2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Doğum sancısı yürütmez demişlerdi yürüyemeyecek gibiyseniz doğum sancınız başlamış olabilir.
Diğer kasılıp gevşeme sancıları geçici ve yürünebiliyor. oluyormuş.

Doğum sancısı yürütmez demişlerdi yürüyemeyecek gibiyseniz doğum sancınız başlamış olabilir.
Diğer kasılıp gevşeme sancıları geçici ve yürünebiliyor. oluyormuş.
Zor yürüyorum onun sebebi de aşağı doğru cekiyo aciyo kasiklarim.. 2 gün önce sancim yoktu sabahtan beri ağrım arttı şaka gibi gerçekten normal doğum başladıysa şok olurum çünkü 3 mayısa da sezaryen almistim

Göbek deliği çevresinde batma başladı bugün de iğne gibi. Sağlıkla bir bitseydi şu 3 hafta da. Yoruldum valla

Yükselmez inşallah canım bıgün sanki biraz azalmış gibi geldi gözüme uyandırıp emziriyorum yoksa uyucak hep ama gece uykusuzluktan uyuyakalmışım 3 saatte emzirdim

Bebek sıcaklamaz büyük ihtimal canım bizde yanıyoruz adanada ama bebek altını degişirken bile hapşuruyor uzun kollu takımlarla yani bizde yanacaz mecbur biraz toparlanmaları lazım

Ayy dışarıdaydım canım şimdi gördüm ama ekran görüntüsü de almamışım zaten buldun mu sen aldın mı?
Yok canım almadım evde kalmış kağıdım burda da mesaj o kadar çok yazmışım ki bulamadkm neyse artik
Bebek sıcaklamaz büyük ihtimal canım bizde yanıyoruz adanada ama bebek altını degişirken bile hapşuruyor uzun kollu takımlarla yani bizde yanacaz mecbur biraz toparlanmaları lazım
Aaaa tüh sağol canim

Ya Dr da bize 22-24 derece olmalı oda diyor 26-27 derecede hapsiriyor bizimki de. Söyledim usumekle ilgili değildir dedi ama bizim çocuk resmen üşüyor belli ne zaman altını açsak hemen hapsiriyor. İki gündür iyi sadece ama oda 28-29 derece

Gunah mi degil mi bilmiyorum ama benim hamilelikleeim cok zor geciyor ve dogurdukca genclesirsin derler ama benden hep bir sey goturuyorlar 34 yasindayim ama 50 yasinda hissediyorum kendimi. Saglikli bireyler dogursun artik valla bize de yazik. Rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin canim

Sezaryen dogum yapan anneler hastaneye giderken "kesinlikle yanınızda olmali, unutmayın" dediginiz bir sey var mi? Esyalarimi hazirladim ama sanki birseyler unutmuşum gibi hissediyorum

22 24 derecede biz üşüyoz ama gerçekten öyle deniliyor 28 29da hamam gibi oluyor (hep bize göre konuşuyorum) ben anlamadım gerçekten kaç derece olmali

Ayakta kaldıysanız o da etkiliyor ağrıları.

Canım ne zaman başladı gaz sancıları

Yok canım tapmıyor benım kız premature buyuk oluyor ama taşmadı hiç

Aman salla gtsin senın elınde ne var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…