2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    248
Karnı agriyinca belli ediyor aslinda ayaklarini çekiyor kendini sıkıyor. Dün resmen memeye saldırıyordu uyuyor ayırıyorum uyanıyor hemen yapışıyor. Sagmayi denedin mi canım ben öyle öyle arttirdim
Emzirme bittikten sonra emzik mi versen canım bir şeyi emerek uyumak istiyordur belki
Emzik istemiyor canım atıyor

Bu arada anakucagina koyunca içine cokuyordu sabah yine uyumayinca emzirdikten sonra anakucaginin altina destek yaptık yatırdık şimdi sallanırken uyudu

Aynı şeyi yaşadık canım 20 dk emiyordu yatiriyodum meğer doymuyormus. Şu an 15-20 dk emiyor altını değiştiriyorum tekrar 15-20 dk emiyor. Doydugunu kilo takibinden anladım 2500 kiloya kadar düşmüştü son kontrolde 3 kiloydu mama takviyesi vermedim hiç. Normal memeyi vermek istediğimde çatlayacak gibi ağlıyor çok sinir oluyor eğer meme istiyorsa da asla emzik tutmuyor tukuruyor ağlıyor. Şimdi anakucagini çıkarttık o çözdü sanki, inşallah çözmüştür,

Canım anladığım kadarıyla entübe değil burundan biraz oksijen desteğiyle kısa bi süre geçirip kollarına gelir Allahın izniyle. Biraz zamana ihtiyacı var demekki. Haftasıda kilosu da iyi doktor sebep hakkında bi açıklama yapmadı mı? Tez vakitte sağlıkla kavuşun inşallah dualarım sizinle

Bu tür şeylerin olabileceğini söyleyip geçiştirdi bana göre geçiştirmek ama mecburen “sağlık” amaçlı orada olması gerekiyor ne kadar canımı yaksada. Allah razı olsun dört gözle bekliyoruz evimize geleceği günü

Doymuyo ozaman dediğin gibi aynı benimkide öyle memeye saldırıyor emziriyorum gaz çıkarırken aranıyor gene meme teklif ediyorum yine saldırıyor.
Denemedim daha birazdan sağcam canım

Bazen inlemeden yada solunumdan vs olabileceğini duymuştum bende canım ciğerlerinin bi tık zamana ihtiyacı var demekki olsun sağlıkla gelsin de yanına Allahın izniyle kısa sürede çıkar

Doymuyo ozaman dediğin gibi aynı benimkide öyle memeye saldırıyor emziriyorum gaz çıkarırken aranıyor gene meme teklif ediyorum yine saldırıyor.
Denemedim daha birazdan sağcam canım
Ama doymasa sütün yarısını içmiş 30 ml kadar sonra da içmek istememiş istemeyince oguruyor gibi yapıyor daha önce ek süt verirken de öyle yapmıştı. Sonra annem kucağıma verince memeye de yapıştı. Doymasa kaşıkla devam etmez miydi

golden-snitch canım bişey sorcam senin annen mi sarılık için gazı alınmış maden suyu veriyordu?
Evet canım ilk doğduğu anda başlamıştık şu an devam etmiyoruz atlattı şükür sarılık olmadı. Ben de sürekli o süreçte sütümü sagip kaşıkla verdim

Allah yardımcın olsun canım.
Benim minikte memede uyuyor.
Sürekli emmek istiyor.
Ancak çok daldığında beşiğine koyabiliyorum.
Sürekli anne sıcağı istiyor.

Bu arada seninkinin sarılığı ne düzeyde.
Kilo kaybı sebebiyle sarılık yükselmiş olabilir mi ?

Canim moralini bozma.haftasi kilosu gayet iyi bikac gune kucagina alacaksin

Kızlar regl ağrısı gibi ağrı yaşayan varmı? Hani regl olunca sökülemez ağrı vurur ya öyle bi sancı yaşıyorum dünden beri
Canım bende çok kötü ağrı yaşadım bildiğin dogum sancıları gibiydi. Sürekli bel ve kasığıma girdi.
3 Gün sürdü sonra geçti şükür.
rahim kasılmasıymış onlar. Kasıla kasıla kendini topluyormuş.

Benim kizda butun gece dikti beni. Gaz sancilari basladi gazini alip yatiriyorum,yedigim ictigime dikkat ediyorum ama son 2 gundur cekiyoruz gazdan.ortalik kiyamet yerine donuyor..esimle tek bakiyoruz donusumlu.gece 3.5 dan sonra aldim bebiki..ama canima okudu..uyku gormedim 2 haftadir.yataktada durmuyor.sancida memede olmak istiyor ama cani aciyinca memeyi cekistiriyor..zaten yara duman oldum...

Kızlar regl ağrısı gibi ağrı yaşayan varmı? Hani regl olunca sökülemez ağrı vurur ya öyle bi sancı yaşıyorum dünden beri
Benim ilk regl sancisi ile basladi canim.3-4 gun falan surdu.giderek artti siddeti...4. gunde sanirim acilmam oldu.buraya yazmistim.senin belirtiler benimki ile cok benzer.bence senin normal dogum sureci aktif hale gelmis gibi:) pztesiye kdr dayanir inş:)

Canım kızlar demiş zaten , özellikle emzirirken oluyorsa rahim ağrısıdır . Ama eger normalde de varsa gaz sancısı olabilir . Bana hastanede olmuştu . Bacaklarımı oynatamıyordum , sancı giriyordu . Şurup vermişti hemşire , bayağı rahatlarmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…