ama ikna edecegimya sen baglatirsin ya ben dedim
Spiral mi taktırsak ya napsak biz de prezervatifle korunuyorduk nerdeyse bebek 3 ay olunca ben öğrendim bebeği . Bir 6 ayın geçmesi lazım en az yoksa sezaryen dikişlerine de zarar verir Allah korusunPrezervatifle gebe kalan ben çözümü tuplerimi baglatmakta buldum. Esim hala imza vermem diyor ama ikna edecegimya sen baglatirsin ya ben dedim
Deneyim bakalım canım inşallah işe yarar. 2 saatte 1 kuralına uyamıyoruz kustuğu için bazen 40 dk sonra tekrar ağlıyor emmek istiyor.Canim emzirme arasi mutlaka bebisin gazini al.sik beslemek gwz arttirip kusma yaparmis.2 saatte bir kuralina uymaya calis.bi memeyi 15 20 dk ver- gaz al -tekrar meme ver.elinle memeni sikarak tut tazzik duzenluyormus.bebisereflu yatagi kullan.
Ayy vallaha ne yapacağımı şaşırdımBenim de öyle canım
Ben hep ağlıyordum zatenAğlama seanslara başladi mi pekişuan gereksiz herşeye ağliyorum . Sanki doğum korkusu başladi bende
Benim 2 normal dogumum var bu sezaryen olacak. Sirf tuplerimi de baglatayim diye israr etmedim normal dogumda. Ben hap igne kullanamam. Spiral dr taktiramam valla. Rabbim olmayana versin bizimkilere de saglik sıhhat versin inşallah. Ben tuplerimi baglatcam kararliyimSpiral mi taktırsak ya napsak biz de prezervatifle korunuyorduk nerdeyse bebek 3 ay olunca ben öğrendim bebeği . Bir 6 ayın geçmesi lazım en az yoksa sezaryen dikişlerine de zarar verir Allah korusun
Bende oyleyim. Bugun de kizim sabah aglayarak uyandi. Sana bir sey olursa yasayamam ben naparim dedi sarildik aglastik. Kizim 7 bucuk oglum 5 yasinda bende sadece onlar için korkuyorum sadece onlari düşünüyorumBen hep ağlıyordum zatenama dediğin gibi doğum korkusu başladı, bir de bir tane daha çocuğum var ya bana bir şey olmasın ona sağ salim kavuşayım diye ağlıyorum gün içinde sık sık aklıma geliyor. Sanki son günlerimizi geçiriyoruz gibi geliyor kocaman bir hüzün çöküyor üstüme. Allah sağ salim kavuştursun bizleri inşallah
Annenin yaninda takma onu görmemezlikten gel . Bu erkeklerin annelerin yapmadiği şeyi annlelerimizin yapinca burun kivirmasi . Hep üste çikma çabalariKızlar ya travmasız geçireceğim şu süreci dedim ama olmayacak gibi. Annem temizlik hastası biliyorsunuz yazıyordum buraya. Kadın geldiğinden beri yastıkları yünlerini çıkardı eliyle yıkadı Allah razı olsun bugün de yatak yorgan çıkardı yıkıyor yerler ıslak eşim de öküzün pasaklının teki bana sürat asıp duruyor temizlik dediğinde adam ürperiyor tavır yapıyor bana, anneme yapamadığı içinÜf valla bıktım ya annem evde olmasaydı görürdü o yürüyen öküz ya insan der kadından Allah razı olsun yataklar mis gibi oldu der ama beyefendi tavırlı
Amin inşBen hep ağlıyordum zatenama dediğin gibi doğum korkusu başladı, bir de bir tane daha çocuğum var ya bana bir şey olmasın ona sağ salim kavuşayım diye ağlıyorum gün içinde sık sık aklıma geliyor. Sanki son günlerimizi geçiriyoruz gibi geliyor kocaman bir hüzün çöküyor üstüme. Allah sağ salim kavuştursun bizleri inşallah
Evet canım 10 mayısta tam 39 oluyorum, doktor da 8-9 Mayıs olabilir diye önermişti ben de madem cuma olsun dedim cumartesi pazar da eşim rahatça yanıma gelir diye. Bir de kilosu düşük gibi geldi biraz daha büyüsün istedim. Senin önden gidiyordu sanki 38 de falan alabilir doktor belki.Amin inşArtik sonlara doğru zaman geçmiyor . Sen doğum tarihi 10 mayis almişsin cok geç almadin mi ? Ben artik yürüyemiyorum . Cocuk kendini cok kasiyor . Sancilarim nst de var ama düzenli değil . İlk gebeliğim olduğu iÇin cpk kararsizim . Cocuğu sezeryanla hemen alip almamakta
Ya kıyamamBende oyleyim. Bugun de kizim sabah aglayarak uyandi. Sana bir sey olursa yasayamam ben naparim dedi sarildik aglastik. Kizim 7 bucuk oglum 5 yasinda bende sadece onlar için korkuyorum sadece onlari düşünüyorumrabbim bizleri evlatlarimiza bagislasin saglikla girelim cikalim hastaneden insallah
Reflüsümü var acaba yada çok mu emiyor?Kızlar oğluşum emdikten sonra kusuyor ya ne yapmam lazım içtiği tüm sütü çıkarıyor nasıl kilo alacak böyle